yenibosba sapağında ki opetten katılsam olur mu?... bahçelievlerde oturuyorum zaten... bi de yarın sabah bi arkadaşı askere uğurlıycam... anca 10 gibi opette olurum... uyar mı?... sabaha kadar bi cevap... bi de 250cc reptor sorun olur mu?...
gezi lideri' Alıntı:Buluşma noktası : Saat : 10.00 / Hareket: 10:15 / 1.Levent BP İstasyonu
Gültekin;548769' Alıntı:var ya, buna verecen zopayı, verecen zopayı...
bugün, beni yine tilt etti... ::angry2::
adama yol gösteriyoruz, olmuyor,
fikir veriyoruz olmuyor,
abilik yapıyoruz olmuyor,
kıyak yapıyoruz yine olmuyor...
bıraktım artık ne hali varsa görsün...
alsın cbf'sini, görsün ...
ben de burada ıslık öttürmezsem... ::blusssh: ::blusssh: ::blusssh:
du bakalım biriniz Şirvanda birinizde Angaraa bişeyler ısmarlıcanız bana...eroldayı sen ne ısmarlıyon kankana...ben alamda makineyi alpide alırız yanımıza...bi mangal patlatırız sahilde gülüm dikenim...ne dersin...
sabaha bu mesajlar kalmaz hacı unutmayasın ha...uscuk ekmek de olur valla...uscuklarda benden olsun...kıyma falan...köftede yaparız...
iki saattir benimi sarıyonuz makaraya buralarda...yeni farkettim...bakın abilet biz geyiği severik ama starsailor aplamız vardır...o böyle kurum içi atışmalara gelemez...kızar valla...applamızı üzmeyin...![]()
güldikenim ve alp kanküler şimdi abi herşeyin hayırlısı olsun..sabaha çıkarmıyım...bilinmez...aldım verdim ben seni yendim bu hayat ama bilemezsin...belki alıca kaza yapıcaz...ölecez...ah vah vs...hayat böyle kısmet yani...ben niyetliyim...bi motorum olsun artık...ha mondı ha zongı ha bongı...![]()
du bakalım biriniz Şirvanda birinizde Angaraa bişeyler ısmarlıcanız bana...eroldayı sen ne ısmarlıyon kankana...ben alamda makineyi alpide alırız yanımıza...bi mangal patlatırız sahilde gülüm dikenim...ne dersin...
Gültekin;548808' Alıntı:inşallah diyelim...
sen motoru alırken, benim dediğimi yap, uscuklar da benden, kolalar da (kolaturka ama. ve no alkohol:bounce: )
lafta kalmasın...:bounce:
eroldayı;548879' Alıntı:abi ben malatyalıyım kaysıda benden olsun
mücbir bir sebepten dolayı, geziye katılamadık.ale: