Dünyanın En pahalı motosikleti

İzleyenler Torque filminden bu motosikleti tanıyacaklardır.

Amerikalı bir şirket, 'dünyanın en pahalı seri üretim motosikleti’ olarak kabul edilebilecek bir motosiklete imza attı. MTT adlı firma, “Turbine Superbike” olarak adlandırılan motosiklete, 500 bin dolar civarında bir fiyat biçmiş nitekim. Motosikletin bu denli pahalı olmasının nedeni ise, üzerinde 300 beygirin üzerinde güce sahip bir helikopter motoru bulunuyor olması. Türbin sistemli bu motor, motosikleti 360 km/s’nin üzerinde hızlara taşırken, sadece “ıslığı andıran” bir ses çıkartıyor. Yılda sadece beş adet üretilen bu motosikleti almak da, ona binmek de pek kolay olmasa gerek!

mtt36ft6qfnq3.jpg

Kaynak : http://motosikletim.ekolay.net

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hayabusada o hızlara çıkıyo,hem daha şekilli hemde bi adı var bune böle cix almam

sokaklarda dolaşırken bir helikopter kadar yakıt tüketmem beni biraz gerer diye düşünüyorum.bu motorla ne yapabilirki F1 katılamaz sokakta gezse bir benzin istasyonu olaması lazım. genede benim hoşuma gitti.çünkü gerçekten çok güçlü

ben bunu çok beyendim ama onu alasıya kadar yamaha fırmasına ortak olursun yaf degılmı yada gıdesın bır duzıne hayabusa alırsın ama gucu kuvvetı yerınde bır motosıklet

500000$ = 725000000 YTL. bu paraya Kanuni gibi fabrika kurarsın. Eh artık bu fabrikadanda güzel bi motosiklet çıkarırsın kendine :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cbr 600 rr da çirkin çünkü alamıyorum

Dünyanın tek dizel yakıtla çalışan motosikleti bu arkadaşlar...
Dİscovery de belgesel içerisinde tanıtmışlardı... 370 Km/h ile radara yakalanan bir kişiden bahsediliyordu. Ve son olarak da 400KM/h üstüne çıkamazsanız paranızı geri iade alabiliyordunuz...
Tabi bu hızı Türkiye şartlarında yapmaya kalkarsanız üzerinde sağlam kalmayı beceripde 400ü geçememeniz gerekiyor...
Zor bir durum anlayacağınız...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:silent: :silent: :silent:
200 beygır yetmıyomuda 300 beygıre para vereceksınız.alın bıtene hayabusa turbo nos falan fişman taktırın....alın sıze 300 beygır kapiiişşşşşşşş:cherry: :cat:

Ona tutunacak babayiğit varmı?....İç organların arkada kalır yaww...:queen:

evet öyle babayigit varmış:mrgreen:

motorun tanıtım videosu:bounce:
http://www.youtube.com/watch?v=R-RQR4Ykq9E

Yok bu matematiğin sebebi bizim meslekten kaynaklı
:queen:

bu arada motorun fiyatı çok uygun başlangıç için ideal motor.

abd deki satış fiyatı 150.000$ Türkiye'ye gelse 200.000$ rahat olur. sudan ucuz.( bu aralar sular bayaa zam aldıı:mrgreen: )
(pardon Makine daha önce fiyat vermiş görmedim:pale: )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar