14.01.2007 [Adana MT] Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası Gezisi

@sahinbirinci Teşekkürler. Muğla MT ye selamlar. Barış abiminde gözlerinden öpüyorum.

Görüşmek üzere.

Super bi gezi olmus. keske bende orada olabilseydim dedim. bir dahaki geziye aranizda olmak ümidiyle. herkese selam.

@silas01 Öncelikle hoş geldin forumumuza. Elbette bekleriz. Çarşamba günü tanışmaya toplantımıza gelebilirsin.

Görüşmek üzere.

Makine selam,Tüzemen ağbimin yorumlarına katılıyorum...:cat:

çarşamba görüşürüz...:cherry:

nedemek burcu.. ne zaman istersen gel verim sür egzosu kır aküyü boz feda olsun:p

nedemek burcu.. ne zaman istersen gel verim sür egzosu kır aküyü boz feda olsun:p

:farao: kınadım seni mali

:queen:

pis tequ, rica ettin, 'halim yok, sen sürer misin' dedin, insanlık edip 'ok' dedim, dönüşte adanaya ben getirdim, sayende hasta oldum, her tarafım tutuldu.

kumsaldayken motoru resmen yaktın, hasan abi de kokuyu aldı, orda zaten marş basmadı, yolda giderken defalarca stop etti.

sen transalp'in arkasında sefa sürerken, ben senin motorda işkence çekiyordum, burnumdan akan sıvı dondu donduuu!

bundan sonra 'burcuuu, ben geberenzi, al motorumu sür' dersen ne cevap vereceğimi biliosun (altı harfli bir kelime) :mrgreen:

Abi Süper Olmuş Elinize Sağlik Muhammet Burul Erzurumdan Bir Ara Buralarada Gelin şöyle Bir Doğu Turu Duzenlerseniz Haberimiz Olsun

@burul Çok yapmak istiyoruz. İnşallah ilerleyen zamanlarda 1 - 2 haftalık yıllık gezilerde oralara da gidicez.

işte gezi işte resim işte birlik işte beraberlik::biggrinn ::haapppy: paylaşımınız için saolun

@silas01 Öncelikle hoş geldin forumumuza. Elbette bekleriz. Çarşamba günü tanışmaya toplantımıza gelebilirsin.

Görüşmek üzere.

hahaha, sen geldin ya abi toplantıya, milleti davet ediosun bide :p

Makine selam,Tüzemen ağbimin yorumlarına katılıyorum...:cat:

çarşamba görüşürüz...:cherry:

haniii? görüştük mü??? 5-6 kişiyle toplantı yaptık walla

@çiyan Teşekkürler abi. Çarşamba görüşürüz.

abi hâlâ çarşamba mı diosun yaaa :mrgreen:

Burcu kardeş iş için İstanbuldayım,gelemedim,haftaya telafi ederiz,kızma bize:p

hoşçakalın..

Arkadaşlar bir aile meselesi yüzünden son dakika planlarda değişiklik oldu. Volkan arkadaşımızla görüşmüştüm o gideceğini söyleyince de haber vermemiştim. Kusura bakmayın.

Telafi ederiz :)

Görüşmek üzere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar