3 Şubat 16.00 Ankara-Eskişehir Buluşması

Arkadaşlar; bildiğiniz gibi trenle geleceğiz. Ayrıca hafta sonu için hava durumu da pek parlak gözükmüyor. Seçeceğiniz yer tabanway için uygun olsun.:cherry:
ULUS GSGM ile arası pek uzak olmasın ve ulaşım da kolay olsun. Kızılay bize uyar!
Mekan güzel olursa da memnun kalırız. Maksat sizleri görmek, sizlerle bir arada olmak. Mekan çok da önemli değil... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
niye cafe oluyookııı..kendın pişir kendın yeee yapakkk...hatta kendın demle kendın içç..ben sıze cay göndereyımm rizedeyım de acıcık ...

yada pro abey pişirsin biz yiyekk bide cay demler söyle semaverde oooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,
3-4 Şubat 2007 tarihinde Ulus GSGM toplantı salonunda saat 12:00'da eğitim toplantımız yapılacaktır.
Cumartesi ve Pazar günü lütfen saat 12:00'dan önce toplantı salonunda olmanızı rica ediyorum. Bu toplantıyı 2 güne yayarak her gün birkaç saat alacak şekilde toplantı yapacağız.
Toplantıya gelirken sizden getirmenizi istediklerimiz aşağıda yer almaktadır. Lütfen lisansı olsun olmasın bütün arkadaşlar bu saydıklarımı getirsinler.
Moto GP bu sene 22.04.2007 tarihinde İstanbul parkta yapılacaktır.Görev yapacağınız tarih için; çalıştığınız veya okuduğunuz makamlara resmi yazı gönderilecektir. İzinlerinizle ilgili lütfen 3-4 şubatta gerekli bilgilerinizi iletiniz.

Yanınızda getirecekleriniz
3 Adet vesikalık foto(renkli fotokopi olmayacak)
Nüfus cüzdanı fotokopisi
TC.Kimlik No
Hakem Lisansı

:cat: :cat: Unutmayalım...

Yer olarak sahibi de motorcu olan ASMAALTI CAFE'yi ayarladım. Beğenmezseniz başka yere geçeriz. Şimdilik Asmaaltı Cafe'deyiz :cat:

Detaylar ilk mesajda..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Google dan earth koysana pro...Belki bilmeyen vardır....:)

acaba kıtır da mi bulussak ?

ahahhhhaa..

ah vurmayin be, yazik ya.. tamam sustum

:)

Shakulin

Motosikleti
Forza250-cygnusL
acaba kıtır da mi bulussak ?

ahahhhhaa..

ah vurmayin be, yazik ya.. tamam sustum

:)

Shakulin

Kıtır kıtır bişeyler olacak sanki...İsmi bile millete itici gelmeye başladı...Hem ne var kıtırda bu kadar ısrarcısın anlamadım.....Ne iş..?....:silent: :queen: :queen:

Kıtır kıtır bişeyler olacak sanki...İsmi bile millete itici gelmeye başladı...Hem ne var kıtırda bu kadar ısrarcısın anlamadım.....Ne iş..?....:silent: :queen: :queen:

gizli anlasmamiz var.. komisyon aliyorum.. ayni zmanda reklam yapiyorum.. oh koseyiz boyle...

:]

yok abi keyfli mekan o yuzden..
teknik olarak oraya sigamiyoruz o ayri mesele

:cyclopsan

Shakulin

arkadaslar cierleri usutmusum evde yatiyorum, toplantida yokum, selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende Kız arkadaşımla Buluşacağım Bu hafta gelemeyeceğim. saygılarımla

Forumdan Uzaklaştırıldı
bende acıcık giresundayım....iş iş iş
:pr: :pr: :pr:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Pro resim açılmıyo....Bi baksan şuna....Arabayla gelicem neresi yakın olursa oraya yakın otoprk bulayım diye yani...:p

arkadaslar cierleri usutmusum evde yatiyorum, toplantida yokum, selamlar...
Bu soğuklar fena çarpıyor, sinüzit boğaz ne varsa döktürdüm, 4 gündür ev kedisi oldum, elektrikli sobaya sırtımı dönüp yatıyorum sabaha kadar. Ne hakemlik seminerine gelebilecek haldeyim, ne buluşmaya. Of bu havalar fff :salut:

Ohoo, döküldük bu hafta desenize.

Alp_tunay, Kocatepe otoparkı yakın oluyor abi, ayrıca google haritası çıkıyor valla abi. Senin bilgisayarda sorun var :)

ee ozaman bende yatayım bari :mrgreen: :mrgreen: :p :p :p
yarın görşmek üzere !

Dostlar, ben bugün gelemiyorum; Kayınpederim rahatsız, hastanede olacağım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar