[Manisa - MT]

segİlİ Abİlerİm,,sİzlerden Çok Çok ÖzÜr Dİlİyorum,,enİŞtemİn Vefati Nedenİyle Bu Hafta PlanladiĞimiz Hamam Toplantisi Ayarlayamadim..

Bgn Yedİsİ Okundu,,sİzlerden İsteĞİm Toplantiyi Haftaya Yapsak Olurmu??

Affedİnartik...

başın sağolsun mecit. sanırım serkanda bu hafta uygun değil. haftaya artık nasipse.

segİlİ Abİlerİm,,sİzlerden Çok Çok ÖzÜr Dİlİyorum,,enİŞtemİn Vefati Nedenİyle Bu Hafta PlanladiĞimiz Hamam Toplantisi Ayarlayamadim..

Affedİnartik...

mecit lafımı olur ya
haftaya herkes için daha iyi olacak
sıkma sen hiç canını sorun değil

herkese Bİnlerce Kez TeŞekkÜr..dostlar SaĞolsun...

Sİzlerİ Sevİyorum....

Affedİnartik...

mecit kardeşim sana tekrardan başın sağolsun diyorum vede ekliyorum kasma kendini nezaman müsaitsen konuşur ozaman yaparız.ben zaten hafta sonu balıkesir'de ASYA TERMAL oteldeydim :bounce: yani binevi hamam olayı zaten buruştum:queen: anca kendime gelirim.zaten maniler suyunu çekti :pr: anca toparlanırız anlıyacağın:cat: görüşek üzere selamlar:rendeer:

MECİT kardeşim başın sağolsun...:pale: haftaya görüşmek dileği ile

unutmadan logonun stikerlarını filme verdim bizim tasarım şirketine, motorlara ve muhtelif yerlere yapıştırılacak şekilde oval yada yuvarlak olarak tasarlandı bir iki hafta içinde gelecek...:)

tişört lere gelince ,üzerine baskıda renk ne kadar artar ise maliyette paralel artıyor tişört rengini ve logodaki renk kombinasyonunu bir sonraki toplantıda tekrar konuşmak üzere basımı dondurdum!!! son kararı beraber verelim...

MECİT kardeşim başın sağolsun...:pale: haftaya görüşmek dileği ile

unutmadan logonun stikerlarını filme verdim bizim tasarım şirketine, motorlara ve muhtelif yerlere yapıştırılacak şekilde oval yada yuvarlak olarak tasarlandı bir iki hafta içinde gelecek...:)

tişört lere gelince ,üzerine baskıda renk ne kadar artar ise maliyette paralel artıyor tişört rengini ve logodaki renk kombinasyonunu bir sonraki toplantıda tekrar konuşmak üzere basımı dondurdum!!! son kararı beraber verelim...

serkan baskı için küçük bir araştırma yaptım. burada bu işi yapanlar var. ama fiyatını uygun bir zamanda gidip görüşmem gerekiyor. şu an bu işe zaman ayıramıyorum. ama halledeceğim.

racing iski kardeşim sen nerelerdesin hiç gozükmüyon bi akşam buluşamda sen ben bizim oğlan bi yemek yiyem :cherry: (alman usülü ha):queen: biraz konuşam yaw:cat:

size dana kuyruğundan bi göveç yedireyimde parmaklarınızı yiyin

racing iski kardeşim sen nerelerdesin hiç gozükmüyon bi akşam buluşamda sen ben bizim oğlan bi yemek yiyem :cherry: (alman usülü ha):queen: biraz konuşam yaw:cat:

ABİCİİM AKLIN FİKRİN YEMEK GURME GİBİSİN ...:queen:

serkan baskı için küçük bir araştırma yaptım. burada bu işi yapanlar var. ama fiyatını uygun bir zamanda gidip görüşmem gerekiyor. şu an bu işe zaman ayıramıyorum. ama halledeceğim.

BEN O İŞİDE HALLETTİM İSKİ ...:p

ya ne pinti adamsın gürkay. hadi akşama gelin cafeye. uygun olursanız.

Affedİnartik...

Başınız sağolsun dostum. Allah geride kalanlarınıza sağlık ve ömür versin

slm arkadaşlar hepinize hayırlı ve neşeli günler diliyorum

serkan kardeşim resimleri karıştırma bak bu benim:cat:

inal 45 kardeşim nerdesin olum
mustafa abi aramıza hosgeldin seni hep aramızda görmek istiyoruz<:mrgreen: :cherry: :queen: :bu arada mecit abi başın sağolsun :pale:

manisa mt mart ayı geldi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo.

yahu KEDİ'miyiz biz mart ayında sessiz sedasız bi köşede saklanalım:queen:

sevgili dostlarım özleştik yahu hadi eller oynasın kafalar çalışsın bi organizasyon yetkililer duyun sesimizi::151::

manisa mt mart ayı geldi kimsenin sesi soluğu çıkmıyo.

yahu KEDİ'miyiz biz mart ayında sessiz sedasız bi köşede saklanalım:queen:

sevgili dostlarım özleştik yahu hadi eller oynasın kafalar çalışsın bi organizasyon yetkililer duyun sesimizi::151::

senden ala organizatörmü var kerata...:)

yap bi etkinlik bizde elimizi taşın altına sokalım...:mrgreen:
ama benim tüm mart ayım dolu arkadaşlar, bu pazar izmir'li dostlarımın yanına kahvaltıya gideceğim nasipse,birde 17 martta çanakkale var önümüzde(daha ne olsun) nisan başıda karaburuna gitmeyi düşünüyorum motorum ile...:p

havalar bi ısınsın zaten beni manisa'da bulana aşk olsun :cherry:

ALLAH neşemizi bozmasın...

mecitt abeyy tekrardann başın saolsunn

kaskta yardım ettıgın için tesekkurler

yav giremıyorumm siteye bu lanett okull benıı salmıyo ablalar abilerr

gelın benı kurtarın vallaa cokkk sıkışığım bı aralarr derslerrr yığıldıı vallaa

iski abi senın cdlerı bile getıremıyorum göreüyorsun en kısa zaman da getırıcem

manisa mtt esen kalınn hoşşşşşşşşçalaın grsrmekk üzere

pai pai :D

Arkadaşlar koşuşturmaktan maalesef nete bile giremiyorum. O yüzden gelişmeleri geriden takip etmek zorunda kaldım.

Mecit başın sağolsun kardeşim. Allah sabır versin

dondurmania nerdesin abicim sen yaaa :) yüzünü gören cennetlik cezanı keseceğiz ona göre:p pazar müsait isen atla gel izmir kahvaltıya hadi abi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar