150 ytl ye Korumalı Mont

Sanırım Armode marka montlar bulunabilir anca o fiyata.Emin olmamakla birlikte 159 YTL gibi bir fiyat hatırlıyorum. Biraz da pazarlıkla 150 civarına alınabilir.

armode montu sorduk dün arkadaşla... 270 ytl dediler... bEN AYNISINI 150 ytl ye almıstım... İyikide almısım... Satsam su anda 250 ytl ye 100 ytl kardayım :queen: :queen: :queen:

arkadaşlar istanbulda 150 ytl ye shark mont alabileceğim bi yer var mı ???

arkadaşlar istanbulda 150 ytl ye shark mont alabileceğim bi yer var mı ???

shark bilmem...

Alman tekstil...4/4 lük dün 2 saat yağmur ve rüzgar yiyen(içimde sadece bir gömlek var) HELD Yagusa marka mont önerebilirim...

alacağın yerde şurası olmalı....

www.feyizoglu.com

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43956

Alman ürünü...

http://www.held-biker-fashion.de/in...=d&PHPSESSID=885a5e9b741cdd72de3c1db710e50f35

3 kardeş bunlar...süper herifler... :cat:

öilk mesajlara baktımda bu armode falan neymiş acaba...çok merak ediyorum...:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçen sene motoshow fuarının dışında,korumalıklı 90 ytl ye buldum.

Metehan'a katılıyorum,ben Feyizoğlun'dan Held Yagusa mont aldım 1 ay oldu,süper,çok memnunum,ayrıca Feyizoğlu yöneticileri ilede tanıştım,gerçekten ilgili kişiler,mont için Adana'dan gittim,balaklava,eldivende aldım,tavsiye ederim.

herkese kazasız sürüşler..:cat:

Metehan'a katılıyorum,ben Feyizoğlun'dan Held Yagusa mont aldım 1 ay oldu,süper,çok memnunum,ayrıca Feyizoğlu yöneticileri ilede tanıştım,gerçekten ilgili kişiler,mont için Adana'dan gittim,balaklava,eldivende aldım,tavsiye ederim.

herkese kazasız sürüşler..:cat:

hacı dün 5 den 7 ye kadar ahmak ıslatan denen ara ara sık yağmuru yedim...içimde tek gömlek...soğuk desen4-5 derece...yani sabah ayazı gibi...sağlam çarpıyor...monta o kadar güveniyorumki gömleğimin üztüne giyiyorum...kaskımda yarım kask...çenesiz...balaklava denen maske var...ne su ne rüzgar nede soğuk yedim...üstüne üstlük terlemişim birde...o kadar sıcak tutuyor yani...yazında iç astarını çıkarırım olay biter...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Shark marka mont bulabilirsen onu al..Hem kalite hem uygun fiyat...

mete han nasılsın ağa..hiç sesin çıkmıyor MSN de yoksun..

Son düzenleme:
Shark marka mont bulabilirsen onu al..Hem kalite hem uygun fiyat...

mete han nasılsın ağa..hiç sesin çıkmıyor MSN de yoksun..

abi beni boşver senden naber.arada bir çevrim dışı yapıyom o kadar bakınıyom sadece...

Motosikleti: ..Suzuki GS 500-Honda CBR125-Yamaha YBR125-Suzuki GSX-R1000

makina yapmışın haberimiz yok valla....çok hızlısın...

shark bilmem...

Alman tekstil...4/4 lük dün 2 saat yağmur ve rüzgar yiyen(içimde sadece bir gömlek var) HELD Yagusa marka mont önerebilirim...

alacağın yerde şurası olmalı....

www.feyizoglu.com

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43956

Alman ürünü...

http://www.held-biker-fashion.de/in...=d&PHPSESSID=885a5e9b741cdd72de3c1db710e50f35

3 kardeş bunlar...süper herifler... :cat:

öilk mesajlara baktımda bu armode falan neymiş acaba...çok merak ediyorum...:farao:
abi tamamda senin dediğin modellerin omuz koruması yok :silent:

metehan abim aynı fikirlerdeyiz hep ya...Ben de tam onu önerecektim kendimede onu alacağım kısmetse...Ve gerçekten de kaliteli bir mont.Üstelik alman malı armode gibi ne idüü belürsüz deil...100euro civarı bi okadar da sanırım pantolunu ediyor...sıfırdan tam takımı bakalım ne kadara düzeceğim...Sanırım şöle kafanda bi 400euro tutacak...kask+mont+pantolon+bot+eldiven...

vışşş babooo...4000 aaaaıııurooo mu...bari motoru güzel bişey yapda değsin...:p Gelcem Bursaya denetlemeye...:)

400 yazcaktım bir 0 fazla geldi...değiştiremedimde...

Son düzenleme:
metehan abim cbf istiyordum ama malum gelen zam ile birlikte iştahım feci kaçtı..Belli deil şimdlik ama 2.el cıbır alabilirm bisiklete binmeyi çok seviyorum çünkü...:p :rendeer:

VIC

Shark Mont

SHARK montların güncel fiyatlarını bilen var mı acaba? Eğer bilen varsa lütfen bana söylesin, çok sevinirim.
Bir şey daha sormak istiyorum, bu montları nereden bulabilirim ? Şimdiden teşekkür ederim.

Sirkeciye yolun duserse özen motorun karsindaki dunkyanin 3 solundaki dukyanda (eskiden buyuk bisiklet malzemeleri satan yer) cok uygun montlar var pazarlik edersen fiyatta ciddi dususler oluyo (125 demisti bana en son) fiyata gore mokemmeldi monlar markasi Shark di yanlis hatirlamiyosam. Ayrica uzunu kısasi hepsi ayni fiyatti...

VIC

sağolun arkadaşlar, eskişehir honda'da bir tane beğendim, gerçekten güzeldi fiyat için 250 dediler. bir kaç yorumdan da 180 gibi bir şeyler okumuştum ama bu yorumlar geçen senenin olduğu için pek de güvenemedim. acaba eskişehir'de mi pahalı yoksa zam mı geldi diye merak ettim.
iki hafta sonra istanbul'a gittiğimde bir bakayım scorp'un dediği yere, aslında eskişehir'dekilerden bayağı da memnun kaldım, elemanlar ilgi ve alakası hoşuma gitti. taksit konusunda da yardımcı oldular. bakalım artık nasıl olacak? tekrar teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar