herkese günaydın, selamlar dostlarım bakıyorum ben bir gün olmayınca forum alıyor başını gidiyor :queen:
şimdi herkese laf yetiştirmeye başlayım biraz
yamacayir28, öncelikle Bisan ile Burgmanın zühtüpaşanın dediği 2 tekerleği dışında benzerliği yok bence o bile benzemiyor

Benim önceki motorumdu değil uzak yol Üsküdar -Bakıröy arası E-5 ten gitmeye korkuyordum. Burgman ile Tekirdağ'a gittim 1 gün kesmedi. Diyorum ha araba ha burgman
Zuhtupaşa, yamaçayır28 in motoru tam olarak Bisan Pasific 125
Ilbera, benim şahsi düşüncem 2005 18.000 km'de Burgman 650 için biraz fazla bir rakam ben senin yerinde olsam yeni kasa 0km AN400'ü tercih ederdim ya da kredi falan bütçeyi zorlayıp 0km AN650 alırdım.
vedatarpacı, ah be Vedat ben ne yapayım, bu mevsimde arabayı sattım, bende motorlayım işe öyle gidip gelecem 1 hafta kadar sonra allah kerim. Hanıma diyorum ya boşver arabayı arabanın parasınla Burgman650 alayım dayak yiyecektim az daha
Foto-Moto, dün akşam senin motora nazar boncuğu yaptım :cyclopsan NBC motora uğradım geçerken, baktım bir tane siyah Burgman ahaa dedim bu Oğuz'un motoru bir çizeyim dedim şöyle anahtarla MAŞALLAH yazdım :cat: şaka yaptım oğuz motorun hayırlı olsun Karabatu'da var aynı renk bak çizilmiştir falan ben yapmadım ona göre :cherry: resmini çekip koyacaktım ama dedim fotoğraf üstadının motoru baba gibi kendi çeker dedim.
Karabatu, led olayı güzel ama onun devreleri görünüyormu öyle kompe silikona sokmak çözüm olurmu ledlerin yandığı tarafa reflektör gibi alüminyum folyo koyulmaz mı?
Ya bu arada kimse görmedimi sabah köprüde tek teker yapan Burgman'ı
Bendim o :cherry:
(yok öyle bişey)