mesut aramıza hos geldin tabiki senide bekleriz kendine ii bak gorusmek uzere :cat:Abi Bende Bursadanım.Daha Önce Mondial 150 HS Motorum Vardı.Şimdi Değiştirdim.Zealsun ZS150 Aldım. Aranıza Benide Katın.Ehliyetide Alıcam Şubatta? Geziye Felan Bende Gelebilirim.Yaş 17![]()
selamın aleyküm baya uzak kaldım ben nasılsınız arkadaşlar eğlenceler falan ohhh valla helal olsun sizlere be eğlenmesini biliyosunuz tebrikler insanın içi hopppluyo sizlerin böle fotolarını görünce neyse hayırlı akşamlar
Herkeze selamlar,
Aranıza yeni katılıyorum A2 ehliyet sınavlarını tamamladım trafik işlemlerim kaldı sadece.Daha önce hiç vitesli motor tecrübem olmadığı için denge unsurunun ön planda olduğu(motorda denge gelişimi için)cross düşük cc bir motosiklet almak istiyorum ama arasıra yol yapmam gerekirse 200cc civarı olabilirmi şeklşinde düşünüyorum.Yardımınızı rica ediyorum 1-2 ay içinde sezon başlayıp fiyatlar artmadan almak istiyorum.Biraz araştırma yaptım ama pek bir netice alamadım.Aşağıda belirttiğim modellere ilave tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum
RAMZEY CROSS 150
HYOSUNG XR-125
KANUNİ CROSS 250
veya bildiğiniz başka modeller....
Abi biz buradayız sen yoktun,herhalde iş nedeniyle.Selamlar arkadaşlar nasılsınız? kimseler uğramaz oldu.ale:
Titre ve kendine dön ey Bursa!!!
işte geldim burdayım bende internet sorunu yüzünden bir kac gündür yoktum
cross alcak arkadasın ccden cok motorun beygir gücüne bakmasını tavsiye ederim.
benmiyim kelebek motorcu :queen: :queen: :queen:
sen kelebek görmemişin güzelim..
kar kış lodos farketmez biz gezeriz. hem benim artçım bile soğuktan üşüdüm yavas git diye dert yanmıyor...
senin dün geldiğin zaman ben sıcak yataktan yeni cıkmıstım ve hiçbir yere gidesim yoktu. havanın ne durumda olduğu önemli değil benim için fakat o anda canım istemedi işte. belki gelseydim bir arabanın altında kalırdım belkiale:
tamam tamam şaka yaptık biliriz ne kadar usta olduğunu![]()