EkleyemicezŞu konu dışı'ndan çıksan da az forumu gezsen, motosiklet hakkında bilgilerini paylaşsan, nefes alsan vs. olma mı
![]()
Seni cansın beğeniyormuş, öyle dedi; hatta başlık bile açtı sana :cherry:
KÜRŞAD_KORKUT;548692' Alıntı:benim adım geçmiyo ama tez hazırlayacakmış kendisi.:silent:
cansın;547737' Alıntı:dağın başında ağlayıp duruyor, ekleyeyim konuşayımda biriyle arasını yaparım belki dedim adam hemen bana sulandı nasıl yazıyor anlatamam hoş alımlı kızımdır yani tanıyanlar bilir bende hadi bari deneyek belki bişeyler olur dedik meğer adam manyakmış nette herşey yalan diye ,basmış yalanı nasıl yazıyor anlatamam gel desem gelecek haa ben de ne bilem herkesi kendim gibi sanıyorum iyi niyetle inandım orada sorunları varmış hiçbişey kaldıramıyormuş
bana yansıtıp üzmekten korkuyormuş yok bilmem ne ben de ağlıyom yazık çocuğa diye meğer adam kafaya almış bakmışki bu kız bunlardan değil başımdan savam kurtulam bide sen gerçekten zeki birisin seni her erkek taşıyamaz diyor çok iyisin sende değil sorun bende diyor kimizde daha fazla üzülmeyelim diyor.
hakkım helal değil ŞADOWCAN!!
Kürşad Alço :queen:
ama ya yanina gelirser:
r:
iyide ne alakasi var simdi.Konu disini süs diyemi koymuslar:farao:EkleyemicezŞu konu dışı'ndan çıksan da az forumu gezsen, motosiklet hakkında bilgilerini paylaşsan, nefes alsan vs. olma mı
![]()
iyide ne alakasi var simdi.Konu disini süs diyemi koymuslar:farao:
:cyclopsan :cyclopsan Karakız sen de bizden din deil mi.. Çak be ortakk :rendeer:
tabi canım bende uzaylıyım ama bu dünyalılar hepimizi hor görüo aşağılıohey dünyalılar neden bölee yapıosunuzzzzzzz yoksa bizi beğenmiyomusunuzzzzzzzz::koop::