04.02.2007 [Mersin MT] ve [Adana MT] Cennet Cehennem'de Pazar Şöleni

Bu hafta sonundaki gezimiz bir şölen havasındaydı.Misafirlerimiz de gelecekti Adana Mt'den ona göre düşünmüştük gideceğimiz mekanı.

Misyon belliydi bu hafta,hanımları mutlu etmek:p , bunun içindir bu hafta peşimizde 5 araba araba vardı. Hanımlar ve çocuklar ve yaşlılar için. (Sıkıştırmayın beni siz benden yaşlısınız:queen: )

Motorlarımızı yazmadan geçemeyeceğim.

alper33, namı diğer ciks33 (yani ben) : Yamaha FZ6 Fazer
c.cilasun : Suzuki Gsx 600
murat33 : Suzuki Vstorm
okay33 : Yamaha Tdm 900

Hakan Abi'miz Goldwing'ini kapının önüne bağladığı için artık pişmandı ama artık ne fayda:pr:

Arabaları da yazıyım ki gücenmesinler.
1 307
1 Marea
1 Cady (Yürüyen Club diyorum ben)
1 Doblo
1 Punto

İşte ben :p

Herzamanki gibi buluşma yerimiz belliydi.Mezitli Opel Servisi'nde buluşuldu. Tabi gecikenlerde yok değildi.:pr:

Bu benim canavarım Özkan (Hakan Abi'mizin oğlu).Fazla resimlerle arası yoktur.:) O bir teenage.

[/URL

Daha fazla gecikmeden yola koyulalım dedik, yol bizi bekler...

[URL=http://imageshack.us]

C.cilasun

okay33 ve eşi

4. motorumuz nikah salonundaydı.:p Sevgili murat33 Abimiz gittiği nikahta salonundakileri de kandırıp aaramıza sonradan katıldı.:rendeer:

Derken yolda Adana MT ile karşılaştık. Hasan ABi, BURCU :rendeer: , Erhan ve Ali

Sunroof'un ne işe yaradığını sonunda bulmuştuk.:p Resimleri çeken Hurşit kardeşime de yürekten sevgiler. BURCU'da bizi çekiyordu bu arada

Biz yola devam edip yemeklerde ilgilenirken onlarda Kanlı Divaneyi fethediyordu.

Sevgili Hakan Abi'miz altındakinin sadece bir 307 olduğunu ara ara unutuyordu ama sonuç hep aynıdı:)

Sonunda mekana varabilmiştik. Gruptan bazıları mekanı incelerken.

Günün yıldızı Çiçek ve Koray'dı. Çok enteresandır benim adımı söyleyemeyen kerata,motora bindirin beni diye ağlamayı çok iyi biliyordu.

Kesinlikle kendini sevdirmeyen Koray'ı zorla kuzağıma aldım.

İşte Murat Abi'miz...

Motorunu eve bağlayan Hakan Abi'miz..

Bu arada Adana MT'de aramıza katılmıştı...

BURCU Tdm'yi test ederken...

Adana MT'nin bizim için aldığı lokma tatlıları için teşekkürler...

Sonradan aramıza katılan Mustafa Abi ve eşi ile bir hatıra pozu...

Dönüşte motoru kardeşi Engin Abi'mize kaptıran Okay Abi'miz..

Dönüşten sahneler...

Okay Abi'miz motora el koyarken. Engin Abi'nin suratına bakın...

Mükemmel derecede keyifli bir geziydi.Katılan herkese yürekten sevgiler.
Adana Mt'den gelen Hasan,BURCU:rendeer: ,Erhan,Ali arkadaşlarımıza da yürekten sevgiler.

Bir dahaki gezimizde sizleri de aramızda görmek isteriz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gezin gezin..Kışın tadını siz çıkarın...Yazın tadını da biz çıkarıcaz....:p

Merhaba

Evet Mersin MT de fotoğrafları ekledi güzel oldu. Güzel gündü tüm arkadaşlara selamlar.

Görüşmek üzere.

haberimiz olursa bizde geliriz arkadaşlar osmaniyeden ha bu arada çok güzel bi gezi olmuş

güzel bir gündü. tekrar, misafirperverliğiniz için teşekkürler.

en kısa zamanda tekrar etmek istiyor bayanlar alper kardeş duyurulur tadı damağımızda kaldı.:cat: :cat: :salut:

güzel bir gezi olmuş. budnan sonra geliriz hep:p ne de olsa bi ayağımız orda artık :mrgreen:

Gezin gezin..Kışın tadını siz çıkarın...Yazın tadını da biz çıkarıcaz....:p

Sevgili Alp, Akdeniz iklimini sonuna kadar değerlendiriyoruz. Hava kapalı olsa bile soğuk olmuyor:) Yaz umarım senin için erkenden gelir

alper alacağın olsun aldın suzuki'mi elimden, ben de bundan sonra arabayla yanınızdayım

Halil Abi, başımın üzerinde yerin var. İnşallah bu sene sana alacağız bir TDM

haberimiz olursa bizde geliriz arkadaşlar osmaniyeden ha bu arada çok güzel bi gezi olmuş

Sevgili Akburak, bundan sonra duyurular bölümünde gezimiz duyurulacaktır. Aramızda misafirleri görmek bizleri sevindirir.

Son düzenleme:
güzel bir gezi olmuş. budnan sonra geliriz hep:p ne de olsa bi ayağımız orda artık :mrgreen:

Gelemenizi dört gözle bekliyorum :) yok yolum düşmedi, yok şöyle oldu böyle oldu kabul etmem.Başımın üstünde yeriniz var. Ayrıca benim konum farklı,sen anladın...

ilâhi mali :queen: :p :wiinkk:

Ben öğretmedim bunları yazsın diye içinden gelmiş :wiinkk: :cherry:

Son düzenleme:
kardeşim eğer organizeyi alper yapmışsa ki o yapmış tabi güzel olur hıı bu arada organize yapılırken herkezede soruyorya o daha güzel oluyor güzel olmuş tekerlerinize sağlık ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar