Yeni Motor Alıyorum :)

Arkadaşlar ben daha önce hiç motor kullanmadım. Dayımın motoru wardı çok iyiydi şimdi beni yetiştirio :) İlk motorum olacağı için küçük bişey ile başla dedi. Bende motor beğendim. Kanuni Trex125 :) Lütfen Motor ile ilgili görüşlerinizi yazın. Beni bilgilendirin Unutmayın ilk motorum olucak. :wiinkk: Sizce ilk motorda bu motor iyi mi ve genel olarak bu motorun teknik özellikleri iyi mi ? Kaç basar ? Şimdiden çok teşekkür ederim !

kanuninin hiçbir modelini tavsiye etmem..alırsan yamaha yada honda al..gerisine karışma

sonra değiştireceğini düşünerek uygun fiyatlı bir cup tarzı motorla başlarsın. yarı otomatik olduğu için debriyaj sorunun olmaz. yaklaşık 10 - 15 000 kullan iyice piş sonra 150 - 250 cc bir motora geçersin. SS olacaksa durum değişir

tuğrul özbek'in söyldiklerine tamamen katılıyorum.

bunların yanında motor seçmek biraz göreceli bir kavram çok iyyi düşünmelisin. ileride büyük motora geçmek istiyormusun? nerede kullanıcaksın? ne kadar kullanıcaksın? ne kadar bütçe ayırabiliyorsun? tüm bu soruların cevaplarının ışığında ince eleyip sık dokuyarak model seçmelisin

şimdi ben sana şunu al çok iyidir veya trex çok iyidir diyemem bunu seçebilecek olan sensin. şunuda eklemek istiyorum az önce söylediğim gibi bunu seçecek olan sesin yani birileri gelip bu çok iyidir muhteşemdirçok güzeldir derse aldırma. yukarıdaki soruların ışığında marka ve model seçeneklerini 5 e indir ondan sonra forumda post aç: bu motorları beğendim ve almak istiyorum hangisi daha iyidir? diye

kanuninin hiçbir modelini tavsiye etmem..alırsan yamaha yada honda al..gerisine karışma

Alla alla ya, bu ne önyargı ! Sen ne hakla böyle bişey diyebilirsin ki..

Geçiş motoru olarak kullanabilirsin ama satıp daha iyi bişey almak istersen yapamazsın tabii..
Biraz üzerinde pişer değişirsin, kendini yamaha-honda diye kasma keyfine bak....:wiinkk: :wiinkk:

trex

bence kanuni piyasadaki bu çin motorlarından kat kat üstün.. en azından yedek parça sorunu çekmezssin.parça istediğinde 3 gün içinde geliyo.bende elite 100cc modeli var.ve cok memnunum.

trex'in 150cc de arkadaşımda var siyah. inan bana kalkış da sınıfının hiçbir motoru geçemiyor.piyasadaki ne kadar çin motor varsa karşılaştırdık.trex hem cok konforlu,hemde hızlanması süper.

ben bianchi'nin 150cc'lik mach modelini denedim.cok fazla sarsıyor.direksiyon hakimiyetinde zorlanıyosun. TREX te öyle bi sorunla karşılaşmadık,kullanımı cok rahat.. ben tavsiye ederim...

dogru honda veya yamaha elbette iyi.ama başlama motoru olarak trex dogru seçim olur.hem maddi konuda da

TREX 125 1.801 YTL.

HONDA
SCV 100 ACTIVA 2.890 YTL
SCV 100 F BEAT 2.990 YTL

YAMAHA
BWS 100 3.249 YTL
CRYPTON 3.299 YTL
CYGNUS RS 3.025 YTL fiyatlar ortada.. :silent:

TREX İYİ TERCİH OLUR BENCE.. :cat: yine de sen bilirsin..

İlginiz için çok teşekkür ederim :)
msoysarac içimi rahatlattın valla :)
Trex'le en son kaç basarım acaba ? :bounce: :p :queen: (Daha fazla ifade kalmadı sanırsam :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
****** Trex en son kaç basarım acaba ? ********
güzel bir son söz olur bundan

70 basar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni & ramzey & ugur tarzı bişi alma sakına asla ve asla tavsiye etmem

Başlangıç Motoru için Yamaha Ybr 125 Tavsiye ederım ;) parçası kolay bulunuyor ucuz, sorunsuz pratik :cat:

Motor gerçekten güsele benzior fakat 3.300 YTL civarı bişe:pale: :cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mondial 100 KH al. 4 vitesli yarı otomatik. o Trex dediğin modelden daha az benzin yakar. 2 lt/100km. Fiyatı da 1200 TL. Trex dediğin model scooter tarzı olduğundan biraz dengesiz bir motordur. Ama Cup cinsinde motor orta kısımda olduğundan hem dengeli bir kullanımı var hem de virajlarda daha rahat edersin... Cup motor Scooter'a göre her açıdan iyidir.

Elimde örnek bulunsun zaten yaza alıcam değerlendiririm. Teşekkürler ilginize :)

arkadaşım kanuni alıyosan bence kanuni popcorn al senin begendigin motosikletten daha iyi ve performansı 125 likten daha fazla,ben popcorn kullanıorum bence süper

Alla alla ya, bu ne önyargı ! Sen ne hakla böyle bişey diyebilirsin ki..

Geçiş motoru olarak kullanabilirsin ama satıp daha iyi bişey almak istersen yapamazsın tabii..
Biraz üzerinde pişer değişirsin, kendini yamaha-honda diye kasma keyfine bak....:wiinkk: :wiinkk:

Sen ne hakla böyle bişey diyebilirsin ki.. bence bu söyley çok yanlış olmuş.Peki siz ne hakla böyle itam ediyorsunuz.Güzel bir üslüp olmamış.:cat: :wiinkk: Bende buna benzer bir yorum yapıcaktım fakat vazgeçtim bu söylevinizden sonra :) şimdi çin markalı bir motor tavsiye edipde uğraşmasın diye arkadaş yamaha -honda tavsiye etmiş bencede çok doğru bir karar.:cat:saygılar:rendeer:

:p al bir trex bak keyfine! Çin işi işte.paran varsa alsa honda yoksa seni idare eder yaww

Trex 85-90'ı görür...

Başlangıç Motoru için Yamaha Ybr 125 Tavsiye ederım ;) parçası kolay bulunuyor ucuz, sorunsuz pratik :cat:[/QUOTE]

JUNİOR SEN NİYE FORUMA CBF 150 nin RESİMLERİNİ KOYUP İLAN ETTİN O ZAMAN. SENDE GİDİP YBR ALSAYDIN.. HONDAYI NİYE TAVSİYE ETMEDİN... ONU MERAK EDİYOM??

marque trex'le 85-90'I rahat görürsün..Ama motor açılsın tabi..öyle hemen bu motor gitmiyor diye paniğe kapılma.:)

ya millet diyo ki yamha ybr al.. yok honda al.. sen bildigini yap kardeşim. ama o yamaha al,honda al diyen arkadaşlara lafım şu

MARQUE nin CEBİNDE SAĞLAM PARASI OLSA NİYE 1.800'lük MOTORLA İLGİLENSİN. GİDER 3.000 YTL'LİK MOTORLARDAN SORAR...
ÖRNEK=HONDA BEAT NASIL gibi.. :pr:

anlayın kardeşim.adam ilk ögrenecem diyo.scooter model'den bahsediyo. daha da millet diyoki cok 100cc Mondial al. Yok ybr Al. ayıp ya.. :farao:

kusura bakmayın ukalalık yapmak istemedim hiçbir zaman ama.. biraz düşünerek konuşalım,yazalım... :silent:

Hepinize çok teşekkür ederim sanada özellikle teşekkür ederim msoysarac :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar