Her lastik yeniyken iyidir,güzeldir.Lastik gibi hayati önem taşıyan bir bileşende ucuzu tercih etmek ne kadar doğrudur bilemem ama Duro sonuçta çin malı bir lastik.+ lastiği seçerken hangi amaçla kullanılacağıda çok önemli(asfalt,arazi,vs..).Ben size metzeleri öneririm asfalt kullanımda özellikle.Hem yumuşak,hem uzun ömürlü hemde sınıfında nisbeten daha ucuz.
Her lastik yeniyken iyidir,güzeldir.Lastik gibi hayati önem taşıyan bir bileşende ucuzu tercih etmek ne kadar doğrudur bilemem ama Duro sonuçta çin malı bir lastik.+ lastiği seçerken hangi amaçla kullanılacağıda çok önemli(asfalt,arazi,vs..).Ben size metzeleri öneririm asfalt kullanımda özellikle.Hem yumuşak,hem uzun ömürlü hemde sınıfında nisbeten daha ucuz.
normalde bende duro kullanıyorum ama ben memnunum. bilindiği gibi lastiklerde kullanılan hamurların raf ömrü var zamanını doldurmaya başlayan lastikler 0 da olsa özelliklerini yitiriyorlar. ayakkabımın kaydığı havada bile sorunsuz yolculuk ettim bu lastiklerle.Benim motorda duro kullanılmış ancak soguk ve ıslakta naylon üzerinde gitmek hiç hoş degil
lastikçilere danıştıgımda katogorisindeki en iyisi dediler,degiştirmeye niyetleniyorum
memnun degilim
Falcon a arka lastik alacağım.. Ne olması lazım, ne diyeceğim, hiç anlamam ben lastiklerden.. Fark ediyor mu ? Nereden alacağım, sanayiden filan mı?
Offffffffff yardımmmmmmmm :silent:r:
r:
r:
r:
Bir de ne kadardır tahmini :silent:
Benim motorda duro kullanılmış ancak soguk ve ıslakta naylon üzerinde gitmek hiç hoş degil
lastikçilere danıştıgımda katogorisindeki en iyisi dediler,degiştirmeye niyetleniyorum
memnun degilim
bende bilgi bekşliyorum aydınlatırmısınız bu konuda arkadaşlar konu çok bilgilndirici geçiyo lastiklerimi değiştirmek istiyorum fiyatlarını duyunca motoru satmak daha mantıklı geliyo insana sadece el insaf diyebiliyorum...İhtiyar,bu firmaya mail attım 2 hafta geçti bana dönen olmadı! keeway superligt 150 için uygun lastik buldum DM-1004 VE HF-296C ama fiyat ve nerden nasıl temin ederim öğrenemedim :silent:
abi nasıl aldınız bize de söyleyin alalım