Sevgili Wallace Geçmiş Olsun

Arkadaşlar
İzmir Mt üyelerimizden Wallace nickli MURAT arkadaşımız bu hafta bir operasyon geçirdi. yanılmıyorsam hala tedavi sürecinde olduğu için konuşamıyor. geçmiş olsun diyorum kendisine. umarım en kısa zamanda iyileşir. seni cuma toplantısında aramızda görmeyi diliyorum iyileş ogüne kadar fazla özletme kendini.
sevgiler Murat'cım:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: tekrar geçmiş olsun

arkadaşa geçmiş olsun en kısa zaman da saglıgına kavuşur umarım

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığına kavurusun:rendeer:

geçmiş olsun...ne operasyonu bu acaba....

50 karakter noktacıkları iş başına sizlere ihtiyacım var...eğer bu görevi kabul ederseniz tabi.............................................:)

KBB ile ilgili bir operasyon metehan cım..................................................

Geçmiş olsun.

Yahu bu 50 karakter olayı nerden çıktı? Erhaaaaan :silent:

evet yaaaaa bir sürü noktacık yapmak zorunda kalıyorum.............

Son düzenleme:
geçmiş olsun...:rendeer:

bu 50 karekteri neler yazsamda doldursan diye çok düşündüm ama sonunda buldum. azmin elinden birşey kurtulamıyo tabii:p

KBB ile ilgili bir operasyon metehan cım..................................................

KBB dedinde benimde kulağım zımbırtılı iyimi...Kulaktan 2 ameliyat oldum halen işitme kaybım düzelmedi...Doğuştan kulak zarı delikmiş...Cerrahpaşada ve Mevki Askeri Hastanesinde ameliyat oldum tık yok valla...sol kulağım az duyar hep...az biraz ahrazlık var bende...bazen duymam uydururum...:) :p

Geçmiş olsun.

Yahu bu 50 karakter olayı nerden çıktı? Erhaaaaan :silent:

birde mesajda değişiklik yapma süresi uzamış...eee alışcaz...daha kaliteli bir forum için çabalıyoruz...çalışmalarımız hep sizin için...:queen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
KBB dedinde benimde kulağım zımbırtılı iyimi...Kulaktan 2 ameliyat oldum halen işitme kaybım düzelmedi...Doğuştan kulak zarı delikmiş...Cerrahpaşada ve Mevki Askeri Hastanesinde ameliyat oldum tık yok valla...sol kulağım az duyar hep...az biraz ahrazlık var bende...bazen duymam uydururum...:) :p

birde mesajda değişiklik yapma süresi uzamış...eee alışcaz...daha kaliteli bir forum için çabalıyoruz...çalışmalarımız hep sizin için...:queen:

Biliyordum zaten arıza olduğunu...Emindim...:p

Geçmiş olsun arkadaşımıza...Umarım sağlığına kavuşur....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:rendeer: :rendeer: gecmiş olsun:rendeer: :rendeer:

Sevgili Murat'a geçmiş olsun ve acil şifa dilerim:rendeer:

Selamlar,
Özer

Moderatör (forrap)
Çok geçmiş olsun.Görüşemedik bayadır,haberim yoktu bu operasyondan da.Umarım şu an iyidir.Arayım diyeceğim ama konuşamıyor diyosun.Siteden alır artık geçmiş olsun dileklerimizi...

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
...............................geçmiş olsun.........................

ben bugun aradım yanlız konuşamıyor ondan telefnu kapadı :) kendisine buradan da geçmiş olsun diyorummmmmmmmm.........

geçmiş olsun acil şifalar diliyorum......................................:rendeer:

Çoook geçmiş olsun,acil şifalar dilerim.:rendeer:

.................................................. Tam 50 tane nokta yaptım birşecik olmadı nedir bunun sırrı.:cyclopsan

Yukarıda ki kırmızı bölümü yazmasam taziyem geçerli olmayacakmış az önce anladım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar