İZMİR M.T. 23.02.2007 Cuma Toplantısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Değerli arkadaşlar, bu hafta daha rahat konuşabilmemiz ve fikirlerimizi sunabilmemiz için teras cafede toplanıyoruz.
Çanakkale ziyaretine gelecek ve gelmeyi düşünen tüm dostlarımı bekliyorum.

Teras cafe
19.30

görüşmek üzere sevgilerimle
:rendeer:

belki çıkar gelirim belli olmaz zor ama yinede gönlüm sizlerle. lütfen şu çanakkale işini detaylıca irdeleyin gidipte rezil olmayalım oralarda

terastayızzz.......... (50 bitti şimdide 25 karakter çıktı:silent: :silent: önceden böyle birşey yoktuuu)

bence cuma günü bu canakkale gezisini detaylı ayarlamamız gerek.ii bi acıklıga kavusması gerenk:D

Arkadaşlar teras bu tür toplantılar için sanırım ideal mekan. Orda olması iyi olmuş bence. Sizlere geçen toplantıda söylediğimiz gibi, bazı bilgilerimizi tek bir havuzda toplama kararı almıştık. Bu havuzda toplanan bilgilerimizi hepimizin ulaşabilceği bir şekilde düzenleyip bir araya getirme çabası içindeyiz birkaç haftadır. Bir önceki toplantıda konuşulduğu gibi aşağıda belirticeğim mail adresine yine aşağıdaki bilgilerinizi göndeririseniz sevinirim. İstediğimiz bilgiler:

İsim:
Soyisim:
Nick:
Bulunduğu Yer (Adres):
Kan grubu:
Motosiklet Modeli:
Plakası:
Motor No :
Şasi No:
Ehliyet No:

Ev Tel:
İş Tel:
Cep Tel:

Acil durumlarda haber verilecek kişi,
İsim:
Yakınlık derecesi:
Telefonu:

Yukarıdaki bilgileri, [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.

Bu arada çanakkale etkiliğimiz çok güzel olucak, bu güne kadar hiç bir etkilinte rezil olmadık bunda da olmıycaz Muratcım :wiinkk: merak etme sen. Yine gelmeye çalışırsan sevinirim bak artık toplantılar 2 hafta da bir özletme kendini...Sevgiler

bu cuma uzun sureden sonra bende orda olmayı umuyorum gorusmek uzere...

Arkadaşlar teras bu tür toplantılar için sanırım ideal mekan. Orda olması iyi olmuş bence. Sizlere geçen toplantıda söylediğimiz gibi, bazı bilgilerimizi tek bir havuzda toplama kararı almıştık. Bu havuzda toplanan bilgilerimizi hepimizin ulaşabilceği bir şekilde düzenleyip bir araya getirme çabası içindeyiz birkaç haftadır. Bir önceki toplantıda konuşulduğu gibi aşağıda belirticeğim mail adresine yine aşağıdaki bilgilerinizi göndeririseniz sevinirim. İstediğimiz bilgiler:

İsim:
Soyisim:
Nick:
Bulunduğu Yer (Adres):
Kan grubu:
Motosiklet Modeli:
Plakası:
Motor No :
Şasi No:
Ehliyet No:

Ev Tel:
İş Tel:
Cep Tel:

Acil durumlarda haber verilecek kişi,
İsim:
Yakınlık derecesi:
Telefonu:

Yukarıdaki bilgileri, [email protected] adresine göndermenizi rica ederiz.

Bu arada çanakkale etkiliğimiz çok güzel olucak, bu güne kadar hiç bir etkilinte rezil olmadık bunda da olmıycaz Muratcım :wiinkk: merak etme sen. Yine gelmeye çalışırsan sevinirim bak artık toplantılar 2 hafta da bir özletme kendini...Sevgiler

onurcum sımdı fazla vaktım yok ama cumaya kadar maıllerım bılgılerı cuma gunude terasta gorusmek uzere saygılar F.T.T.:bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cuma görüşelim yaww bööle ayrı gayrı olmuyo alooooo mt izmir?

arkadaslar ben yarin yolcuyum, fakat 16 mart gunu sırf Canakkale gezisi icin tekrardan donucem... gorusmek uzere...

Orada olacaz murat abicim şu toplantı araları fazla uzun oluyo özlüyoz birbirimizi yaf biraz daha kısaltalım hergün olabilir mesela. :queen: Bilgileri en kısa zamanda gönderiyorum onur.:cat:

bende gelmek istiyorum,dostları özledim,bir aksilik çıkmazsa bende varım...:rendeer:

Moderatör (forrap)
Benim iş olayı çok ters oldu...Bir hafta akşam bir hafta sabah şeklinde vardiyalı çalışıyorum.2 haftada bir toplantı olduğu için tam da akşamcı olduğum haftaya geliyor toplantılar.Üzgünüm,yine orada olamayacağım...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
anaaa moda bak hele yaw?nasıl modsun olm tuncer?hiç gelmiyon kardeşim aramıza?ööle topik kilitlemeye benzemez bu işler!:mrgreen: :p bekliyoruz!

evet arkadaşlar bende toplantıların her cuma olması taraftarıyım iki haftada bir toplantı yaptığımız günden bu yana birçok arkadaşla görüşemez olduk. bir işimiz çıkıp toplantıya gelemeyince 1 ay atlamış oluyoruz birbirimiz görebilmek için. bu konuyuda gündeme getirelim bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar