Motora Neon Yaptım

Arkadaslar nacizane motoruma neon taktım kendı capımda işte sizinle paylaşayım dedim :)

24022007001wc8.jpg

işte oldu bişiler..

Hocam buna Arkaya bi spoyLer bi de Turbo besLeme :) üffff.... ondan sonra Modifiye dergilerine Kapaksın :queen:

Not: Herşey LAtife, guzel olmuş saygı duymak LAzım..!

güzel olmuş ellerine saglık
benim de ön tekerin üstünde mavi let lamba,ve farlarda beyaz pat pat sinyallerde de kırmızı mavi patpat var,yunusmotorlar gibi...gören öyle zannediyo valla ben demiyomm.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Benimde tarzım diil..Hatta neden yaparlar onuda anlamam..

Uğraşmışsın eline sağlık...

güzel olmuş ellerine saglık
benim de ön tekerin üstünde mavi let lamba,ve farlarda beyaz pat pat sinyallerde de kırmızı mavi patpat var,yunusmotorlar gibi...gören öyle zannediyo valla ben demiyomm.

hocan senin şu tabirin yıktı beni :queen: pat pat patlıyormu bunlar. motorda bir kutu ampulle geziyorsundur :queen: patladıkça yenisini tak:queen: :queen:
şaka bir yana polis çakarlarından bahsediyor cihan dostum he he :mrgreen: umarım kızmamısındır :rendeer:

emeğe ve yapılan işe saygı hocam güzel olmuş neonlar :cat:

Tabiki anahtar takılı ac kapa yapabılıyorum onu dusundum elbette... :) Ama inanın dıyoruz ya trafıkte bızı fark etmemekte ısrar edıyolar heh gece ıs degısıyo heehhe herkez fark edıyo :queen:

kardeş motor nerde :cherry: sadece lampa var orda.ama dediğin gibi gece farkedilmemesi imkansız.emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar