[MT Manisa] 07/02/2007 Toplanti Fotoğraflari

Arkadaşlar,07/02/2007 tarihi akşamı AKHİSAR'da KAMBUROĞLU Cafe&Restourant'ta yapmış olduğumuz 2. toplantımızda bizi yalnız bırakmayan,neşemize neşe,keyfimize keyif katan tüm İZMİR VE BALIKESİR MT den dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz...:rendeer: :rendeer: :rendeer:

işte geceden birkaç fotoğraf;

EVET SEVGİLİ DOSTLAR GÜZEL Bİ TOPLANTI AKŞAMINI DAHA GERİDE BIRAKTIK:)

BİZİ YALNIZ BIRAKMAYAN MT İZMİR VE BALIKESİR'E DE TEŞEKKÜR EDERİZ:rendeer:

AYRICA BİZE GÖSTERMİŞ OLDUĞU KOLAYLIK VE HOŞGÖRÜDEN DOLAYI AYRICA kamburoğlu cafe&restaurant'a TEŞEKKÜR EDERİZ.:rendeer:

BUNDAN SONRAKİ TOPLANTIMIZ ÇOK DEĞİŞİK VE SIRADIŞI Bİ MEKANDA OLACAK MOTOSİKLET.NET DÜNYASI KARIŞACAK :queen: kamberhan geliyosun dimi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mrh

evet arkadaşlar manisa,akhisar,izmir,türkiye karması toplantımız çok nefisti akhisarlı arkadaşlarımızın misafirperverliği takdire şahandı kendilerine teşekkürederiz .:cat: :cat: :rendeer:

sevgili abilerım ve sevgili özlem ablacımm vede değerli ümmet amcacımm

bizi yanlızz bırakmadığınızzz içinnn cok cok teşekkür ederizzz

sevgili abilerım ve sevgili özlem ablacımm vede değerli ümmet amcacımm

bizi yanlızz bırakmadığınızzz içinnn cok cok teşekkür ederizzz

:rendeer: :thumright ::tutkuy::

Son düzenleme:
OF OFOF OF,,,FOTOLAR gelmişşşş.aman aman aman nede yakışıklı çıkmışız..
emeği gecen tüm akhisarlı abilerime sonsuz teşekkürler..

dün akşam manisaya kestirme bi yol buldum 17 dakika falan sürdü...

şimdi burda söylersem siteden şutlarlar beni..ama bu yol az değil çok benzin yaktırıyor müdür

yok ümmet abi..bizim hatcamgillerin ayşe varya,,muhtarın kızları,,işte onların sokaktan girdim,,tirsekten döndüm,,2 mahalle aşağı gittim gitmedim,,baktım MANİSA..

abi akşam motorları sokmuşunuz adamın mekanına,,bi gördüm şok oldum vallaha ha..

Son düzenleme:
:queen: :queen: :queen:

meciiiit gülmekten yerlerdeyim lem::koop:: ::koop:: ::koop::

resimler bi harika, Gurkay yeni vstorm un hayirli olsun.. kazasiz belasiz.. serkan abi sana da sihatler olsun.. sakallar gitmis...
iskender abi motorun ustunde ki senin oglun mu? mekanin icin de r6 -v storm, bi de kapışsaydınız, lastik falan yaksaydınız:mrgreen:

yok ümmet abi..bizim hatcamgillerin ayşe varya,,muhtarın kızları,,işte onların sokaktan girdim,,tirsekten döndüm,,2 mahalle aşağı gittim gitmedim,,baktım MANİSA..[/COLOR][/B]

Mecit, Ayse yi karistirma muhabbete, bozusuruz sonra.... senin ne isin vardi orda?

zaten ayşe sordu bana,,dediki "O kocam olucak adi şer...iz sercan nerde gene,,biraydır ne eve uğruyor nede para yolluyor.."

Asasas KardeŞİm HoŞ Geldİn...İlk Önce Bİ Tanitsaydin Kendİnİ..

Sevgili Akhisarlı dostlar,sıcak karşılamanız,misafirperverliğiniz,güzel muhabbetiniz için çok çok çok teşekkür ederim.Mekan bizim mekan diyip sokuşturmuşunuz makinaları içeriye,hafiften galeri havası vardı valla.Balıkesirli dostlarımızlada tanışmış olduk bu arada.Herşey çok güzeldi,görüşmek üzere...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar