İşte Size 2007 YBRR 125..Bu Kıyağımı Unutmayın..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kanka bunu alsana cbf alana kadar....Nasılsa hayal senin....:p

he ya hatta yamahaya soyleyelim abicim sırf senin için bundan bi tane üretsin :queen: :rendeer: (Kızma He saka yaptım :wiinkk: )

benim bu topik hiç ölmez ha...halende bilmeyen garipler girip aaa ne baba modelmiş der...:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Buna benzeyen ybr250 piyasaya çıkıyo....Duaların kabul oldu......

arkadaşım ben Hondama kavuştum...gözüm bişey görmüyor...Bana R1 getirsen gözüm yok...:p

bana boya yollada evi badana yapayım kanka...kalan olursada arka çantamı boyarım...:mrgreen:

benimde koltuk boyamam lazım ya güneşden soldu :cherry:

hah bak adamını buldun...Hani caaanım motorunu (ihtiyacı olmadığı halde) boyayan "kevorkyan"lar olur ya...işte alp bu işlerin uzmanıdır...jant boyar...çanta boyar hızını alamaz evi damı boyar...:)

en sevmediğim şeyde motorunun orjinalliğinden uzaklaşılmasıdır...arka çantayı boyayacağına al bir kappa olsun bitsin demi...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
benimde koltuk boyamam lazım ya güneşden soldu :cherry:

Bakma sen o panda yavrusuna...Çook ağlayacak ama nafile....Laftan anlamaz bu modeller....Bi tarafımla çook gülecem bende....Artık tavsiye de vermeyecem....

Sen git sirkeci de galiba deri boyalarından al..Galiba spreyleri de varmış...Boya gitsin...Ama önce alkolle güzelce üstündeki tabakayı çıkarmayı unutma....:cat:

abi resim gitmis heralde bbbr begenmedi die motoru uretimden kaldirdilar:queen:

valla deri boyası aldım ama boyadıkdan sonra zor sartlarda kullanıldıgında cıkıyo...Galiba deri kaplattıracam...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar