Sonunda Aldım HONDA CBF 150

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrar hayırlı olsun, aramıza hoş geldin, 8000km ve canavar gibi duruyor di mi cbf150. Çok konuşuldu ama motor yavaş yavaş kendini ispatylamaya başladı sanırım.:cat:

tütü de kcını kaşı nazar değmesin;) valla bı kaç ufak problemlerım var ama gıdericem önümüzdeki günlerde. saolasın:bounce:

kardeş hayırlu ugurlu olsun ama 150 lik sınıfında bir motor olarak iyi fena değil eğer ki sınıf alsaydın direk tvs apeche derdim neden dersen teknik ve dizayn güç her bakımdan tvs önce tabi fiyat farklı ilede :cherry: bu fiyata cbf 150 alman gayet güsel yanii fiyat bence cok iyi almışssın allah kaza bela vermesin....!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş hayırlu ugurlu olsun ama 150 lik sınıfında bir motor olarak iyi fena değil eğer ki sınıf alsaydın direk tvs apeche derdim neden dersen teknik ve dizayn güç her bakımdan tvs önce tabi fiyat farklı ilede :cherry: bu fiyata cbf 150 alman gayet güsel yanii fiyat bence cok iyi almışssın allah kaza bela vermesin....!!

Teşekkürler Hovardamotorcu sende hayabusana kavusursun işallah:p denk geldı aldık bakalım kullanıyoruz herşey güzel şimdi dersaneye gıdıcem havada ii:) :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok motoru satmaktan vazgeçtim ve motor yavaş yavaş açılmaya basladı.:) şuanda gayet memnunum allah bozmasın:mrgreen:

sakın satma kızlaydan seyrana 4.50-5 dkda geldım otobusun 25-30 dkda geldıgı yere 120 ye ulaştı ıbre hava super ankada :queen: :queen: :queen: ankara hadı sokaklara:mrgreen:

hayırlı olsun kardeşim...herşey gönlünce olsun...

teşekkür ederim Metehan Abi Allah sanada Gönlüne göre versin.saolasın abi
senın olayada koptum superdı kask felan :p

kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.bende ilk motorumu almayı düşünüyom inşallah.ancak trabzonda yaşadığım için motoru hiç göremedim.sence hangi rengi güzel.siyahmı,kırmızımı?bide motordan memnunmusun tavsiye edermisin?şimdiden teşekkürler

kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.bende ilk motorumu almayı düşünüyom inşallah.ancak trabzonda yaşadığım için motoru hiç göremedim.sence hangi rengi güzel.siyahmı,kırmızımı?bide motordan memnunmusun tavsiye edermisin?şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
hayırlı olsun gule gule bınmek nasıp olsun ınsallah. darısı bana ve de benım gıbı motor almak ısteyenlere

Forumdan Uzaklaştırıldı

Teşekkür ederim öncelikle:) Bence Siyah Rengi Güzel Ama tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Motor 8bin kusurde henüz bi sorun yok çok şükür tavsiye ederim.
Allah sanada Nasip eder inşallah

nerden aldın
ikincie l pazarı varmı
:)

Valla Temiz düştü bana aldım şimdi fiyatıda arttıkı en kötü 3.200 e satarım ama birazdaha kullanmam lazım:)

hayırlı olsun gule gule bınmek nasıp olsun ınsallah. darısı bana ve de benım gıbı motor almak ısteyenlere

Teşşekkür ederim dostum allah daha iyilerini sana nasip etsin :)

dostum bizim rüya hayal oldu tam alıcakken arttı fiyatı.bakalım artık başka bahara.nasip değilmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar