elimizden geleni yapmaya calısırız
genelde izmir tarafı mesaj yazıyor sanırım istanbul mt dende arkadaslar bu organizasyona ilgi göstereceklerdir
su an için istanbuldayım en faza tekirdagda olabilirim istanbuldan gelecek 200cc altı arkadaslarla toplanıp yola cıkarız yolu biliyorum ama toplu sürüş bilgim cok fazla degil ama katılımcı sayısına göre kendi mantıgımızla sag salim gelebilecegimizi düşünüyorum
deer152 her yere gideer152
dostum senin bu kadar ilgi gostermen bile yeter, sadece bu konuya degil normalde izmir grubuna yazdigin mesajlari ben biliyorum...
grup surusuyle ilgili yazilari formda iyice okuyup bi de sana gonderecegim videolarla kısa bi pratik yaparsan ve de kurallara uyarsaniz, grup surusunden rahatı ve guvenlisi yok... eminim ki istanbul grubundakiler grup surusunu toplantilarda konu olarak işliyorlardir..
biz izmir grubu olarak her gezi oncesine denk gelen toplantida yazili ve sozlu olarak bu konuyu işliyoruz ve geziye cıkılacak gun tekrardan konu uzerine hatırlatmalar yapiyoruz, yavas ama hic mi hic sıkıcı olmayan zevkli ve bi o kadar da guvenli surus oluyor...
eger bunu uygulayabilirseniz cok guzel olur ama eger bi kac kişi işin artisligine kacarsa uzucu durumlar soz konu olabilir...(cunku ilk grup surusumde yaptigim buna benzer bi hatadan dolayi, az daha grubu tehlikeye atiyordum)
yanlız o gun yol cok kalabalık olabilir, o yuzden 10 kat daha fazla dikkat etmek gerekir...
unutmamak gerekir ki Turkiye de ki kazalarin cogu bayram donuslerinde oluyor.. Allah korusun...