Motorum olsaydı ne yağmur ne camur derdim ARBETUSun dediği gibi günde 2 km gitmezsem uyku girmezdi gözüme gerçi yine uyku girmiyo ama bekliyoz işter:
ben bugun kendım de gezdim, bir sürü insan da gördüm motorlu. hatta 2 güzel yaratık yanımdan, aynı kask ve aynı motorlarla geçip gittiler ki görülmeye değer bir manzara idi![]()
kardeş eveli gün boludan,dün gerede den geçtim scoterle geredeyi hiç unutmıcam çok kar verdı gece orda kaldım motor sürerken insanların bana bakışı çok tuhaftı sanki deliye bakıyorlarmış gibi benimde çok umurumdaydı heh.yani ben 2 gün önce ordaydım.:bounce: :mrgreen:valla sizin ortalar günlük güneşlik gelinde bolu da de gezin derim ben bu sogukda![]()
bkz [mt] muğla
bknz (Adana MT)
geçmiş olsun beto_977inşallah en kısa sürede toparlanırsın ya..ben de düşüpte motordan soğumaktan korkarım açıkçası çünkü genelde düşen tanıdıklarda bu durum çok oluyor
![]()
iyi de trafikte kurye harici motor o kadar az ki... bu aralar... istanbul için konuşuyorum, hava çok güzel(di) oysa.. yani bi kat kazak ve yazlık motor montu + maske ile rahat rahat gezilecek kadar sıcaktı hava...
kıyafet konusundaki sorum ciddi, yani etek giymesem bile şık bir takımın üstüne motor kıyafeti geçirip işine giden var mı acaba çok merak ediyorum... öyle bir teknoloji var mı yani? motoru ulaşım aracı olarak kullanıyorsanız ve gittiğiniz yol çok uzak ya da otoban vs değilse ekstrem hava koşulları haricinde motorumuzu niye kullanmayalım ki diyorum... bu arada bir buçuk aydır istanbul yollarını arşınlıyorum sadece 1 bayana rastladım daha...