- Konu Yazar
Selamlar bu gun uzun zamandan beri aklimda olan Revit-Airforce Montu almaya gittim bedenide vardi ustume denedim cok da guzel oldu. Fiyat 600ytl tam ok diyodum birden cok para kardesim verilirmi bu para dedim ve ciktim. Dukyanın önunde dusunurken baska bi yer gordum. Girdim Shark marka montlar satiyodu bi bakiyim dedim cok hos bi model gordum ustume denedim cok da guzel oldu fiyati sordum 230ytl dedi korumalari var icligi var. Tabi Revit kadar detayli bi mont degil ama bu montu gordukten sonra 600ytl Revite vermek zoruma gitti. Sizce ne yapmaliyim 3 Shark parasi verip revitmi almaliyim yoksa Shark mi ?
Daha once Shark kulanan varmi ?
Bu arada Shark icin sonuna kadar pazarlik ettim cocuk 200ytl ye dustu...
Bu revitin resmi ben siyahini beyendim
Arkadaslar simdi farkettim Revitle Shark karsilastirmasi gibi bisey olmus(Revitin kalitesi ortada zaten) aslinda yapmak istedigim bu degildi Cok mu para vermeliyim yoksa az parayada guzel mont olurmuydu ?
Daha once Shark kulanan varmi ?
Bu arada Shark icin sonuna kadar pazarlik ettim cocuk 200ytl ye dustu...
Bu revitin resmi ben siyahini beyendim
Arkadaslar simdi farkettim Revitle Shark karsilastirmasi gibi bisey olmus(Revitin kalitesi ortada zaten) aslinda yapmak istedigim bu degildi Cok mu para vermeliyim yoksa az parayada guzel mont olurmuydu ?
MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.