METE HANDRONUN küçük kardeşi ERDO HANDRO :))oda motor almış.

:cyclopsan :cyclopsan :silent: nerden anladınız?:cyclopsan korkulur sizden:cherry: :cherry:

nerden anlayacak 9. resimde eşşek kadar yazıyor :queen: :queen: :queen:

malesef değilim:salut: reytingimi artırmak için metehanın isiminden faydalanıyorum:cherry: Bir nevi sponsorum metehan hoca:queen: :queen: saygılar efenim:rendeer: :rendeer:

mete abi sen şirket kur. "konu hitleriniz arttırılır" :queen: :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
hayırlı olsun ...
metehanın kardeşi değilsen buna ayrıca sevindim .
1 kişilik halini idare edemiyoz
sayısı artarasa zor olur :p

şimdi sen metenin öz ve öz kardeşimisin

Abi hayrola muhtarlığamı adaysın...:queen: Muhtar emmi BBRR...:p

Hepimiz Mete Han'ız....Mete Hanlar ölmez...site bölünmezz...

olur işşallah:)

metehan hoca liderliğinde toplanıcaz:cherry: Yani ben öyle ümit ediyorum:p :silent:

kanka benim kendime hayrım yok bea...:p Benden kılavuz olursa valla burnunuz gübreden çıkmaz...baksana motorda yatıyor...:p

mete abi sen şirket kur. "konu hitleriniz arttırılır" :queen: :queen:

yahu mostcan bi ara Bostancı sahil yapalım be...senin oralara gelelim...çay çorba içelim vs...yani 1 bardak acı çay bile kafi bana...ilk turumuzu bu pazar yapsakmı beyler hava güzel olursa...1-2 saat oturup Bir Bağdat caddesi turu yaparız...

Son düzenleme:
Hayırlısı kafa karışıklığı geçmiş bakıyorum da cbf de son kararı kılmışsın...Allah kazasız belasız yolculuklar versin...

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.:rendeer:

artık imzanı da değiştir :bounce:
(#22)
erdo2002

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: daha gok:(

Hayırlısı kafa karışıklığı geçmiş bakıyorum da cbf de son kararı kılmışsın...Allah kazasız belasız yolculuklar versin...

evet hondada karar kıldık.Honda bayiği APACHE markasını bir kötüledi bir kötüledi:) gazladı hafifden bende cbf aldım:mrgreen: tabi fiyatı daha uygun cbfnin.arada 500-600milyon fark var.yarın öbürgün satmak istersen apache satılmaz elinde kalır zaten serviside yok falan dedi:silent: Bilmiyorum ben onun yalancısıyım.:)

hayırlı olsun
kazasız belasız kullanman dileğiyle

teşekkür ederim ö. hanım siz hala almadınızmı motor? Umarım sizede kısmet olur.saygılar:rendeer: :)

hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullan.:rendeer:

artık imzanı da değiştir :bounce:

hııı evet değiştirmek lazım:) fakat motor iyi güzelde arabadan inip motora binince biraz değişik oldum.:) Motor benim harcım değilmi yoksa:silent: ahh nerde o canım iettler(toplu taşıma aracı) Motor biraz fazlamı yakıyor ne 20 milyonluk koydum 42km gittim yarısı bitmiş benzinin.Tamam 2-3vites aralığında çok gittim ama:silent: Biz aaz yaksın diye motor aldık(öğrenci işi olsun dedi)fakat ocağıma incir ağacı dikecek bu gidişle:silent: satacam bu motoru olmıcak böylee:)

Son düzenleme:

dfa

hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle tabii darısı basıma diye ekleyerek:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun....

Balkon motorcusu olmaman dileğiyle.....

Anladı oooooo......:queen: :queen: :queen:

fao

Hayılı olsun sanada lakin üç hafta önce bende aynı motoru aldım
aynı renk benimkide

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar