25.02.2007 [Adana MT] Kadirli - Cennet Vadisi - Mehmetli Barajı Gezisi

ELLERİNİZE SAĞLIK.ADAŞ Sen olmazsan bu güzel yerleri nasıl görecem.çevremizde, köşe bucakta nice güzel yerler varmışta haberimiz yok özellikle göl çok harika enkısa zamanda oradayım.buarada söylemeliyim dün 25/02/2007 pazar Adanadaydım Hatay yağmurlu Adana güneşli idi barajı turladık HERTARAF KEBAP KOKUSU.Köprüde nefes aldık kulübünüze uğrayacaktım ama pazara kimse durmaz mutlaka gezideler deyip uğramadım Adana'dan akşam üzeri ayrıldık .Paylaştığınız için teşekkürler.hala reyhanlıya yenişehir gölüne bekliyoruz

@musa_935 Gelmeni isterdim. Güzel bir etkinlik oldu. Yazın yapacağımız Andırın gezisine gelirsin.

@msoysarac Başka zamana inşallah gözlerimiz aradı seni.

@TuğrulÖzbek Üstat gelmeni isteriz. Kendine iyi bak.

@adaminbiriyim Ali'cim al artık bir motor da gel artık. Görüşürüz.

@tüzemen Yücel abi çalıştığın için gelemiyorsun biliyorum. İnşallah işler yoluna girerde gezilerimizde senide görürüz abi.

@JaNTi Birkan'ım Ördeğin tadı güzel olur ama tavuktan daha sevimli göründükleri için dokunmadık hayvanlara :mrgreen:

@BUnReCU Burcu Çarşamba bomba gezi planınızı anlatın bakalım merak ettim.

@hasancolakefe Hasan bey çok istiyoruz o tarafa gelmeyi daha dün gezi sırasında konuştuk. Havaların biraz daha düzelmesini bekliyor arkadaşlar. Ondan sonra çok güzel bir gezi yapıcaz inşallah. Bana özelden de telefonunuzu gönderirseniz sevinirim. Tamer abi almıştı sizin telefonu ona ulaşmam zor olabilir.

@sahinbirinci Muğla MT'ye çok selam. Teşekkür ederiz.

abi gene etrafı toza bulamışsınız

harika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

makinem moderatorum kardesim..... dun osmaniye civarindaki saganak yaisin szi etkilemedigine sevindim ne yagmudu oyle ya siz babalar gibi gezimis yemis icmissiniz afiyet olsun....

@burul Sağolasın.

@ZEytUN Eyvallah Semih'im. Evet yağmura yakalanmamamız çok iyi oldu.

kadirli den katılan arkadaşların çekmiş oldukları video görüntülerini temin etmemiz mümkün olurmu acaba

Kadirli uzun zamandır ticaret yaptığım fakat bir türlü gidemediğim bir yerdi Bu sayede görmüş oldum teşekkürler

abii güzel gezi olmuş dün bende mersin deydim bu yüzden geziye gelemedim
haftaya görüşürüz bir aksilik olmassa..:)

Arkadaşlar güzel bir gezi oldu. Özellikle bizi Kadirlide karşılayıp gezdiren ve içten bir konukseverlik gösteren tüm arkadaşlara buradan teşekkürlerimi sunuyorum. Sizlerle tekrar görüşmeyi de ümit ediyorum. Bu arada makine Hasancığım gezi rotası olarak doğru bir karar vermişsin. Hakikaten zevkli ve güzel bir gezi oldu. Hem birçok yer gördük, hem de 300 kmden fazla motosiklet kullandık.
qrar Erhan kardeş, inan senin de olmanı isterdim. Hasanla beraber yola çıkarken aklımdan geçti keşke Erhan da olsaydı diye. Yaw bence nöbetleri hafta içine al da hafta sonunu boşaltmaya çalış.
Burcu, kardeşlik Adanada da güzeldir. Selamlar.

Süper Moderatör (BBRR)
vay hasanım güsel geziolmuş..zaten yola çıkmak bütün iş gerisi hep güzel oluyo ..

@musa_935 Gelmeni isterdim. Güzel bir etkinlik oldu. Yazın yapacağımız Andırın gezisine gelirsin.

@msoysarac Başka zamana inşallah gözlerimiz aradı seni.

@TuğrulÖzbek Üstat gelmeni isteriz. Kendine iyi bak.

@adaminbiriyim Ali'cim al artık bir motor da gel artık. Görüşürüz.

@tüzemen Yücel abi çalıştığın için gelemiyorsun biliyorum. İnşallah işler yoluna girerde gezilerimizde senide görürüz abi.

@JaNTi Birkan'ım Ördeğin tadı güzel olur ama tavuktan daha sevimli göründükleri için dokunmadık hayvanlara :mrgreen:

@hasancolakefe Hasan bey çok istiyoruz o tarafa gelmeyi daha dün gezi sırasında konuştuk. Havaların biraz daha düzelmesini bekliyor arkadaşlar. Ondan sonra çok güzel bir gezi yapıcaz inşallah. Bana özelden de telefonunuzu gönderirseniz sevinirim. Tamer abi almıştı sizin telefonu ona ulaşmam zor olabilir.

@sahinbirinci Muğla MT'ye çok selam. Teşekkür ederiz.

Burcu'nun planı varsa ben yokum arkadaş.O gitsin Mersin-MT ile gezsin.:mrgreen:
Burcu, canım arkadaşım, vallahi de şaka, billahi de şaka.
Kendine iyi bak.

Kendine iyi bak.

Burcu ya neden bu kadar taktınız arkadaşlar. Burcu değerli bir kardeşimiz. Kıskanıyorsunuz değil mi? çatlıyorsunuz. Mutluluklar Burcu kardeşimize. Ha Adana ha Mersin ne farkeder ki. Güzellikler her ikiyerde de aynıdır. yeterki gönüller bir olsun sevgiyle dolsun.

Mersine mi transfer oldun Burcu? :=))

Bu hafta Mersindeydik biraz yol yaptık :cherry: Seni de bekleriz Abicim

adana - mersin kardeşliğiiiiiiiiiiiiiii :p

Aynen katılıyorum :wiinkk:

aminnn :cat:

Allah bozmasın aminnn:cherry:

bu hafta sonu için süper gezi planı var, çarşamba günü toplantıda sölicem :queen:

Bu hafta sonu neymiş plan? merak ettim

:mrgreen: can ciğer kardeşlik :queen:

evvet aynen öyle can ciğer kardeşlik

Son düzenleme:
Burcu ya neden bu kadar taktınız arkadaşlar. Burcu değerli bir kardeşimiz. Kıskanıyorsunuz değil mi? çatlıyorsunuz. Mutluluklar Burcu kardeşimize. Ha Adana ha Mersin ne farkeder ki. Güzellikler her ikiyerde de aynıdır. yeterki gönüller bir olsun sevgiyle dolsun.
Ah güzel abiciğim, keşke yazınızın aralarına, biryerlerine gülümsemelerden ekleseydiniz de ben de yazdıklarınızda ciddi olup olmadığınızı anlasaydım.Ona göre bir cevap verseydim.:wiinkk:

Burcu ya neden bu kadar taktınız arkadaşlar. Burcu değerli bir kardeşimiz. Kıskanıyorsunuz değil mi? çatlıyorsunuz.:p :mrgreen: Mutluluklar Burcu kardeşimize.:rendeer: Ha Adana ha Mersin ne farkeder ki. Güzellikler her ikiyerde de aynıdır. yeterki gönüller bir olsun sevgiyle dolsun.:wiinkk:
Mesela böyle.:wiinkk:

çarşamba saat 20:00'da toplantıda açıklarım abi,
sadece ipucu olarak şunu sööliim --> haftasonu için yatılı gezi :wiinkk:

yalanını yiyimmmmmmmmmmmm:p
kardeşilik bahane yücel abi..:p :p

walla elimizde senin bi foton var, siteye yayınlamamak için zor tutuoz kendimizi :p sarhoş seniiiiiii :queen:

Burcu, kardeşlik Adanada da güzeldir. Selamlar.

bu kardeşlik başka kardeşlik abi :queen:

Kendine iyi bak.

sen de git endurocularla takıl :queen:

çok teşekkür ederim abiciğim :rendeer:

Hepinize selamlar;

Katılımcıları tebrik ederim. Gerçekten organize ve güzel bir gezi olmuş. 3 seferdir geziye katılamıyorum ve her hafta pişman oluyorum. Ama mutlaka birisine katılmaya çalışacağım.

Hasan kardeşim, seninle konuştuğumuz gibi, bir hafta sonu, dağ köylerinde bir okula kitap ve giysi yardımı organizasyonu gerçekleştirilse ve kalabalık bir grupla hem gezi, hemde öğrencilere yardım ulaştırılsa nasıl olur? Değerlendirebildin mi?

hasan abicim rsimler için teşekkür edrim hepsi çok güzel çıkmış eline sağlık .çok eğlenceli ve bol oksijen dolu birgündü ama aradan ikigün geçti ben konyaya geldim fakat hala heryerim ağrıyor .osmaniye taraflarında gezecek yer çok var havalar biraz ısınsın işallah daha güzel gezilere imza atacağız .hasan abicim bi araşu konya gezisinide konuşalım buraya kadar gelmişken birlikte gazlamadan olmaz bu sfer artçı olarak değil tabiki.gerçi osmaniyedede hiç artçı olmadım nerdeyse reşit ve diğer arkadaşlar saolsun ne zaman krizim tutsa verdiler motorlarını ama insanın kendi motorunun yeri ayrı tabiki neyse görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar