bu cross kaskını ve gozlugunu nereden bulabilirizz..bilgisi oln var mı??
bak bi siteden buldum böyle deneye bilirsin:
Kask ebadınızı, başınızın alın kısmını yatay olarak ölçerek bulabilirsiniz. Kaşınızın yaklaşık 1 cm üzerinden başlayıp, kulak üst hizasından başın arkasındaki çıkıntılı kısmın üzerinden ilerleyerek diğer kulağınızın üstünden başlangıç noktasına ulaşarak başınızın çevresini ölçebilirsiniz.
Kask ilk taktığınızda başınıza tam oturmalıdır. İçteki astarın zamanla %5 ila %10 oranında esneme yapacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.
Başa tam oturmayan kask, kaza esnasında başınızı koruyamaz. Ölçüler santimetre olarak alınmalıdır.
XS
S
M
L
XL
2XL
53/54
55/56
57/58
59/60
61/62
63/64
Yardımınız için çok teşşekkür ederim. Ozaman bu kaskı alayım ben. Ama alternetiflerinizi duymayıda isterdim
Yardımınız için çok teşşekkür ederim. Ozaman bu kaskı alayım ben. Ama alternetiflerinizi duymayıda isterdim
Bende tavsiye uzerine kız arkadasima Lazer vertigo aldim. Ondan once emanet bi Nolan(modeli bilmiyorum eski biseydi) kullaniyodu ondan cok daha iyi oldugunu soyluyo. 200 ytl pesin aldim, bilginize.
Lazer alacağına Nolan N61 al derim. Yanlış hatırlamıyorsam aşağı yukarı aynı fiyatlarda.