[İzmir - MT]

Murat Abi, Güldemet Abla, Tuncer, Sedat ve Burcu'yla birlikte dün akşam saat 20.00'den 23.30'a kadar Karşıyaka/Yerde Fıstık'taydık. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum misafirperverliklerinden ve tatlı sohbetlerinden ötürü. İşleri ayarlayabilirsem yazın tekrar geleceğim, çünkü hepsi "asıl yazın gör sen burayı" dediler; oysa ne büyük bela alacaklarını bilmiyorlar başlarına, en son yerleşeceğim İzmir'e o olacak :p :cherry:

Birkaç fotoğraf çektik, vakit bulunca Gezi Yazıları'na başlık açarım. Görüşmek üzere, sevgiyle kalın..

:)

Arkadaslar cok kararsız kaldım mart sonu motorumu alacağım ikinciel cbr 125 veya sıfır ybr 125 sizce hangısı cbr125 3000ytl 3500 ytl arası cıkarırım yardım lutfen

ya arkadaşlar..... Huuuuuuuuu kimse yokmuuuuu.. izmit mt uyuyormu nerelerdesiniz yaaa kimseciklerin sesi soluğu çıkmıyorr. uyanın ya uyanınnn.:silent: :silent: :silent: yok yaaa izmiri terkettiler herhalde.

ya arkadaşlar..... Huuuuuuuuu kimse yokmuuuuu.. izmit mt uyuyormu nerelerdesiniz yaaa kimseciklerin sesi soluğu çıkmıyorr. uyanın ya uyanınnn.:silent: :silent: :silent: yok yaaa izmiri terkettiler herhalde.

izmir mt nin bayanları nerde bilmiyorumda
erkekleri manisada hamam sefasında olabilir her an :queen: :queen:

izmir mt nin bayanları nerde bilmiyorumda
erkekleri manisada hamam sefasında olabilir her an :queen: :queen:

nassı yaneeeee:silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: :silent: bilmediğimiz şeyler dönüyor ortada galiba. herkes uyuyormu diyordum ama asıl uyuyan benim galibaaa:p :p :p çok nöbet tutmaktan kaçırmışım olayları. anlat bakem bi özlemcim......:wiinkk: :wiinkk: :wiinkk: :wiinkk:

ben hamama gitmem baştan söyleyeyim allah korusun tellak mellak çıkar bir yerden kırar kemiklerimizi

Arkadaşlar,

Acil olarak 0 rh - kana ihtiyaç var. irtibat telefonları: 05334968394 0535 8637054

ALLAHHHHHH,,, herifler müthiş çalıyooo...şoparlar yani (gürkay telefondan live dinletti) gürkay'ın kafa bi milyondu o başka tabi :queen:

ALLAH sonumuzu hayır etsin :queen: :queen: :queen:

ver coşkuyu ver coşkuyuuuuu...:sunny: :flower: ::koop::

Arkadaslar cok kararsız kaldım mart sonu motorumu alacağım ikinciel cbr 125 veya sıfır ybr 125 sizce hangısı cbr125 3000ytl 3500 ytl arası cıkarırım yardım lutfen
Rahatlık arıyorsan ybr biraz daha hızlı istiyorsan cbr bide cbr parca fiyatları pahalı
birisinin son hızı 120 digerininki 135-140 :cat:

..........

Ve İzmir MT havaların en güzel olduğu bu güzel hafta sonunu da evde yada kapalı mekanlarda geçirir......

Ya gezmeyen biri bana motosikletini versin, bari gezeceklere engel olmayın kardeşim... Ben hala jant bekliyorum İstanbul'dan. Adamlar gönderdik bizden yola çıktı diyorlar, jant yok ortada... En son arayıp sorayım diyorum: Jantı oradan yuvarlayarak mı gönderdiniz ? diye ::eviiil::

Tüm izmir mt grubu üyülerine selamlar. Bende aranıza yeni katıldım ve umarım daimilerin arasında olurum :) tüm forumu ve grubu ait yazilarinizi buyuk bir zevkle takip ediyorum. özellikle düzenlenen gezileri cok guzel ve heyecanlı buluyorum. A2 mi alinca bende sizlere katılmak isterim ama 150cc lik çin malı scooter im gezilere ne kadar elverişlidir yada hızınıza yetişebilirmi :( bilemiyorum. Neyse mühim olan gönüllerin 1 olması görüşmek dileğiyle..

Tüm izmir mt grubu üyülerine selamlar. Bende aranıza yeni katıldım ve umarım daimilerin arasında olurum :) tüm forumu ve grubu ait yazilarinizi buyuk bir zevkle takip ediyorum. özellikle düzenlenen gezileri cok guzel ve heyecanlı buluyorum. A2 mi alinca bende sizlere katılmak isterim ama 150cc lik çin malı scooter im gezilere ne kadar elverişlidir yada hızınıza yetişebilirmi :( bilemiyorum. Neyse mühim olan gönüllerin 1 olması görüşmek dileğiyle..

öncelikle hoşgeldin arkadaşım..:rendeer: gezilere gelince motorunun yeterli olduğunu göreceksin..ortalama 80-90 km hız yetiyorrr:cat:

Arkadaşlar,

Acil olarak 0 rh - kana ihtiyaç var. irtibat telefonları: 05334968394 0535 8637054

özgürcüm AB (-) mi 0 (-) mi hastanın kan grubu ????

..........

Ve İzmir MT havaların en güzel olduğu bu güzel hafta sonunu da evde yada kapalı mekanlarda geçirir......

Ya gezmeyen biri bana motosikletini versin, bari gezeceklere engel olmayın kardeşim... Ben hala jant bekliyorum İstanbul'dan. Adamlar gönderdik bizden yola çıktı diyorlar, jant yok ortada... En son arayıp sorayım diyorum: Jantı oradan yuvarlayarak mı gönderdiniz ? diye ::eviiil::
motorum olsa al diyeceğim kardeşim ama :salut: :salut: :salut: :salut:

hoşgeldin arkadaşım :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar