1 saat önce İzmirden Bursaya döndüm.
İzmirde hava çok güzeldi ancak Bursada gayet iyi bir hava var.
Yarından tezi yok motoru topluyorum.
Yeni lastik,yağ ve K&N filtreler takayım şöyle bir siftah yapalım değilmi ya.
Çanakkaleye daha önce çocuklarla 3 defa gittik,ancak fuar için bir terslik olmazsa mutlaka gitmek istiyorum.
Arkadaşlar sizlere katılmak isterdim ama İstanbul'dayım ve çok yoğunum.
Arkadaşlar sizlere katılmak isterdim ama İstanbul'dayım ve çok yoğunum.
Hoşgeldin sefalar getirdin BursayaMotoru toplarken bizide çağır ki bi üstadı iş başında görelim
Çanakkaleye sanırım gelmek istemiyorsun. Fuara beraber gideriz o zaman.
virüs çatır çatır çalışıyor sanırım...Maşallah diyelim...Ben de gelmek isterim ama dersanem var üstelik martta salmazlar beni hiç bir yere sanırım...Gelemeyeceğm büyük ihtimal seneye artık bu sene gezi falan yok...ÖSS yat kalk ÖSS....
ultraukala umarım istediğin yeri kazanırsın..
öss'den sonra yine bir sürü sıkıştırma yaşacaksın..
bak 2. ünideyiz hala sıkışıyozz..
![]()
dostum sen çalış para kazan gezi her zaman yapılır, su bizim burgmanların parasını biriktir
işler iyidir umarım...
kendine iyi bak...
Save-macc motosikletini buldun mu? Ne zaman müsait olursun motosiklet bakmaya?
bugün müsaittim aslında ama,yarın çalışacağım cuma günü müsaitim...
plan program bize ait ihtiyar hocam bu virus farkı:cat:
merhaba dostlar,
18 mart, pazar gunune denk gelecegi icin etkinligin cumartesi gununden baslamasi katılımın artması ve isimizi gucumuzu onceden ayarlamamiz ve de kucuk cc motorlarin da bu vesileyle rahatlamasi acisindan bence uygundur... cumartesi pazar yada sadece pazar gunu yapabiliriz ama isin icine Canakkale'de konaklama girecekse, hep birlikte hareket ederek buyuk bir otel ayarlayabiliriz ve bu durumda cok uygun fiyatlara yer bulabiliriz...
bununla birlikte zaten guneyden gelenler ve İzmir- Manisa grubu olarak buyuk ihtimal Ayvalıkta mola verip pazar sabahi Çanakkale'de olacagiz...
İSTANBUL-TEKİRDAG-BURSA-BALIKESIR Gruplariyla bulusacagimizi tahmin ediyorum...
ben bu gece bi t.v kanalindan bi arkadasimla gorustum... sira geldi sponsor bulmaya... arkadaslar aslinda biraz ugrassak saglam sponsorlar buluruz...
dostum sen çalış para kazan gezi her zaman yapılır, su bizim burgmanların parasını biriktir
işler iyidir umarım...
kendine iyi bak...
Sağol Volkan'cığım biz iyiyiz sen nasılsın?
Satamamışsın hala Zat'ıale:
Selamlar.