kısa bi video da benden:)

Videoyu seyrettim,harika oLmus sercan.YoL dayanmıo kardeşime :) Yeni videoLarınıda bekLiyoruz :cat:

Güzel hazırlamışssın...Teşekkür...

eline sağlık videon çok güzelmiş:) Senin olduğun yerde crossçu olunur ama istanbulda mecbur asfalt makinaları gerekiyor:mrgreen:

Sercanım hakkını vermişsin makinanın valla,go on!!!

süper valla helal olsun,

Çok güzel olmuş arkadaşım:cat:
Trafiğe kapalı değil:queen:
oyle yazdim, TRAFIGE KAPALI ALAN DEGIL ZATEN BENDEN BASKA KIMSE YOK diye:p gercekten de oyle bir yerdeyim....

Arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekur ederim... yeni bi video daha ekledim...
http://www.motosiklet.net/forum/nassilim-t27208.html?p=556312#post556312 bu seferki daha iyi oldu gibi....

simdi senin bu gonderdigin goruntunun play tusuna bastigim an, tum motosiklet.net sayfalarim bi an da kapaniyor... yani siliniyor ve bastan giriyorum siteye... belki de benim pc ya da baglantim yuzundendir...
yine de tavsiyen icin tesekurederim...

browser in ile ilgili olabilir..

ben firefox 2 kullanmani oneririm.. hem istedigin eklentileri kurabiliyosun hem de kisitlama - fonksiyonolarak daha cok hakimiyetin oluyor..

bu arada video guzel olmus.. ellerinize saglik..

Shakulin

Cok gusel olmus dostum kafa grenajini nerde yaptirdin ajaba?
kafa grenajini yunanistandan aldim, gidip yine getirecegim...bak burda resimleri var...
http://www.motosiklet.net/forum/yen...enaji-t26391.html?t=26391&highlight=supermoto

browser in ile ilgili olabilir..

ben firefox 2 kullanmani oneririm.. hem istedigin eklentileri kurabiliyosun hem de kisitlama - fonksiyonolarak daha cok hakimiyetin oluyor..
hmmm. cok sagol, pc isinden pek anlamiyorum ama dedigin seyi hemen indiriyorum...

bu arada video guzel olmus.. ellerinize saglik..
tesekurederim.. yenisini izledin mi?

Shakulin

Verdigin link acilmiyor 2 hafta sonra bende almanyadayim belki alirim bana fiyat konusunda bir fikir verirmisin. Belkide burda yaptirabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar