- Konu Yazar
Sabah 06.30 civarında havanın serpiştirmesi ve karayelin sert sesi ilk başta beni umutsuluğada düşürse saat 8 civarı güneş açmış ancak yerini şiddetini arttıran rüzgara bırakmıştı...8.30 civarı can abi (BAnro) ile haberleşip 9.30da buluşmak için
karar verdik.Saat 9.40 civarı Banro ile gaz açıp 45 dk da Marmaris merkezde tansaş a ulaştık.Ancak Buluşma yeri olan Tansaş önünde kimse yoktu.oradan haberleştiğimiz mehmet amcanın evine ulaştık.Tayfamız yola çıkmaya hazır bizi bekliyordu.
Marmaris e giderken rüzgarın kuvvetiyle bir kaç kez yalpaladık Banro ile.Ama sağ selamet ulaştık.
20 dk lık bir sürüşün ardından yaş yetmiş iş bitimiş diyenlere inat Mehmetomurcalı amcanın liderliğinde Asparanaulaştık.Gerçi hepimizde fazlasıyla açtık.
Turgay abi ve kanunisi:cat:
Ve mt muğlanın karizma abisi nmurataydın:bounce:
kahvaltı gerçekten çok sağlamdı 6 kişi 7 ekmek yedi.en sona emre abi ve ben kaldık doymayan oda ekmek istemeye yüzümüz kalmadığından.:queen: :queen: :queen:

Gaz açımı ile Datça yoluna çıkıp oradanda bozburuna saptık Kızkumunu görmek için.Fırtına devam ediyordu dikkatli bakılırsa kızkımu arkada:wiinkk:

buda bizim fotofilmimiz...:queen: :queen:
poazları verdik ancak o esanda herkes birden sağa baktı:silent:

rüzgarın etkisi ile emre abinin kullandığı ybr sehbadan düşüp devrilmişti
ale:

sonunda poz verebildik:cat: biraz karanlık çıkmış soldan sağa-->banro,turgayakar,nmurataydın,emre abi,mehmetomurcalı

bu mola verdiğimiz yerin ismini hatırlamıyorum yolda çok harika manzaralar vardı ancak saati tutturmak için fire vermek zorunda kaldık.
bir kahve molası...

can abinin sanatsal çalışması

kahvehane dolu olduğundan salih usta bizi şu anda kapalı olan restaurantına davet etti.buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.kendisi bodruma kadar heryerde 20 yıl dalış yapmış.hala dinç ve genç ama mehmet amca kadar değil:bounce:

muğla mt fırtınaya karşı:cat: :cat:

bir sanatsal çalışmada komutanımızdan.kanuni ve güller

banro ile bende kardeş gibi duruyoruz ilginç:silent: :silent:

fırtınanın şiddeti resimden belli oluyor

yorumsuz

can abi ile fırtınaya karşı

paparazilere yakalanış

dönüş yolundaki asırlık çınar

ben ne ypıyoum peki:queen: :queen:

can abiyi çekiyormuşum

bayırda ki molamız

2 ulu çınar ve ben

bayır eskiden şarapları ile ünlüymüş
damacan önünde bir hatıra fotosu

emre abi ile çınar aynı anda kadrana sığmadı:cherry:

içmeler manzarası artık dönüyoruz:salut:

bir veda sahnesi mehmet amcaların evinin önünde son bir foto.

gezideki ilginçliklerimiz
*ybr kullanıcısı emre abinin motoru aşırı rüzgardan iki kez devrildi.sigorta yatakları oynadığından motor bir süre bakım gördü.
*kanuni racer ın şiddetli rüzgarda uçurtma gibi olup sağa sola yalpalaması sonucunda milletin beni merak etmemesi için ortada sürüş yapmam
*kahvaltıda 7 ekmek yedik:queen:
*aşırı fırtınada grupça poz verelim derken dalga sonucu gelen tuzlu suyu motorlardan ve vizörlerden temizleme.neresi ilginç peki??murat abi ve turgay komutan 30 dk aralıksız kızını temizledi.
*forumlarda yazılanın etkisiyle korkuyla uzun yola çıktığım racer problemsiz aralıksız 300 kusur km gitti:cat:
*2mt lik bir insanın altında ybr mobet gibi kalıyormuş:cherry:
Gezdiğimiz istikametin ayrıntılarını ise marmaris tayfasından bekliyoruz zahmet olmazsa google earth ile:mrgreen: çünkü o uzun yolda o harika manzaralarda mola veremedik.her mola giyinip soyunurken 15 dk mızı çalıyordu.
ale: günler uzadığında daha verimli olacak:cat:
karar verdik.Saat 9.40 civarı Banro ile gaz açıp 45 dk da Marmaris merkezde tansaş a ulaştık.Ancak Buluşma yeri olan Tansaş önünde kimse yoktu.oradan haberleştiğimiz mehmet amcanın evine ulaştık.Tayfamız yola çıkmaya hazır bizi bekliyordu.
Marmaris e giderken rüzgarın kuvvetiyle bir kaç kez yalpaladık Banro ile.Ama sağ selamet ulaştık.
20 dk lık bir sürüşün ardından yaş yetmiş iş bitimiş diyenlere inat Mehmetomurcalı amcanın liderliğinde Asparanaulaştık.Gerçi hepimizde fazlasıyla açtık.
Turgay abi ve kanunisi:cat:

Ve mt muğlanın karizma abisi nmurataydın:bounce:
kahvaltı gerçekten çok sağlamdı 6 kişi 7 ekmek yedi.en sona emre abi ve ben kaldık doymayan oda ekmek istemeye yüzümüz kalmadığından.:queen: :queen: :queen:

Gaz açımı ile Datça yoluna çıkıp oradanda bozburuna saptık Kızkumunu görmek için.Fırtına devam ediyordu dikkatli bakılırsa kızkımu arkada:wiinkk:

buda bizim fotofilmimiz...:queen: :queen:
poazları verdik ancak o esanda herkes birden sağa baktı:silent:

rüzgarın etkisi ile emre abinin kullandığı ybr sehbadan düşüp devrilmişti

sonunda poz verebildik:cat: biraz karanlık çıkmış soldan sağa-->banro,turgayakar,nmurataydın,emre abi,mehmetomurcalı

bu mola verdiğimiz yerin ismini hatırlamıyorum yolda çok harika manzaralar vardı ancak saati tutturmak için fire vermek zorunda kaldık.
bir kahve molası...

can abinin sanatsal çalışması

kahvehane dolu olduğundan salih usta bizi şu anda kapalı olan restaurantına davet etti.buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz.kendisi bodruma kadar heryerde 20 yıl dalış yapmış.hala dinç ve genç ama mehmet amca kadar değil:bounce:

muğla mt fırtınaya karşı:cat: :cat:

bir sanatsal çalışmada komutanımızdan.kanuni ve güller

banro ile bende kardeş gibi duruyoruz ilginç:silent: :silent:

fırtınanın şiddeti resimden belli oluyor

yorumsuz

can abi ile fırtınaya karşı

paparazilere yakalanış

dönüş yolundaki asırlık çınar

ben ne ypıyoum peki:queen: :queen:

can abiyi çekiyormuşum

bayırda ki molamız

2 ulu çınar ve ben

bayır eskiden şarapları ile ünlüymüş
damacan önünde bir hatıra fotosu

emre abi ile çınar aynı anda kadrana sığmadı:cherry:

içmeler manzarası artık dönüyoruz:salut:

bir veda sahnesi mehmet amcaların evinin önünde son bir foto.

gezideki ilginçliklerimiz
*ybr kullanıcısı emre abinin motoru aşırı rüzgardan iki kez devrildi.sigorta yatakları oynadığından motor bir süre bakım gördü.
*kanuni racer ın şiddetli rüzgarda uçurtma gibi olup sağa sola yalpalaması sonucunda milletin beni merak etmemesi için ortada sürüş yapmam
*kahvaltıda 7 ekmek yedik:queen:
*aşırı fırtınada grupça poz verelim derken dalga sonucu gelen tuzlu suyu motorlardan ve vizörlerden temizleme.neresi ilginç peki??murat abi ve turgay komutan 30 dk aralıksız kızını temizledi.
*forumlarda yazılanın etkisiyle korkuyla uzun yola çıktığım racer problemsiz aralıksız 300 kusur km gitti:cat:
*2mt lik bir insanın altında ybr mobet gibi kalıyormuş:cherry:
Gezdiğimiz istikametin ayrıntılarını ise marmaris tayfasından bekliyoruz zahmet olmazsa google earth ile:mrgreen: çünkü o uzun yolda o harika manzaralarda mola veremedik.her mola giyinip soyunurken 15 dk mızı çalıyordu.