18/02/2007 Pazar MANİSA GRUBU Mangal partisi (davetiyeler iki kişiliktir ) :P

ne o manisa mt arkadaş değilmiyiz bizi niye davet etmiyorsunuz eger buyur gel derseniz hava güzel olursa oradayım saygılar.

deep impact sen bunlarin davetine onay bekleme, biraz kabadirlar, buyur gel dememisler, aclıktandır ya da:queen:
sen yengeyi de al bas git oraya, selamimi soyle ilgilenirler, ama Gurkayla FAvorinin arasina sakın oturma:cat:

eyvallah kardeşim önerini dikkate alıcam ama davet edilmediğim yerde ne işim olur bilmeme yani.

kambersiz mangal olurmu :queen: erhan yazdım kardeşim seni ...gelmeyen sektöre personel olsun emiiii:queen:

deepimpact dostum evlisin anladığım kadarı ile yengeyide alıp gelebilirsin saygılar...

sercan çatlama kardeşim gelemiyosun diye...ama şu dediğin doğru gürkay ile ferhat'ın arasına oturulmaaaaz:queen:

teklif için teşekkürler hava güzel olursa oradayız bu eglenceyi kaçırmak istemeyiz tabiiki iyi geceler.

yavvvv yavvvvv gelecem tabi serkan abıı bakk mert kardesım de gelıcekk

hava gzl olursaa ben motorlaa gelecemm

özlem ablaa azz gezınsınn diyee :) :)

deep impact sen bunlarin davetine onay bekleme, biraz kabadirlar, buyur gel dememisler, aclıktandır ya da:queen:
sen yengeyi de al bas git oraya, selamimi soyle ilgilenirler, ama Gurkayla FAvorinin arasina sakın oturma:cat:

yawww sercan net'e bizi madara ettin oğlum bizi bilmeyen tanımayan kalmadı ben o izmir'e gelirsem sorucam bunların hesabını::151:: ::151:: ::cekic:: ::stretche ::haapppy:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
YAW erhan kırıcam kafanı ha..ulan topik bugün açıldı,,ben haber vermeden senin haberin olmuş işte..ne yırtınıyon...

pazar gel akhisara...

ben arabayla gidicem duyurulur...

mecit akıllı ol alırım anahtarını...:mrgreen:

dalaşmayı kesin bakıyorum sıpaların keyfi yerinde:mrgreen: :bounce:

siz haftasonu organizasyonda bi aksilik çıkmasın, onun hesaplarını yapın
havada güzel, serin ama sakin olacak(attım walla):cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dalaşmayı kesin bakıyorum sıpaların keyfi yerinde:mrgreen: :bounce:

siz haftasonu organizasyonda bi aksilik çıkmasın, onun hesaplarını yapın
havada güzel, serin ama sakin olacak(attım walla):cherry:

salla yalanı s...yim inananı!:mrgreen:

yahu saat 12 erken değil mi bi pazarımız var zaten
ben o saatte daha yeni kalkmış kahvemi içiyor oluyorum
kahvaltı niyetine mangal mı yapçazz
saat 2 falan deseydik ya

siz her ne kadar sevinsenizde benim ::plus1:: henüz belirsiz
cmt akşam belli olur durum

oo super olacak gibime geliyor serkan abi bende geliyorum ısınma turlarına basladım daha 3 gun once:queen: senin anlayacagın unutmamısım motor kullanmayı halan bomba gibiyim:cat: demiştim ama donusum muhtesem olacak die ^_^

ooo mert çok sevindimm iyice toparlandın demekki

MECİT;573885' Alıntı:
YAW erhan kırıcam kafanı ha..ulan topik bugün açıldı,,ben haber vermeden senin haberin olmuş işte..ne yırtınıyon...

pazar gel akhisara...

ben arabayla gidicem duyurulur...

kanka mt toplantıları olmasa yüzünü göremicez walla
ayran içtik ayrı mı düştükk :p
::plus1:: im gelirse arabyalayızda
gelmezse benide sıkıştırırsınız artık arka koltuğa:queen:
ya da akhisardan karşılarsınız artıkk
o kadar yoll geliyoruzz de mi yanii

yarın yağmur demiyor ,rüzgarda yavaşlayacakmış akşamüstü şimdi baktım netten meteoroloji diyo walla ben demiyorum...:p
eğer ki izmir'den gelecek abilerim ,dostlarım ,kardeşlerim var ise (ki var)
kesinlikle hava şartlarını göz önüne alarak yola çıksınlar...

çünkü bu yolun birde dönüşü var:cherry: 150 km izmir konaktan zeytinliova mesire yeri...

ama banane ,isterse gökdelinsin, ben gidip mangal yapacağım diyen bir kaç deli var onlar için bu şartlar geçerli değil...:queen:

Size afiyet olsun abicim benim motosikletim serviste parça bekliyor :salut:

Kamberhan, artçı kabul ediyor musun abi? :(

Oysa bi gelebilseydim :salut: Gürkayla Favorii'nin arasına oturmaya bile razıydım :queen:

Afiyet olsun hepinize. Gelmek isterdim ama benimki iki saatliğine uğramak gibi birşey olacak. çalışıyorum zira. Size iyi eğlenceler

hoopp millet naber ya??iki gündür giremiyorum nete ,,ama kimselerde girmemiş hani...yarın arabayla geliyoruz,,ÖZLEM saat 11 de yurttan alıcam seni,,1 dk bekletmew tahammülüm yok,,mangal rüyalarıma giriyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar