Türkiye "pocket bike" konusunda nerede?

Duymayanlar için bir ön bilgi ile başlamak istiyorum. Pocket Bike, 49cc max. olup ebatları çok küçük boyutlarda olan, kullanması çok keyif verici aletlerdir. Konunun devamında video ve resimde paylaşacağım.

Çok garibime gitti forumlarda direk bu konu hakkında bi başlık bulamadım. Bence çok güzel bir hobi pocket bike kullanmak. Ancak bu konuda Türkiye de büyük sorunlar var. Sanırsam trafik bu aletleri Türkiye sokaklarında istemiyor.

Bahsettiğim aletler Amerika ve Avrupada 200 euro dan başlayan fiyatlarla satılmakta. Hatta pistlerde yarışlar bile yapılmakta. Emin olun 1 tek video izleyin hastası olacaksınız.

Bu aletlerden Türkiye piyasasında bulmamız mümkün deilmi? Siz hiç gördünüzmü?. Yanlız 1 -2 tane tr ye gelirkene alıp satanlardan bahsetmiyorum. Direk bayilik gibi satan bir firma varmı bildiğiniz. Bence bu aletler tr ye gelmeli. Ancak bizim insanımızın bunları alıp cocuguna hediye edebileceğini de göz ardı etmemek gerekir. Ki bu aletler 60-70 km ye ulaşabiliyor. 49cc olmasıda ehliyetten muaf tutuyor. Velakin trafiğe çıkmanın yasak olduğu kanısındayım, çıkmamalıda. Bu konuda fikirleriniz nedir?

Düzeltme:
Videolar:
http://www.bikepics.com/movies/000435/
http://www.bikepics.com/movies/000319/

Sölediğin fiyat çok fazla değilmi. Gerçi özelliklerini bilmiyoruz. Yalın halini kuzenim almanyadan 200 euro ya almıştı.

Sölediğin fiyat çok fazla değilmi. Gerçi özelliklerini bilmiyoruz. Yalın halini kuzenim almanyadan 200 euro ya almıştı.
Buralarda bu işler tutturabildiğine belirli bir piyasa oluşmuş değil görünüyor bence oradaki vergilerle buradaki vergiler aradaki farkı mantık çerçevesinde açıklayabilir...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyat

270 euroya almayanı dövüyorlar. Türkiye bir garip memleket...:)

Haklısın. Hani vergi desek oyuncak vergisi ne olacak allaş aşkına. 50cc altı olduğu için motorlu taşıtta sayılmaması lazım. . . Yurt dışından varmı getiren??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar