Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

EMO

arkadaşlar teşekkür ederim motoruma söylediğiniz güzel sözler için:mrgreen: onur duydum:rendeer: tavoo nun çanakkale şubesi oldum zaten:p film i beğendiyseniz ne mutlu bize..:cherry: bu arada ybr nin farıyla ilgili bir bilgi.far yuvasına uyan daha güçlü ampuller hakkında sonunda bir bilgi buldum ybr125 fun club ispanyol sitesinde..:mrgreen:

semi halo denilen model civalı ampul olarak geçio araba farlarında kullanılıyomuş sanırm? bilgisi olan varmı?henüz gidip elektirikçiye danışma fırsatım olmadı ama ispanyadakiler böyle çözüm bulmuş..:cherry: herkeze saygılar sevgiler...pierzig geçmiş olsun

http://www.clubybr.com/moto/bombillas.htm

Hayırlı Olsun!:pale:

Yamaha ürünlere zammi yansitmiş
125 CC
YBR 125 (3.365,00 YTL)

* Fiyatlara KDV ve ÖTV dahildir.
* Fiyatlar 07 Şubat 2007 tarihinden itibaren geçerlidir.
* Size uygun ödeme şartlarını yetkili satıcılarımızdan öğrenebilirsiniz.
* Beldeyama A.Ş. haber vermeden fiyatlarda değişiklik yapma hakkını
saklı tutar.

emo abicim bildiğim kadarıyla resimdeki ampuller 2004 ybr lere uyumlu 2005-2006 larda farklı yuva kullanılmış piyasada satılıyor h4 die 75 ytl biliyorum biyer philips marka
yanılıyorumda olabilirim:rendeer:

emo abicim bildiğim kadarıyla resimdeki ampuller 2004 ybr lere uyumlu 2005-2006 larda farklı yuva kullanılmış piyasada satılıyor h4 die 75 ytl biliyorum biyer philips marka
biraz tuzlu ama denemiş olan varmı? ya hani bu farlar adamı deli ediyor kısaları açıyorsun aracın plakasına denk geliyor yolu veya yerleri aydınlatmıyor ,uzunu açıyorsun ancak az miktar yeri aydınlatıyor ama bu sfer öndekinin dikiz aynasına vuruyor :pale:

oo aynı sorun bendede var vala ama 2004 kafa benim ondan sanıyorum 2006 lar ayarlanmıyormu:S
deneyen var ancak ybr de deyil dylan da foto isderseniz arayıp koyarım güzel aydınlatıyor

Ybr 125 için iridyum buji aldım.NGK markası ve CR7HIX modeli.20 ytl..

Ybr nin arka çamurluğu 25 YTL dir.

performans da değişiklik oldumu bir ikincidie ön çamurluk ne kadar biliyomusun benimki yolda kaldıda:)

Beyfa ön çamurluk muhtemelen 20 YTL civarıdır.Gerçekten ybr parçaları kolay bulunuyor üstelik fiyatları çok iyi:mrgreen:

motor daha sıcak olduğu için takmadım ama iridyum buji bilgilerinde şu yazıyor:

Iri_ohne_Ablagerung_TR.gif

İridyum buji ateşlemesi
Iri_Funke_Iridium_TR.jpg

standart buji ateşlemesi:
Iri_Grafik_Funke_Standard_05.jpg

Ybr 125 için iridyum buji aldım.NGK markası ve CR7HIX modeli.20 ytl..

Ybr nin arka çamurluğu 25 YTL dir.
Sonix cok sagol bizde burda 25'e bi yerde buldum
Beyfa cumartesi gidince senin icin sorayım kardeş sonix'in dedigi gibi 25 ten yukarı olmaz hearlde:cat:

EMO

dostum 2004 ybr nin kullandığı ampul ü bilmiyorum ama benim 2006 ybr'm den çıkan ampulle fotodaki orjinal ybr ampul'ü aynı ampul..bi ara gidip danışıcam..:cat:

Beyfa ön çamurluk muhtemelen 20 YTL civarıdır.Gerçekten ybr parçaları kolay bulunuyor üstelik fiyatları çok iyi:mrgreen:

motor daha sıcak olduğu için takmadım ama iridyum buji bilgilerinde şu yazıyor:

Iri_ohne_Ablagerung_TR.gif

İridyum buji ateşlemesi
Iri_Funke_Iridium_TR.jpg

standart buji ateşlemesi:
Iri_Grafik_Funke_Standard_05.jpg
kardeş bir tane buji almka üzereyim almış olduğun bujinin performansını yazarsan alacak olanlarada çok yardımcı olmuş olursun bekliyoruz

dostum 2004 ybr nin kullandığı ampul ü bilmiyorum ama benim 2006 ybr'm den çıkan ampulle fotodaki orjinal ybr ampul'ü aynı ampul..bi ara gidip danışıcam..:cat:

iyiymiş:):) bizim dükkanın karşısında ecza deposi var 3 tane ybr var 2006 hepsinin ampülleri 2004 lerden farklıydı soketleriyle olsun şekilleriylede o yüzden söyledim değişbiliyor heralde:rendeer:

Sonix cok sagol bizde burda 25'e bi yerde buldum
Beyfa cumartesi gidince senin icin sorayım kardeş sonix'in dedigi gibi 25 ten yukarı olmaz hearlde:cat:

çok sevinirim PIERzig sorduğum yerlerde hepsi ayrı ayrı uçuk fiyatlar söylediler:mrgreen:

Son düzenleme:
performansını tam anlamadım ama motor için daha iyi bir ateşleme sağladığı bir gerçek :)

siyah ybr gerçekten güzel olmuş.Yamaha siyahını çıkarmakla iyi yapmış
gÜle güle kullanın

@ sonix kardeş senin semt neresi dün özgürlük bulvarının oraya geldinmi motorla.

sevgili arkadaslarım dün itibariyle 2006 4500km deki ybrmi sattım cbf 150 alıcam daha hayırlı olacagına inanıyorum birazda sans meselesi cünki bu motorla bitakım olumsuzluklar yasadım(insane yardımına ihtiyacım var su yag eksiltme konusunda yardımcı olursan sevinirim)

siyah ybr gerçekten güzel olmuş.Yamaha siyahını çıkarmakla iyi yapmış
gÜle güle kullanın

@ sonix kardeş senin semt neresi dün özgürlük bulvarının oraya geldinmi motorla.

Siyah ybr güzeldir..:) Ben kepezaltındayım.Bazen iş çıkışında şehir içinde turluyorum.Akşam 6 dan sonra görmüşsen benimdir.:queen:

Aykan

yeni motorun hayırlı olsun :rendeer:

sevgili arkadaslarım dün itibariyle 2006 4500km deki ybrmi sattım cbf 150 alıcam daha hayırlı olacagına inanıyorum birazda sans meselesi cünki bu motorla bitakım olumsuzluklar yasadım(insane yardımına ihtiyacım var su yag eksiltme konusunda yardımcı olursan sevinirim)

Yağ eksiltme konusunda nasıl bir yardım bekliyorsun benden?

bildigim kadarıyla bu sorunu ilk sen dile getirdin bende motoru alıcam ancak böle bi sorundan dolayı endiseliyim sence ne yapmalıyım.

Bu sorunu ilk dile getiren ben değilim, başka bir forumdan bir arkadaş bu sorunu yaşamış ancak sonrasında ne olmuş bilmiyorum. Hatta kontak ile ilgili de birkaç sorun yaşamışlar ancak ben CBF150 forumunda bunları da yazıp motoru kötülüyor gibi görünmek istemedim, sonuç olarak eğer böyle yağ yakma, kontak arızası gibi sorunlar yaşarsanız Honda Türkiye ve servisler ile irtibata geçin. Yapabileceğiniz başka birşey yok.

aşağıdaki sitede benim yağ eksiltme ile ilgili okudğum yazı var (corekotu nickli arkadaş)
http://www.moto-park.com/forum/smf/index.php?topic=349.0
Bu da yine cbf ile ilgili başka bi sorun...
http://www.cbfturkiye.org/forum/viewtopic.php?t=2253&postdays=0&postorder=asc&start=0

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar