04.02.2007 [Adana MT] Mersin Kanlı Divane (Kanytelleis) Gezisi

@makinem,moderatorum kardesim bu alemde senin ustune tanimiyorum ben .....:rendeer:

tum katılan arkadaslara tesekkurler ederım ellerınıze saglı olsun ...:bounce:

güzel gezii olmuş hasan abicim tabi gezi ekibi iyi olursa güzel olur hasan abi erhan abi ve ali abicim bu arada resimlerde tanımadığım arkadaşlar gördüm onlar mersin ekibi oluyo sanırım .....

Güzel gezi olmuş. Katılmayı çok isterdim. ama....olmadı işte. Kutlarım sizleri

evet erticiiim mersinli arkadaşlar da vardı iyiydi gezimiz en güzelide hava kararmadan döndük ya bende teşekkür ederim herkeze erhan motor için sağol baba valla çok merak ediyodum en azından bi fikrim oldu... bi yaz gelse diyorum denize gitsek diyorum ne harika olur diyorum yat gezisinde olcam mutlaka diyorum

@ZEytUN O senin güzelliğin Semih'im sağolasın. Çarşambaya görüşürüz.

@ertuğrul Sağolasın. Kendine iyi bak. Çarşamba görüşürüz.

@teknikhoca Gelmeni bende isterdim. İnşallah başka gezimize. Sabah gelip yolcu etmen bile büyük incelik. Çarşamba beklerim toplantıya.

@adaminbiriyim Ali bizim içinde güzeldi. Gelmene çok sevindim. Bu arada tekne gezileri, kamplar vs için hazırlığınızı yapın güzel organizasyonlar planlamaktayız.

görüşmek üzere.

günaydın günaydında sabahın 06:00sında bu motor aşkı gözlerimi yaşarttı doğrusu iyi eğlenmişsiniz tebrikler

işe gitmek için kalktım, hazırlanmam uzun sürüyor da :) artık bi iş kızıyım :p

Kanka tabi iş bulunca eskisi gibi değilsindir :p Ohhhh gez gez iyi oldu sana :p
Az katılım olmuş sanırsam :silent: Hepinizi seviyorum :p :cherry: :wiinkk:

kanka şimdi çok yorucu bir tempoyea girdim yaaa, günde en fazla 5 saatlik uyuma zamanım oluyor (cuma, cumartesi daha da az). artık gezileri hakediyorum, walla bu haftaki gezi muhhhhteşem ötesiydi, keşke her gezi böyle olsa !!!

Burcu yeter be ya :mrgreen: :queen: :cherry:

bunu ne alaka yazdın anlamadım :mrgreen:

@mattet Teşekkürler. Kendine iyi bak.

Görüşmek üzere.

çarşamba günü görüşürüz arkadaşlar bu arada cumrtesi cmsk da doğum günüm partisi var herkezi beklyoruz (parti orda başlayıp orda bitcek kendi aralarında organize olup mekan değiştirmek isteyen olursa tabi mutlaka olcak çünkü bazı arkadaşlarımız bunu geleneksel hale getirdi .. rahatlarına bakarlar)

klüp de başlasında biz mehmetle north a geçegiz...
sorn olur mu ya kanki:silent:
küfür etmiş kadar oldum heralde:queen:

Burcu Ctesi northa geçerken bi alo de bana northa geçeyim.O saate kadar da köpeğimle ilgileneyim.Ha bu arada rezervasyonumu yaptırıver :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne bu kardesım rezerveler falan

@fazer600 Mustafa arkadaşlar sana bu akşam açıklayacak kulübe gel istersen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar