BMW si olanlar bu makinenin modeli nedir ?

fao

bmw_k1200.jpg

bu nedir ?

bu sudur kullanmis oldugun link bedava olmadigindan biz resim yerine bir uyari yazisi goriyoruz ve bunun BMW ile hic bir alakasi yok.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bmw K1200 R

Her ne kadar 1200cc diye bilinse de
1157cc hacminde
163hp gücünde
bir motordur.

Verdiğin resimde tanımayan için ilginç olan şey,
arka sele pist için hazırlanmış gibi dursa da grenajlar alınıp, elcik korumaları takılarak yol motoruna çevrilmiş bir görünüm verilmiş.
Oldukça enteresan.
Büyük ihtimalle 2005 model.

Bir yarış motoru ne kadar tipsiz olabilir ki?
diyenler için çok güzel bir örnektir.
Bu kadar tipsiz olabilir.
Bide bunun 1200S modeli vardır ki bence o daha bir racedir.
:)
Yazar BMW'nin race işine bulaşmaması ve dünyanın en harika endurolarını üretmeye devam etmesi konusunda ısrarlıdır ve öyle kalacaktır..

AGM (Adı geçen motor :p )

K1200S ("ABS'li SuperSport olur mu" diyenlere cevaptır aynı zamanda kendisi :p )

2004bmwk1200sblkandyelllh8.jpg

Hakkında detaylı bilgi şurdan alınabilir: ŞUR

120 KM/H sabit hızda 5.5 LT yaktığı söylenir. Eğer doğruysa, ilerde bir tane alıp ikinci motor yaparım :p :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
AGM (Adı geçen motor :p )

K1200S ("ABS'li SuperSport olur mu" diyenlere cevaptır aynı zamanda kendisi :p )

2004bmwk1200sblkandyelllh8.jpg

Hakkında detaylı bilgi şurdan alınabilir: ŞUR

120 KM/H sabit hızda 5.5 LT yaktığı söylenir. Eğer doğruysa, ilerde bir tane alıp ikinci motor yaparım :p :cherry:

Pro valla bravo bulmuşun fotoyu.
Ben bulamadım bir arkadaşımda var yarın fotoğrafını çekmeyi düşünüyordum.
Tam yerine rast gelmiş,
manzara koymuşun...

5,5 litreyi sorayım bakalım ne diyecek eleman....

Bu 1200R'ın Power Cup modeli. Dikkat ederseniz karbon kaplamalar, hafif alaşım parçalarla dolu üzeri. (Karbon fiber kaplamalar, alaşım janlar vb.) Bu özel serilerin yarışları da güzel oluyor. Eşsiz bir sanat eseri.

Görüşmek üzere.

Her iki modelin standart versiyonları ülkemizde satılıyor merak edenler BMW showroom'larda görebilirler.

Süper Moderatör (BBRR)
pro ss lerde abs olurmu sorusuna cevap demiş ..
1 ss değil daha çok turing bide dikkatinizi çektiyse alet şaftlı.. ss lerin alayı zincirlidir..

pro ss lerde abs olurmu sorusuna cevap demiş ..
1 ss değil daha çok turing bide dikkatinizi çektiyse alet şaftlı.. ss lerin alayı zincirlidir..

Nesi touring abi? Hiç bindin mi? :p

Bir de merak ettim senin touring ile super sport ayrımını :silent:

Motor hakkındaki gerçek bilgilere http://www.bmw-motorrad.de/de/de/index.html adresindeki SPORT bölümünden ulaşabilir, aşağıdaki resimden de türüne kendiniz karar verebilirsiniz :cherry:

Dip Not: Bu alet bir Hayabusa ya da Kawasaki ZX12R kadar Super Sporttur. Kalkıp da 600'lük SS'lerle kıyaslamak doğru değildir.

fe78ee7dce99e52426381aae72176917.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
top not: Bana bir ss gösterki şaft tahrikli olsun (GP de falan yarışıyo olsun)
top altı not: vfr 800 ne kadar turingse aha yukardaki bmw de bi o kadar touringdir..

deep not: :p
en dep not: bazı modelleri keskin çizgiler ayıramıyo işte sport touring gibi kırma modellerde oluyo ..bu model sport touring diyebileceğimiz bir model ...

Son düzenleme:
Üreticinin iddasına göre 0-100 km akselerasyonu 2,8 sn...Altta Distribütörün motosiklet üzerinde tanımladığı özellikler ve sistemler var örneğin ayarlanabilir süspansiyon...Yazı alttaki tanıtım linkinden alıntıdır...

http://www.bmw-motosiklet.com/index...0s.jpg&curl=products/sport/k1200s/content.asp

Hırslı spor sürücüleri için yeni bir çağ başladı: Ön tarafta BMW K 1200 S’nin seri motosiklet üretiminde dünyada bir ilke, özgün BMW Motorrad Duolever’a ve arkada yeni tasarlanan ve son derece hafif sportif şaft sistemine ve BMW Motorrad EVO Paralever’e sahiptir. Bu sportif süspansiyon son derece üstün duyarlılıkla tepki verir ve mükemmel geribildirim sağlar. BMW K 1200 S’nin süspansiyonu aynı zamanda güvenli yol teması sağlamak için etkilidir. Motosiklet teknolojisinde bir ilk olan süspansiyon sistemi ESA (Elektronik Süspansiyon Ayarı), BMW’nin standart süspansiyon sistemine ek olarak konforu destekler. Sürücü motosikleti kullanırken ön ve arka süspansiyonun sönümleme derecesini ve motor çalışır durumda araç hareketsizken yay ön yükü kademesini de ayarlayabilir. Bu şekilde sürücü ve motosikleti, yol koşullarına daha hassas şekilde karşılık verebilir.

top not: Bana bir ss gösterki şaft tahrikli olsun (GP de falan yarışıyo olsun)
top altı not: vfr 800 ne kadar turingse aha yukardaki bmw de bi o kadar touringdir..

deep not: :p
en dep not: bazı modelleri keskin çizgiler ayıramıyo işte sport touring gibi kırma modellerde oluyo ..bu model sport touring diyebileceğimiz bir model ...

Abi naptın sen yaa :cherry: ZX12R zincirli de noluyor, hiç yarışlarda gördün mü? :mrgreen:

VFR ile alakası yok bu motorun. Süspansiyonları daha sert. ZX12 ve Hasabusa dengidir kendisi. Keskin çizgilerle ayrılamıyor deyip de "şaftlı" diye SS'e koymaman çelişik bence :cherry:

Ayrıca son koyduğum fotoğraf yarıştandı, göremedin heralde :silent:

fao

Hiç Bmw nin Racing modelinin sesini duymadım ve gerçekten merak ediyorum
bir gün nasip olurmu bilmem ama Bmw motora sahip olmak istiyorum
Yorumlarınız için teşekkür ederim

VFR ninde yarışları var hatta üstündeki motor yarışlarda kullanılan bir motor
K1200S te sportturing bi motordur tıpkı Hayabusa-ZZR1400-CBR1100XX-Vfr800
gibi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar