Şahsıma Özel Bir Top Speed Denemesi..İzlemeyenler için HYO&160 Kmh

niye konu dışında makara olmuyo mu :p

hiç şansın yok, 5 dakika içinde sırtlıyorum başlığı :p

mete_han abi senin çiğ tavuk yenir be

kanka 160 a çıkıp şov yaparlar...şimdi MD de bir NİNJA nın 265 km lik hızlarına bakınca tabi komik oldu...comet 160 yapıyor bu arada...ama ben o gün MOD KOMTAN yüzünden o hallere düştüm...o yapmaz deyince en fazla 135 deyince restleşme muhabbeti başladı...yoksa ben tufaya gelcek biriyim...dolmuşa binmezdim kolay kolay...:pale:

niye konu dışında makara olmuyo mu :p

hiç şansın yok, 5 dakika içinde sırtlıyorum başlığı :p

procuğum bak dün Gelişim seminerinde 1 Adet Admin ve 2 Yarım Çay Kaşığı Moderatörle el ense güreşi yaptık...hatırlatırım...:cherry: :p :mrgreen:

Son düzenleme:
la bari 1 saat dursun be...kıdemli üye olaraktan hani...:)

holeeeyyyyyy...işte bu be...boruyu öttürdük nihayet...şaka len şaka...bi nazım sana geçmez ha...illa prensip...neyse sağolasın...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide kim yapmış...Onu da yazmassan direk konu dışına atar pro......

Hele sende top speed yap da görelim.....

İyide kim yapmış...Onu da yazmassan direk konu dışına atar pro......

Hele sende top speed yap da görelim.....

kanka benim top speedim 120...bilir herkes o hızı...:p

üzümü ye bağını sorma...

Bak PRO abimizin şaraplarından tattınmı hiç...meraklı üyeler için ...:queen:

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tap mı.. spiid mi.. :p herkes kendi şahsına özel bir deneme isterse napcez

Motosikleti
Forza250-cygnusL
kanka benim top speedim 120...bilir herkes o hızı...:p

üzümü ye bağını sorma...

Bak PRO abimizin şaraplarından tattınmı hiç...meraklı üyeler için ...:queen:

Senin için pazara hava iyi olursaa bi top speed çekeyim....Bu hafta yapıcaktım ayaz vardı....:cat: :cat:

120 ye top speed mi diyon lo.?...:queen: :queen: Moblet bile yapıyo...:queen:

tereciye maydonoz mu satıyon kanka?.....O şarap sitemizin şarabı...Özel günler için....:cherry:

tap mı.. spiid mi.. :p herkes kendi şahsına özel bir deneme isterse napcez

bak görüyosun uğruna TEM otobanlarına çıkılıp gaz köklenen biriyiz...namımız dağları aşmış hocam be...elde olan bişey değil...karizma 1500...:bounce: :cherry: :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bak görüyosun uğruna TEM otobanlarına çıkılıp gaz köklenen biriyiz...namımız dağları aşmış hocam be...elde olan bişey değil...karizma 1500...:bounce: :cherry: :p

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Valla seni tanımayan insanlar başka anlarlar haberin olsun....:queen:

abi bu video yeni degilki aylardır var.bir ara sıkı bir iddaya girmiştin. top speed denemesini yapan arkdaşın nickini tam hatırlayamadım ya ne neydi:silent: ferong muydu lerong muydu neydi yawww:silent: :mrgreen: iddayı kaybettmen sonucunda ne yaptıgınıda hatırlamaya çalışıyorum ama bir türlü aklıma gelmiyor?:mrgreen: aşagıdaki resim sana tanıdık geliyor mu? sanki bana birşeyler hatırlatır gibi oldu:silent: :queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
abi bu video yeni degilki aylardır var.bir ara sıkı bir iddaya girmiştin. top speed denemesini yapan arkdaşın nickini tam hatırlayamadım ya ne neydi:silent: ferong muydu lerong muydu neydi yawww:silent: :mrgreen: iddayı kaybettmen sonucunda ne yaptıgınıda hatırlamaya çalışıyorum ama bir türlü aklıma gelmiyor?:mrgreen: aşagıdaki resim sana tanıdık geliyor mu? sanki bana birşeyler hatırlatır gibi oldu:silent: :queen:

Anırma hikayesiydi dimi?.....Hatta yan çizip çamura batmıştı.....:queen:

Anırma hikayesiydi dimi?.....Hatta yan çizip çamura batmıştı.....:queen:

tam üstüne bastın ayagını kaldır:mrgreen:

şimdi yana yana o yan çizdigi topigi arıyorum. bir bulursam aynen yapıştırcam burayaaa:queen:

o zaman yan çizdi kurtuldu ama bu sefer izin vermiycez. anırma sesini mp3 formatında hatta ve hatta video olarak kaydedip burda yayınlattırmak lazım. o zamanki yan çizmenin cezasıı:mrgreen:

tam üstüne bastın ayagını kaldır:mrgreen:

şimdi yana yana o yan çizdigi topigi arıyorum. bir bulursam aynen yapıştırcam burayaaa:queen:

o zaman yan çizdi kurtuldu ama bu sefer izin vermiycez. anırma sesini mp3 formatında hatta ve hatta video olarak kaydedip burda yayınlattırmak lazım. o zamanki yan çizmenin cezasıı:mrgreen:

ben hatırlayamadım vallahi...:p dün dündür bugün bugündür...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben hatırlayamadım vallahi...:p dün dündür bugün bugündür...

Hatırlatırız ayıpettin.......

http://www.motosiklet.net/forum/videolar/23591-gt-250-comet-hyosung-son-hiz-videosu-160-km-hiz-2.html

Ahanda sana konu...Şimdi merak edenlere ışık tutar.....Daha bir anırma borcun var......

Bide kasetini bizden habersiz çıkarmışssın......Çok ayıp etmişsin....Duyduğuma göre 1.000.000 üzerinde satmış.....:queen:

Tuncer le girmiştin dimi iddiaya.....Onun yerinde ben olucam...OOOOOOO

[URL=http://imageshack.us][/URL]

Son düzenleme:
Hatırlatırız ayıpettin.......

http://www.motosiklet.net/forum/videolar/23591-gt-250-comet-hyosung-son-hiz-videosu-160-km-hiz-2.html

Ahanda sana konu...Şimdi merak edenlere ışık tutar.....Daha bir anırma borcun var......

Bide kasetini bizden habersiz çıkarmışssın......Çok ayıp etmişsin....Duyduğuma göre 1.000.000 üzerinde satmış.....:queen:

Tuncer le girmiştin dimi iddiaya.....Onun yerinde ben olucam...OOOOOOO

[URL=http://imageshack.us][/URL]

eline saglık bende bu topigi araya araya bi hal olmuştum bulman iyi oldu . topicte ana sayfadaki yerini aldı:queen:

vallahi sizden kurtuluş yok...eee düşenin dostu olmazmış...bir tekmede siz vurun...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar