Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum..

Öncelikle herkeze merhaba. Sezonun kapanmış olmasından faydalanıp motorumu değiştirmeye çalışıyorum. Ortak arkadaşlarımız olan birinden Kawasaki En500 alma arifesindeyim. Motoru pazar günü görmeye gidicem. Benim motorum Keeway Speed 150cc üzerine 3000 ödeyip alıcam. Şimdi sormak istediğim şey Kawasaki En500 nasıl bir motordur? Yedek parçaları bulunurmu? Misal ben edirnede oturuyorum kafama esince istnabula giderim yada t.dağ ya yada başka bi yere. Yılda 1 kere uzun yol falan yaparım. Motor 36000 de. Genel olarak bu motor hakkında pek yorum yapan olmamış sitemizde. Aradım pek bişey bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar ufakta olsa birşeyler yazarsa sevinirim. Herkezin rüzgarı bol olsun :rendeer: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
o motorlara pek merakım olmadı eğer olsaydı kesin yardımım olurdu benim işim küçük cc motorlarla .hayırnı gör güle güle kullan.tekerin düz bassın.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel motordur...Çok da uzun yolyapar...Uzun yol motorudur zaten...36.000 de o motorlar için fazla sayılmaz....Vereceğin para uygunsa al derim...Şimdiden hayırlı olsun...

Öncelikle herkeze merhaba. Sezonun kapanmış olmasından faydalanıp motorumu değiştirmeye çalışıyorum. Ortak arkadaşlarımız olan birinden Kawasaki En500 alma arifesindeyim. Motoru pazar günü görmeye gidicem. Benim motorum Keeway Speed 150cc üzerine 3000 ödeyip alıcam. Şimdi sormak istediğim şey Kawasaki En500 nasıl bir motordur? Yedek parçaları bulunurmu? Misal ben edirnede oturuyorum kafama esince istnabula giderim yada t.dağ ya yada başka bi yere. Yılda 1 kere uzun yol falan yaparım. Motor 36000 de. Genel olarak bu motor hakkında pek yorum yapan olmamış sitemizde. Aradım pek bişey bulamadım. Bilgisi olan arkadaşlar ufakta olsa birşeyler yazarsa sevinirim. Herkezin rüzgarı bol olsun :rendeer: :cat:

trenox arkadaşımızda bu motordan vardı.Geçen sene çoook güzel solo geziler yaptı,bir kere buluşup tanıştık.
Kendisi bu motorla 24 saatte 1600 km Yani 1000 mil seyahat etti ve ironbut
ünvanı aldı,sağlam sorunsuz bir yol motoru.:cat:

ümmet abim ve diğer arkadaşlara teşekkürler. Kullanıcılarıda bieyşerl yazarsa kafamda daha iyi şekillenir.

Not : ümmet abi geçen 50 üzeri bir amcayla tanıştım edirne honda bayiinde motorcuymuş 70li yıllardan beri motor kullanıyormuş bir yer dedi seni misafir etmiş ama bilmiyorum neresiydi. Sana çok selam söyledi. Çok güzel sohbet ettik. Ama hatırlayamadım şimdi..:pale:

Cok ii bir ustanin lafini aynen aktariyorum "Kawasaki EN500 piayasadaki Harley Davidson a benzeyen hem motor hem tip olarak tek motordur.Ve onun kadar da ii bir motordur" Sanirim yeterli

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Beğendiğim hatta hayalini kurduğum bir motordu...Ama tarzım değişti artık....Sesine hastayım ama....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Slm

ümmet abim ve diğer arkadaşlara teşekkürler. Kullanıcılarıda bieyşerl yazarsa kafamda daha iyi şekillenir.

Not : ümmet abi geçen 50 üzeri bir amcayla tanıştım edirne honda bayiinde motorcuymuş 70li yıllardan beri motor kullanıyormuş bir yer dedi seni misafir etmiş ama bilmiyorum neresiydi. Sana çok selam söyledi. Çok güzel sohbet ettik. Ama hatırlayamadım şimdi..:pale:
anladım kardeşim o melek gibi insanlardan çok var bu türkiyede beni misafir eden hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim sayende bi kere daha hatırladım onları sanada çok teşekkür ederim.alacağın motor gönlüne göre olur inş.sevgi ile kal.:cat: :cat: :cat:

Yorum yapan herkeze sonsuz teşekkürler ederim. Pazar günü görmeye gidicem motoru işalla bizim kaderimize yazılmıştır da alırız :rendeer:

Edirnede koyu yeşil bi en500 var ondan bahsediosan sesi çok etkileyici..

dostum şimdiden hayırlı olsun.bildigin usta varsa göster bi,sen sesini dinle,bin biraz yol yap,titreşim varmı bak(sıfıra yakın olması gerek),lastikler yenimi,akü istiyormu,vs...vs...eyer temizse fiyat bence çok güzel (scooter+3000),en 500 benim makinayla aynı motoru taşıyor,motor olarak harika,güç kuvvet hız yerinde.ama unutma problem varsa uzak dur!!!

güzel motor kesinlikle.
1 defa kullanmıştım. Çok dengeli ve atak bence. Hayırlı olsun şimdiden

Arkadaşlar alacağım kişi benim motoru takasa sayıyor ondan avantajlı geldi bana. 535 bende isterim ama bulmak lazım sayın modum :p Bu arada motor 1992 model. 36000km de. Kısmetse yarın gidicem benim motoru hem göstericem hemde onun motorunu görücem.
Ek bilgi olarak benim motorumun birkaç yerinde pas vardı arkadaşlar. Bugün tanıdık bi nalburcudan macun gibi bişey aldım.İsmi "Met-Par 404". Paslı yüzeri kuru bir bezle siliyoruz sonra bu macunu bir pamuğa sürüp bastıra bastıra paslı yüzeye uyguluyoruz. Metalin pasını söküyor ve parlatıyor. Pasta cila gibi. Ücreti :3.5ytl herkeze tavsiye ederim. Ve lütfen bir en500 kullanıcısı yazsın artık şu topiğe birşeyler:)

en500 e 1yıl bindim kesinlikle sorunsuz makinadır.ama fiatları bir araştır istersen
3500 ytl ile 4500 ytl arası oda aksesuarına göre değişiyor sahibinden .com a bir bakmanı tavsiye ederim.uzun yolda vibrasyonu az makinalar arasında eksoz
sesi tatmin edici yan çanta ve ön cam yakışıyor hayırlı olması dileğiyle..

Teşekkür ederim ilgilenenlere. yarın yani bugun oldu artık gidicem görmeye. Uyku tutmadı saten:) 92model oluşu beni korkutuyor sadece. baklaım işalla nacip olur:rendeer:

Evet arkadaşlar bugun motoru gittim aldım. 63 kilometre gittim. Motorumu adama verdim ben onun motorunu aldım. Adamla beraber edireneye geldik. Ama bir kaç sorun oluştu onları Teknik bölümünde yazdım. Okursanız bildiginiz bir konuysa birşeyler yazarsanız sevinirim. Artık benim Kawasaki En500 üm var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar