[Adana - MT]

selam millet selam msoysaraç nasılsınız burada millet çok soğuk sanki sen dışında msoysaraç neyse yaz gelsin bakalım millet bu kadar soğuk değil diye biliyordum

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Son düzenleme:
vetyomer kardeş, aramıza hoşgeldin

ama belirtmeden edemicem,
o smileysten 6082765135168 tane de yapsan, 1 tane de yapsan aynı anlama gelio :cat:

aynı smileysten yanyana çok sayıda olması kötü görüntüye sebebiyet de, ondan dedim :wiinkk:

saygılar...

herkese merhabalar,
motorum kanuni classic 125'imi satıyorum, daha önce ilan koymuştum ama ilgilenen olmamıştı, çevrenize bi sorun belki meraklısı çıkar, şu anda 4300 km'de...

ilanım

selam arkadaşlar nasılsınız
Bir adet yamaha virago 535 arıyorum duyrulur :rendeer:

herkese merhabalar,
motorum kanuni classic 125'imi satıyorum, daha önce ilan koymuştum ama ilgilenen olmamıştı, çevrenize bi sorun belki meraklısı çıkar, şu anda 4300 km'de...

ilanım

sertaç dost acı söyler kardeşim. scooter atmak çok zor. 2. el piyasası o kadar düşükki. 500 ytl civarı scooterlar. onda da alan adam devrini almak istemiyor. bende de as 125 t var. çıkaramadım elimden.

Arkadaşlar bu pazar gezi var mı?

sanırım yok hocam. dünde en son bu şekilde konuştuk sinemada.

500 ytl mi? :silent:
senin motoruna ne kadar teklif ettiler erhan abi?

havalar iyi gibi aslında niye bu hafta gezi yok?

dün sinemada toplanmayı geziden saydık :p

şaka bi yana, bilmiyorum sebebini.

gerçi işime de geldi, başka grupla takılcam bu hafta :D

Arkadaşlar sizce yamaha drag star mı yoksa virago 535 mi kapı motoru yapılır
Birini almayı düşünüyorum yaza şimdi bi motorum var suzuki srad 750cc ama babamı bindiremiyorum korkuyo biraz birini almayı düşünüyorum babamı da binmeye alıştıracağım inşallah :cherry: eskiden jawa kullanırmışşş

Arkadaşlar sizce yamaha drag star mı yoksa virago 535 mi kapı motoru yapılır

ya kendimi bildim bileli motor ustundeyim ama KAPI MOTORU ne demek bilmiyorum:silent: :silent:
motoru alip nikah kiyacam diyosan kesinlikle drag star derim ben kardes hos geldin bu arada...

merhaba akburak abi hayalet sürücüde kim oynuyo sen izledin mi filmin konusu ne ?

merhaba akburak abi hayalet sürücüde kim oynuyo sen izledin mi filmin konusu ne ?

Nicolas Cage, Eva Menders ve Peter Fonda var başrollerde, Adana Mt olarak geçen cuma gitmiştik. Film şeytanla anlaşma imzayan bir motosiklet akrobatının değişen hayatıyla ilgi. Fantastik, Aksiyon türünde bir film. Tavsiye ederim.

hayalet sürücüyü izleyen varmı nasıl film

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/27820-16-02-2007-[adana-mt]-ghostrider-sinema-gunu.html

Son düzenleme:
Bu hafta gezi olacak ancak yer konusunda biraz kafamız karışık.

rotalar:

1. Ceyhan - Kervansaray - Yumurtalık
2. Kadirli
3. Osmaniye - Hemite Kalesi ve Şelale gezisi

Başka önereceğiniz yerler varsa önerin veya birini seçelim gidelim.

valla sevgili hasan, erhanla senin sözüne uydum motoru sattım benim için farketmez, artık sesiz bir kahraman artçıyım hyosung motorumu alana kadar ama bir tercih illaki söz konusuysa ben su severim şelale olsun

rotalar:

2. Kadirli

Hasancığım, bana hepsi uyar. Böyle bir grupla her yere giderim. Yeterki hava iyi olsun. Selamlar.

rotalar:

2. Kadirli

bence karataş & dalyan'ı bi düşünün derim :cat:

1 numaradaki yerlerin gezip görülecek birşeyi yok (manzara, tarihi eser, vs)
ayrıca kervansaray da bişiye benzemio :mrgreen:

(bu yazıma atlayan çok olacak :queen: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar