Emeklye Aranizda Yer Var Mi

abi ne emeklisi olduguna baglı:silent:
memur ve bagkur emeklilerini aramıza kabul ediyoruz ama ssk emeklilerini almıyoz umarım ssk emeklisi degilsindir:mrgreen:

Emekliysen yazdığın mesajların katılımı maaşından kesilir, SSK ysa sökül paraları :queen: :queen:

Gökhan bu meslek bizi bozdu kanka :queen:

Hoşgeldiniz efenimmm :rendeer: :rendeer:

Emekliysen yazdığın mesajların katılımı maaşından kesilir, SSK ysa sökül paraları :queen: :queen:

valla bozdu kanküü:queen:
gece rüyamda ssk bagkur emekli sandıgı ile ugraşıyom. psikolojim bozulduuu:queen: :queen:

abi ne emeklisi olduguna baglı:silent:
memur ve bagkur emeklilerini aramıza kabul ediyoruz ama ssk emeklilerini almıyoz umarım ssk emeklisi degilsindir:mrgreen:

hoşgeldin abi umarım forumda iyi vakit geçirir ve hep burda kalı

rsın. :cherry: :rendeer:[/QUOTE
Malesef ssk emeklisiyim senin canın sağ olsun.

Arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürler.Hani bir laf vardır.Kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş. Bizimkide o hesap bilgisayarın başına geçmek için çocuktan boş zaman kalmıyor.Hafta içi çalişıyorum ancak akşamları boş bulursak oturabiliyoruz.Sizin gibi gençlerlr tanışıp dertleşmek çok güzel inşallah devamlı olur.Bilgisayardan fazla anlamıyorum.Samimi olarak konuşmak isteyenleri msn de bekliyorum.Listenize alırsanız sevinirim. [email protected] saygılar.

Yeterki senin canın sağ olsun ssk emeklilerinin durumu ortada birazınıda sana ne yapalım sana göndeririz.

Son düzenleme:
Aramıza Hoşgeldiniz. MT Forumlarında kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle...:rendeer:

::tutkuy::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Recep abi hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin Recep Abi ,
bende de Mondial 100kh var geçen yaz aldım ancak yazlıkta olduğundan çok kullanamadım.
motor hakkında bilgileri paylaşırsan sevinirim sadece 300 km yol yaptım akü haricinde bir arıza olmadı ancak akü ilk 100 km de bitti ve şarj olmadı servisten garanti kapsamında yenisini aldım.sen motorundan memnunmusun?
tekrar hoşgeldin sevgiler murat

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Hoşgeldin Recep Abi ,
bende de Mondial 100kh var geçen yaz aldım ancak yazlıkta olduğundan çok kullanamadım.
motor hakkında bilgileri paylaşırsan sevinirim sadece 300 km yol yaptım akü haricinde bir arıza olmadı ancak akü ilk 100 km de bitti ve şarj olmadı servisten garanti kapsamında yenisini aldım.sen motorundan memnunmusun?
tekrar hoşgeldin sevgiler murat

benimkide seninkinin aynı.Akü proplemi bende de var.akü bitti şarz olmuyor.benimde yeni sayılır geçen sene aldım.1250 km oldu.ŞU SIRALAR motorda sarsıntı (titreme) var ne yapcam bilemiyom servis berbat bi yer.aküyü değiştirmek zor oldumu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar