Mete_Han ın Doğum Günü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağol kanka...

Ben site admini olsam şovlarını üst başlık olarak sabitlerdim hem rating hem tanıtım yapardım...bak fuar geliyor...bir şabanın aklına gelmezki sana özel bir show yaptırsın yer ve zamanı ayarlasın...3-4 ay önceden çalışmalarına başlardın..vs.vs..Ya da Global Motor altına bir gt 650 r çekse fenamı olur...reklamın babası olurdu...

Tek teker ARİF abiyle eşdeğer tutuyorum seni hocam...bu kadar net yazıyorum...onun yeri hep ayrıdır ama biraz daha pişsen boynuz kulağı geçecek neredeyse...

biraderim param olsun sayamayacağım kadar...direkt altına makinanın hası...senin gibi yetenekleri keşfedemeyen sponsor olmayan özel sektöre lanet olsun...

tşk kardeşim senin düşünmen yeter fakat acelem yok sindire sindire az kaldı 15 haziran R1 elimde o zaman herşey kendiliğinden olacak k.i.b. tekrar niceeeeee yıllara.

Ebru yu da anlatsana len....Okulumdaki kızlardan......:cherry: :cherry:

Sen bilmessin tabi.....Sağlık sektörünün ne olduğunu...Ben çok iyi biliyom ama...Uzaktan sallaması kolay....Yengen duymasın aman.....:queen:

ben ona eppruuu derdim ya...valla bak...hoşuna giderdii...askeriz ya gam keder yok tabi...kaygı yok...kaybetme derdi yok...izine geldim evi arıyo kız yav...teskere aldım halen aradı...ya senle dalga geçtim bırak peşimi diyom yok abi...ne bulduysa bende...:p

motordelisi, motosiklet.net filan, 2, 3 yıldır takılıyorum forum ortamlarına, senin kadar popülerini görmedim üstadım, deyişim bu yüzdendir...
bu da doğumgünü çiçeğin, al işte :rendeer:

la beni şımartıyon ama sende gizemini koruyon ha...:)

Abi doğum günün mutlu; hayaın umutlu olsun...:cherry:

sağol dostumda bu umut kim tanımıyom abi...(bayat espiriydi evet..)

Abi şimdi kutluyorum yarın da kutlarım :mrgreen:
Geçen sene neydi senin topic :mrgreen: amma kaynatmıştık :mrgreen:
Mutlu yaşlar senin olsun, kızınla :) :rendeer:

sağol be aplacım...eski şaşalı günlerim olmasada sağolsun sevenler unutmuyor...

Nice yıllara Metecan..:rendeer:

Buraya gel Alp, 2.000 YTL. den açılıyor kapı. Yan gelip yatma yeri burası..:farao:

reis unutulmadın ...selamlar sevgiler..

Mete kanka doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara..:rendeer: :rendeer:

Kürşad kanka aleyküm selam bizden size...

sağol kanka...

Ben site admini olsam şovlarını üst başlık olarak sabitlerdim hem rating hem tanıtım yapardım...bak fuar geliyor...bir şabanın aklına gelmezki sana özel bir show yaptırsın yer ve zamanı ayarlasın...3-4 ay önceden çalışmalarına başlardın..vs.vs..Ya da Global Motor altına bir gt 650 r çekse fenamı olur...reklamın babası olurdu...

Tek teker ARİF abiyle eşdeğer tutuyorum seni hocam...bu kadar net yazıyorum...onun yeri hep ayrıdır ama biraz daha pişsen boynuz kulağı geçecek neredeyse...

biraderim param olsun sayamayacağım kadar...direkt altına makinanın hası...senin gibi yetenekleri keşfedemeyen sponsor olmayan özel sektöre lanet olsun...

tşk kardeşim senin düşünmen yeter fakat acelem yok sindire sindire az kaldı 15 haziran R1 elimde o zaman herşey kendiliğinden olacak k.i.b. tekrar niceeeeee yıllara.

hayırlısı olsun şimdiden kazasız belasız...

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Gördün mü bak çabucak geldi 13 şubat.....Birdaha kutluyammı doğum gününü...

Doğum günün tekrar kutlu olsun lo.....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Abi ne sessiz bir topic...Senin de keyfin yok ...Neşelendirelim be.....

Metehan doğum günün kutlu olsun.:rendeer:
İşte şimdi bir yaş daha aldın hayırlı uğurlu olsun.:cherry:

vay be! şimdi konuyu merak edip açınca farkettim. anlaşıldı bu kadar atışmamızın sebebi; aynı gün doğmuşuz meğer :) eh doğum günün kutlu olsun ne diyim :rendeer:

Nice senelere Mete_han , 27 inde bu neşen 37 lere geldiğindede sürsün :)

Biz artık 38 lik olduk , sizleri izliyoruz :)

vay be! şimdi konuyu merak edip açınca farkettim. anlaşıldı bu kadar atışmamızın sebebi; aynı gün doğmuşuz meğer :) eh doğum günün kutlu olsun ne diyim :rendeer:

:)aynı burçtanız...kova'lar birbirini motosiklet forumunda bulurmuş... :p

Nice senelere Mete_han , 27 inde bu neşen 37 lere geldiğindede sürsün :)

Biz artık 38 lik olduk , sizleri izliyoruz :)

sağol dostum doğru adrestesin...:p :wiinkk:

sevgililer günü kutlu olsun abim :)

sağol dostum lanet doğum günüm bitmiş birde lanet sevgililer günü başladı hemi...oh nihayet oda bitti...:pale: kurtardık bu senede...

Tabi unutmamak lazım...Ula kanka ne şanslı adamsın bak...Annen sevgililer gününün arefesinde doğurmuş seni...:pale:

Bizde de şans yok be abicim....:salut: :salut:

kanka sendeki şans bende olsa keşke...:cherry:

KONU AMACINA ULAŞMIŞTIR...

valla ya bu sevgililer günü cok lanet bi gün ben inanmıyorum artık boyle bi sevgililer günü geçirdikten sonra...
Ama sen de iyik i doğmussun.. Dua et ki annen de seni bi gün sonra doğurmamıs kotununde kotusu var demi :cherry:

Akşam benim kızlar,annemizin sevgililer gününü niye kutlamıyorsun çiçek bile almadın dediler,ben de onlara,ben annenize anneniz de bana sizin gibi güzel çiçekleri verdik dedim ve hep beraber birbirimize sarılıp sevginin gücünü kutladık.:rendeer:

valla ya bu sevgililer günü cok lanet bi gün ben inanmıyorum artık boyle bi sevgililer günü geçirdikten sonra...
Ama sen de iyik i doğmussun.. Dua et ki annen de seni bi gün sonra doğurmamıs kotununde kotusu var demi :cherry:

dostum ben 13 ün uğursuzluğuna inanlardanım...:pale:

İhtiyar abi güzel ambians olmuş...:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar