Kawasaki 2065 Modeli Yine MotoGp Sampiyonu (Gercek Disi Resim)

Gusel bir dostumuzun ufku genis tabi 2065 yilinda motorlar nasil olur diye biraz dusunmus iste size sonuc bana mantikli geldi ya size? :)

Jet_Bike_by_melonhead118.jpg

Var var,elekromanyetik rezonans ön beslemeli stablizatöre bağlı jonksiyon nokta kontrollü hız absorbasyon sistemli frenleri var.:p

Onun frene ihtiyacı şimdiki gibi değil ki. Navigasyonu çok geliştirdiler artık araçlar kendi yol alıyor ve trafiği çok önceden seziyor. Size de üstüne oturup keyfini sürmek kalıyor.

zeda3000 bu dostumuzun ufku baya bir genişmiş. ama bize bukadarı lazım degil. yeni kasa 1000rr nin resimini çıkartıversin yeter:mrgreen:
2065 te (resme bakacak olursak) 1000cc lik makinalar başlangıç motoru olabilir mı:silent: :p

süper paylaşım eline saglık:rendeer:

aekadaşlar bu aletle trafikte gezdiğinizi düşünsenize arkanıza takılanın ön tamponu erir :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Var var,elekromanyetik rezonans ön beslemeli stablizatöre bağlı jonksiyon nokta kontrollü hız absorbasyon sistemli frenleri var.:p

Brawo.
O kadar kelimeyi ezberleyebilsem profesör olurdum.:p
Doğru düzgün okuyamadım bile:cyclopsan

BEn binmem ya buna baksana ne o öyle.İki tekerden ölürümde vazgecmem.Teknolojı herseyı deiştirebilir ama içimde ki iki teker ruhunu asla deiştiremez.Benden BU kadar.

Güzel de bir de sağ sol manevra yapmasını sağlayan dikey kanatçık taksalarmış gidona bağlı , daha gerçekçi olacakmış...
Ama koca Kawasaki onu düşünmüştür heralde , belki jet motorunun pozisyon alma kabiliyeti vardır =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar