[Bursa - MT]

özhanım saol kardeşim bende iyiyim şükür sizinde allah iyilğinizi versin emiiiiii:queen: :queen: :queen: :queen:

motora gelince duruyo bakalım hala nasip kimeyse hayırlı olsun bakalım bekliyoz .....

bakıyorumda baya çoşmuş arkadaşlar geziler falan çoşmuşlar valla ohhh valla helal olsun özeniyommmm yazık banaaaa:queen: :queen: :queen: .........

Evet arkadaşlar geziyorlar sağolsunlar İstanbul'a gitmemi beklediler,bizde bugüne kadar Tarık'çığımla(kontgerilla) garip garip gezdik 2 motor:salut:
Volkan'cığım senin junlin i çok gördüm Bursa'da ama hep sanki başkasındaydı motor ama plaka seninkiydi.

Evet arkadaşlar geziyorlar sağolsunlar İstanbul'a gitmemi beklediler,bizde bugüne kadar Tarık'çığımla(kontgerilla) garip garip gezdik 2 motor:salut:
Volkan'cığım senin junlin i çok gördüm Bursa'da ama hep sanki başkasındaydı motor ama plaka seninkiydi.

özkanım günaydınlar ve hayırlı işler...
17 martta bursada ol hep beraber çanakkaleye gidecez işlerini ayarla..

volkancım senin zata aldığın akü bosch marka değilmiydi,
benim motara almaya gittigimde boschun öle modeli yok eleman...
yoksa seninki uzunmu yani yuksekmi??

Kardeşim süpersin.Abi işe yeni başladık sen hazırlan Çanakkale diyorsun:mrgreen:
Sen aç bakayım şu msn ini alayım ifadeni.

Günaydın,iyi hafta sonları.
Tarık ulucaddede kvk bayiine gelmeden aynı sırada mutlu akü merkezi var,hem hesaplı hem kalitelidir.

Hava güneşli,zaten kış hiç gelmedi,kuşlar,böcekler,börtüü,çiçekler,baharlar açmış,meyve ağaçları,kaplumbağa,tavşan,kuzular,oğlaklar temiz taze hava,kırlar vs vs vs vs.
HAYAT GÜZEL BEEEEEE.

V&B

kardeş yok ya yanlışın var herhalde bende hep motor.benimdir o gördüğün neyse yada plakayı karıştırdın her halde :queen: :queen: :queen: :queen:

yok ya bosch tu tarık 9 amperlik ama yani boyutu biraz büyük yüksek yani ondan al sığıyo gayette güsel valla bomba gibi birde bir basıyo sağlam akü imiş tavsiye ederim.....

Hava güneşli,zaten kış hiç gelmedi,kuşlar,böcekler,börtüü,çiçekler,baharlar açmış,meyve ağaçları,kaplumbağa,tavşan,kuzular,oğlaklar temiz taze hava,kırlar vs vs vs vs.
HAYAT GÜZEL BEEEEEE.

ORHAN abim nasılsın yaaa nasıl yenge filan çocuklar iidir inşallah.....ya en son piknikten sona görüşemedik valla neyse en kısa zamanda görüşmek üzere inşallah aileye sevgiler saygılar

Son düzenleme:
selam beyler bayanlar nasılsınız güzel bursamın güzel insanları işlerim baya yoğun motora binmeye fırsat bulamıyorum ama yazın güzel olacak inşallah

önemli olan arkadaşlık hiç farketmez benim için yeterki güzel arkadaşlıklar olsun iyi ortam olsun parise kadar yolu var

Burada güzel ortam var ya merak etme sen bir de cem abimiz vardı aaa bir de mangal abi ama onlar buralarda yoklar hayırdır inş?

Arkadaşlar bu sene hıdırellez 6 mayıs pazar::fool:: ,hava güzel olursa bir piknik ::cheeeeer veya şenlik benzeri bir etkinlik organize edelim tanışalım görüşelim gezelim eğlenelim:flower: ,kısacası sezona merhaba partisi ::dpac:: düzenleyelim hatta civar::secreet: illerden katılım::biggrinn sağlanabilirmi vs vs vs ::alkiis::
Fikirlerinizi bekliyorum::haapppy: ::friends: ::friends: ::friends: ::shake2:: ::shake2:: ::wish:: ::wish:: ::wish:: ::comico:: ::comico:: ::xblink:: ::xblink::

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=hidirellez
http://tr.wikipedia.org/wiki/Hıdırellez

İHTİYAR;577895' Alıntı:
Arkadaşlar bu sene hıdırellez 6 mayıs pazar::fool:: ,hava güzel olursa bir piknik ::cheeeeer veya şenlik benzeri bir etkinlik organize edelim tanışalım görüşelim gezelim eğlenelim:flower: ,kısacası sezona merhaba partisi ::dpac:: düzenleyelim hatta civar::secreet: illerden katılım::biggrinn sağlanabilirmi vs vs vs ::alkiis::
Fikirlerinizi bekliyorum:

Evet güzel olur ama, sayımız o kadar az ki Bursadan katılım olduğunun farkına bile varmasınız :(

Valla katılımın artmasını şöle sağlayabiliriz belki...virüsDen ve deliDEN arkadaslar var ortak bir organizasyon düzenlene bilir???

valla ihtiyar abi süper olur dediğin gibi tanışırız
bütün bursalı motorcular haydi geziye 6 mayısta de hadi:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar