Peki zorunlu trafik sigortasının bu iş ile bir alakası var mı?Zorunlu trafik sigortası yine yılda 1 mi yapılacak yoksa o da 3 yılda 1 mi?
Arkadaşlar başlığı hortlatıyorum. Nedir son durum? Ben yarın sabah Göztepe muayene istasyonuna gideceğim çünkü 14.02.2007 tarihinde muayenem bitiyor. 14.02.2007 olan muayene süremi 14.02.2009 tarihi olarak düzelttirmem gerekiyor. Yakın tarihte bu işlemi yapan arkadaşlar var mıdır? Bir acil cevap verseniz çok sevinirim.
Plakası 34 olup başka ilde muayene yaptıran veya bir bilgisi olan arkadaştan yardım istiyorum:rendeer:Bende göztepeye gidip ruhsat tarihi yeni kanun cıkmış uzatıyormuşsunuz dedim.
Trafik şuben neresiyse oraya gideceksin dediler. 2 ay sonra süre bitiyor.
Artık yenileyeceğiz. Yukarıyı okuyayım ama 2 yıl uzatıyorlardı galiba.
Birde özel bir soru olacak.
Babam motoru alıp Yalovaya gidecek. Yalova 77 plaka. 34 plakayı yalovada muayenesini yaptırabilirmiyiz. Yoksa İstanbuldan temiz kağıdımı almak lazım.
Bilgisi olan yanıtlarsa memnun olurum.
Muayene istasyonunda motorla sıraya giriyormuyuz, yoksa kaynakmı yapıyoruz.
Bende göztepeye gidip ruhsat tarihi yeni kanun cıkmış uzatıyormuşsunuz dedim.
Trafik şuben neresiyse oraya gideceksin dediler. 2 ay sonra süre bitiyor.
Artık yenileyeceğiz. Yukarıyı okuyayım ama 2 yıl uzatıyorlardı galiba.
Birde özel bir soru olacak.
Babam motoru alıp Yalovaya gidecek. Yalova 77 plaka. 34 plakayı yalovada muayenesini yaptırabilirmiyiz. Yoksa İstanbuldan temiz kağıdımı almak lazım.
Bilgisi olan yanıtlarsa memnun olurum.
Muayene istasyonunda motorla sıraya giriyormuyuz, yoksa kaynakmı yapıyoruz.
Plakası 34 olup başka ilde muayene yaptıran veya bir bilgisi olan arkadaştan yardım istiyorum:rendeer:
yalovada muayeneyi yaptırabilirsin fakat temiz kağıdını alıp da gidin (6 ay geçerliliği var) oradan temiz kağıdı almak biraz uzun sürer:cat:Bu durumda olan yok galiba.:salut: Olumlu olumsuz cevap yokmu.ale:
yalovada muayeneyi yaptırabilirsin fakat temiz kağıdını alıp da gidin (6 ay geçerliliği var) oradan temiz kağıdı almak biraz uzun sürer:cat:
merhaba arkadaşlar Motorsiklet Muayene Geçerlilik Süremi uzattırmak için http://trafik.izmirpolis.gov.tr adresini incelerken "Sorularınız" başlığı altında
Sorulma Tarih Ve Saati 14.06.2006 15:41:08
Konusu Soru Sahibinin Mail Adresi Soran İP
TRAFİK ŞUBE İŞLEMLERİ hdemirozer@ --- --- 85. --- --- ---
mayıs 2006 motosiklet vizemi yaptırdım 1 yıllık yapıldı 1/1/2006 tarihinden itibaren motosiklet vizeleri 2 yılda bir acente motosikletlerde 3 yıl olarak resmi gazetede yayınlandığı söylendi istanbulda bu şekilde yapıldığı bilgisi var bu konuda bilgi alabilirmiyim
CEvaben:
Karayolları muayene istasyonunda vize süresi ne kadar verilmişse tescil Birimleri bu süreyi ruhsatınıza işler.Uygulamada bir aksaklık yada yanlışlık var ise karayolları muayene istasyonuna danışınız....
Şeklinde bir konuya rastladım benim
Araç Bilgilerim
Marka :mondial
Model :2005
Belge Tarihi : 16/08/05
bu konuda kafam iyice karışdı ne yapmalıyım sizce? vize tarihim geçti ve yakalanırsam cezası 400 ytl ve araç kapatma şeklinde duydum. Bu arada motorsiklet vize harcı ne kadar bilen varmı?
Emsal olarak aynı işlemi yapmış olan arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
arkadaslar gittim trafik tescile bana dediki ruhsatı değiştirmem gerekiyo el ile düzeltme yapamıyoruz onunda 32 ytl ücreti var. Su ana kadar yaptıran arkasaşlar nasıl yaptırdılar kı acaba
Motor zongsen 2006 yılında Mayıs ayında trafige cıkısı var motorun. Bu kanununda resmi gazetede yayınlanması 2004 de olmus.(ne biçim kanun boyle bir teknoloji ortamında 2 yılda resmi dairelere kanun zor geliyo) Bolu trafik tescil mudurlügüne gelmeside 2006 nın ekim ayı imiş. Ben şimdi ne yapacam arkadaşlar. Bilen birisi yardımcı olabilir mi acaba?