Sanırım bu TA ve DL işi yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan çıkar sorusuna döndü. İşin doğrusu bende bir DL sahibiyim ama motorumu alırken hiç de dağ bayır çıkarım diye almadım tek düşüncem konforlu bir yolculuktu. Arkadaşların yukarıda da yazdığı gibi eğer Touring makinaların fiyatlarını 20000 YTL gibi rakkamlara düşürürlerse hiç kaçırmam bir BMW RT veya Honda Pan alırım. Benim gördüğüm kadarı ile TA veya DL gibi motora binen çoğu insan tek başına yolculuğu sevmeyen eşiyle veya arkadaşları ile takılmayı seven tek düşüncesi gezmek keşfetmek olan kişiler.
Sonuçta tüm markalar fiyatlarını ve modellerini birbirlerine göre ayarlıyorlar tıpkı arabalarda olduğu gibi. Eğer Touringlerde bir indirim olursa bu diğer tüm modellere yansıyacağını düşünüyorum. Umarım birgün fiyatlar makul seviyelere düşer yada alım gücümüz yükselir.
Herkese kazasız sürüşler dilerim.
Nurkan hocam ,
Senin de onayladığın gibi , benim bu zamana kadar gördüklerim de eklenince ortaya çıkan sonuç.
Neredeyse TA ve V-Storm kullanıcılarının tamamına yakınının aldıkları motorları touring amaçlı kullanmaları. Yani bu motorların almalarının amacı motorun enduro kabiliyetinden çok , uzun yol yaparken rahat olması , motorlara büyük hacimli ekstra topcase veya tank pad takılabilmesi, selelerinin rahat ve konforlu olması nedeniyle iki kişilik sürüşlere imkan vermesidir.
Dünyada ne şekil kullanıldığı , dağa bayıra mı çıkıldığının ülkemiz kullanıcıları için bir önemi yok bence.
Ta ve v-storm a bu kadar ilginin sebebi , bu motorlar ile enduro yapmak veya , enduro tarzı toprak yollarda gitmek değildir. Marka fanatiklerinin seçimi dışındaki alımların tamamı touring makinaların fiyatlarının neredeyse iki tane TA veya V-Storm fiyatına yakın olması nedeniyle ,mecburen dual purpose motorlara bir ilgi kaymasının olması , 650 cc hacminde başka bir dual-purpose motor seçeneğiin de olmamasıdır. ( Eski KLE bunların dışında kalıyor )
Ayrıca bir önemli konuda , Honda ve suzukinin ülkemizde neredeyse mükemmel düzeyde olan satış sonrası servis politikasıdır.Bu nedenle kullanıcılar hiçbir düşünce olmaksızın bu markaları tercih etmektedir.
Satış sonra servis problemi çeken markalar ise yeterli ilgiyi görememektedir.Pegaso Trail örneğinde olduğu gibi....
Ülkemizde dual - purpose motorlar ile touring motorlar arasındadi fiyat makasının kapanması halinde Touring amaçlı motora binen , ancak maddi imkanları nedeniyle gerçek touringlere ulaşamayıp dual purpose motor alanlar touring motorlara kaymaya başlayacaktır.
Bazı toruing fiyatları :
Deauville : 21.000
Pan europan : 31.000
Fjr 1300 : 38.000
Tdm 900 : 26.000
Fz-1 : 27.000
Gsf1200 SA : 22.000
Bmw RT serisi : offff offff yazmaya gerek yok. araba fiyatı...