[Manisa - MT]

ver coşkuyu iskender ver coşkuyu:queen:

birde fotoları gördümü özlem hiç sokmayacak bizi manisa'ya:)

iski... meciti bekliyorum düşsün nette diye :)
kemal gönderdi fotoları netten bana ama kesmez bizi hepsini birden vereceğim nete
gelemiyenler öldürecek bizi :queen:

noluyor burdaaa yavvvv

abi ya balıkları yedıkk tamam herşey cok gzl dı

ewe bi gittim karşıma ne çıktıı biliyormusunuzz

gene balık çıktııı bööö dedım gareee yaaa

serkan abi ellerıne saglıkk kesene bereket

iskenderr abi kesene berekett abi

kalın sağlıcakla ben gare balık yemem :D:D:D

ohhhhh afiyet seker olsun... ama unutmayin biri yer, biri bakar(formdan bakar) .... kiyamet bundan kopar:mrgreen: bi de; ben gare balik yemem diyonuz...:mrgreen:

walla bu gün balığa doyduk dostum :)

bu arada bir iki resim koyayım gezi bölümüne topik açmadan önce dostları bilgilendirmek lazım değil mi ama :p

hiç nispet yapmayın walla arkadaşlar
kızdıramazsınız beni balıkla falan
cumartesi akşamı ben denize nazır rakı balık keyfimi yaptım walla
gelmicem gaza :mrgreen:

ama yinede çarşamba alıcam hepinizin ifadesini
güzel sohbetinizden beni mahrum ettiğiniz için

SERKAN ABİ,,nerde bu fotoların gerisi yahu...aç artık su topiğide doya doya bakalım fotoğraflara...

açtım mecit açtım gezi topiğini ,ancak baştan söyleyeyim özlem gördümü fotoları öldürecek bizi :queen:

eywallah serkan abim....
evet tüm manisalı arkadaşlar,,lütfen bu linke tıklayalım....muhteşem fotolar var...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26983

kanka bnm bi önceki mesaja baksana,,
2 punta ile yazdım..kocaman link verdik oraya...

lodos

kanki ben serkan aga manisa il kayıt olmak için ne yapmak gerek aksamüstü bira senden::pala:: ::pala::

gerek kalmadı kendi girmiş

merhaba çılgınlar özgürlüğü iki teker üzerinde bulan herkeze selam

Son düzenleme:
serra,,,kardeşim hoş geldin aramıza..ne güzel yaaa her geçen gün birazdaha büyüyoruz...

Bayanlari Bekliyoruz..

Merhaba arkadaslar ben manisadan asil.manisa kayitlarindaki ilk ruhsatli bayan motosiklet kullanicisiyim.suan elimdeki 2.motosikletim motosikletcik desem daha dogru olur sanirim :) 7 aydir ingilterede yasiyorum bu yaz donucam turkiyeye..geldigimde hemen honda cbr 600 f almak istiyorum..2.el bulunurmu yaza kadar? nekadar piyasa suan?yardimci olursaniz sevinirim.muratla mecitede honda arayislari icin cok tesekkurler..bayan kullanicilar msnde toplanalimmi grup kurmak icin???

Merhaba arkadaslar ben manisadan asil.manisa kayitlarindaki ilk ruhsatli bayan motosiklet kullanicisiyim.suan elimdeki 2.motosikletim motosikletcik desem daha dogru olur sanirim :) 7 aydir ingilterede yasiyorum bu yaz donucam turkiyeye..geldigimde hemen honda cbr 600 f almak istiyorum..2.el bulunurmu yaza kadar? nekadar piyasa suan?yardimci olursaniz sevinirim.muratla mecitede honda arayislari icin cok tesekkurler..bayan kullanicilar msnde toplanalimmi grup kurmak icin???

wellcome, wellcome:) Manisa simdi uyuyo... msn e beni de ekleyin:queen: :queen: :queen:

Bİ GRUBUMUZ VAR ZATEN :cherry: SENİDE BEKLERİZ:rendeer:
hatta 2007 ilk toplantımızda bu akşam ayn-i ali'de şimdi atlasan uçağa akşama yetişirsin:queen:
aramıza hoşgeldin:rendeer: :)

hehehe. bayılıyorum serkan sana. bir grubumuz var derken??? allallllllaahhhh. duyguların mı değişti ne?:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar