kışın hava güzel de olsa niye kimse motorla çıkmıor

arkadaşlar yamur çamur kar don soğuk olmasa da niye motorla gezmiyor kimse?? trafikte hep kurye arkadaşları görüyorum..

bayanlar ya sizzz nerdesinizzzz

bi de şunu merak ettim, süslü olmam beklenen bi işe girdiğimde motorum bana hasret mi kalacak :silent: napıcam ben? sizler napıyorsunuz, malum motor kıyafetleri çok farklı... ben iett otobüsüne ya da servise bindiğimi hayal edemiyorum normal hava koşullarında :salut:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şaka mı yapıyorsun.

Yağmur yağınca solucanlar nasıl kendilerini toprak üzerine atıyorlarsa, buralarda güneşi görünce biz de kendimizi motor üzerine atıyoruz.:)

Güneş olsada çok soğuk. Ve teklikeli her an bi su birikintisi ile karşılaşabiliyosun.

iyi de trafikte kurye harici motor o kadar az ki... bu aralar... istanbul için konuşuyorum, hava çok güzel(di) oysa.. yani bi kat kazak ve yazlık motor montu + maske ile rahat rahat gezilecek kadar sıcaktı hava...

kıyafet konusundaki sorum ciddi, yani etek giymesem bile şık bir takımın üstüne motor kıyafeti geçirip işine giden var mı acaba çok merak ediyorum... öyle bir teknoloji var mı yani? motoru ulaşım aracı olarak kullanıyorsanız ve gittiğiniz yol çok uzak ya da otoban vs değilse ekstrem hava koşulları haricinde motorumuzu niye kullanmayalım ki diyorum... bu arada bir buçuk aydır istanbul yollarını arşınlıyorum sadece 1 bayana rastladım daha...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Burda da aynı...Bizler hariç kimse motora binmiyor...Üşüyorlar sanırım...

Kıyafet için sana tulum öneririm...Altına istediklerini giyersin...Gittiğin yerde tulumu çıkarırsan süslü bir şekilde kalırsın...Ama dönüşte yine paspal görüneceksin.....

Ama değer....

bende süreklı kullanıyorum maslak gebze iş okul hepsine gidiyom motorla valla:D

valla arkadaşlar havada güneşi gördümmü atıyorum kendimi dışarı soğuk moğuk dinlemiyorum yeterki hava kuru olsun

iyi de trafikte kurye harici motor o kadar az ki... bu aralar... istanbul için konuşuyorum, hava çok güzel(di) oysa.. yani bi kat kazak ve yazlık motor montu + maske ile rahat rahat gezilecek kadar sıcaktı hava...

kıyafet konusundaki sorum ciddi, yani etek giymesem bile şık bir takımın üstüne motor kıyafeti geçirip işine giden var mı acaba çok merak ediyorum... öyle bir teknoloji var mı yani? motoru ulaşım aracı olarak kullanıyorsanız ve gittiğiniz yol çok uzak ya da otoban vs değilse ekstrem hava koşulları haricinde motorumuzu niye kullanmayalım ki diyorum... bu arada bir buçuk aydır istanbul yollarını arşınlıyorum sadece 1 bayana rastladım daha...

işyerinde giyinip soyunacak biryer bulup ya takimini(tabi kadınlar için takım mi deniyor elbise mi bilmiyorum) oraya birakacaksin veya çantada götürüp işerinde giyeceksin. tabi saçlarının şeklini de biraz es geçeceksin.

motor üzerinde kesin kırışır ve trafikte kokar kıyafetler. hele üzerlerine motor pantolonu ve ceketi geçirirsen iyice kırış kırış olur.

bir alternatif önerebilirim. italyanlar, moda ve dış görünüm fetişisti bir millet olarak, çikardiklari motor kıyafetlerinde de bi moda bir artistlik oluyor. dainese in çok güzel motor kıyafetleri var kadınlar için de. o kreasyonlardan bi gardrop edinip çok farkli ve güzel bir görünüm yakalayabilirsin. tabiki tuzlu olur ama değer. eee zor iş kadın olmak ve üstüne bi de şık olman gereken bi işte çalişmak...

valla ben yagmur camur demeden biniyorum mecburen munubüsde gitmektense motorumla giderim daha iyi

fönlü saça kask takınca da karizma (fön) bozulmuyor :)

ama işte motor takımıyla dolaşılmaz ki... çok pahalı o takımlar maalesef... sanırım en iyisi tulum olayı...

kıyafet değiştirme işi inanılmaz zor oluyor, önceki işimde yapıyordum, naparsan yap şık olamıyorsun... erkeklerin işi daha kolay sanırım... sonuçta hep fiks giyiniyorlar, varyetesi yok... bi gömlek gravat değiştir ceketi ofiste bırak tamam işte...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fönlü saça kask takınca da karizma (fön) bozulmuyor :)

ama işte motor takımıyla dolaşılmaz ki... çok pahalı o takımlar maalesef... sanırım en iyisi tulum olayı...

kıyafet değiştirme işi inanılmaz zor oluyor, önceki işimde yapıyordum, naparsan yap şık olamıyorsun... erkeklerin işi daha kolay sanırım... sonuçta hep fiks giyiniyorlar, varyetesi yok... bi gömlek gravat değiştir ceketi ofiste bırak tamam işte...

Ben sabah bir giyiniyorum akşama kadar öyle dolanıyorum...Pantolonum yılda 4 defa yıkanır...

Bu arada arkadaşlara uyarı yapayım çok sık yıkamayın pantolonlarınızı....Arasındaki geçirgenlik özelliği her yıkamada azalıyor...

Ben istisnasız her gün biniyorum..yoğun kar yağışı ve don olmadıkça..tek sorunum ellerimin üşümesi!kışlık eldiven alamadım bi türlü para ayırıp:) ..yağmurda dün gece dolaştım ağır ağır...terapi gibi..kafam sakinleşiyor sanki..üzülmeyi bile unutuyor insan..
ellerim dışında bi sorunum yok dediğim gibi..bu havalar iyi,herkese tavsiye ederim..

Allaha şükür benim etekmiş,makyajmış,fönmüş bilmemneymiş dertlerim yok :)
Antalya da da havalar gayet güzel :) Ne şanslıyım yahu :p :cherry:

2 haftaya yakın oldu motosiklet alalı.
Aldığım gün yağmurda 2. köprüden anadolu yakasına geçtim.
Ara ara yağan her yağmurda motosiklet kullandım.
Belki yılların vermiş olduğu özlemden kaynaklıdır.
En son dün gece iş yerimden eve giderken yağmur yağıyor ve ben sürüyordum.
Çok keyifliydi tek kelimeyle.

:queen: :queen: :queen:

Vazgeçmedik motorumuzdan kış geldi diye. Sürekli yollardayız ama sayımız azalmış olabilir. Tatlı su motorcuları sığınaklarına girmiştir herhalde. Az kaldı yavaş yavaş yaklasıyoruz sezona dogru...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar