6-7 Ocak Ayvalik Turu

Gecen hafta gittardando kacacak bir yerler ariyormus, nereye gitsem nereye gitsem deyip duruyormus, iste ben de bunu hissettigimden olacak ki:) haftasonu gelsene dedim, sagolsun basti geldi Ayvalik'a... ben de ona birazcik doga turu yaptirayim dedim... bu arada hava gayet iyiydi, bosu bosuna giyinmistik, tostlarimizi yerken soyunmaya baslamisdik zaten:wiinkk: bu arada bi de video ekliyorum,http://www.youtube.com/watch?v=anRBzDTC2mY
ss2he6.jpg

118em3.jpg

seytansofrasigp5.jpg

ali056on9.jpg

2ft5.jpg

ss1jg2.jpg

ss3yk3.jpg

ss4ys5.jpg

ss5ty9.jpg

ss6ib6.jpg

ss7tr8.jpg

ss8dt7.jpg

Sevgili GITTARDANDO manzaraya kapilinca YOGA yapmaya basladi:p
ss9lw0.jpg

ss10ug8.jpg

ss11nm3.jpg

ss12ou3.jpg

ss13fz1.jpg

ss14xs3.jpg

ss15rv9.jpg

ss16lj8.jpg

ss17ro0.jpg

ve birgun sonrasi da gunes batarken ayni an da ayin da gorundugu guzel bi resim.
ss18gy4.jpg

ss19yq5.jpg

geceyi de CAN'in CUNDA da caldigi bi barda bitirdik...aslinda bitmedi arkasi yarin oldu...:cherry:
photo0044kb7.jpg

sevgiyle kalin devami gelecek,

çok güzel gezmişsiniz..

yaza banada sözün var ..birlikte yol katedicez kıskandım Gittardando kardeşimi :p

Bizim burda bir tarafımız donsun, adamlara bak "sıcak oldu soyunduk" diyorlar bir de :) Bulunduğunuz iklimin değerini bilin :p Neşeniz bol olsun :)

guzel gezi olmus.. bak sımdı benımde aklıma geldı 18 kasım gezısı... cok guzeldiii..:salut:

Ohhh valla allah içinize sinidrsin diyeceğimde sindirmiş zaten. Kıskandım walla. Ayarlasakta güzel bir haftasonu tekrarını yapsak ayvalık gezisinin diyorum... Ama baştan söyleyeyim uglychild beni kestirmeye filan sokamassın...

güzel gezmiş ve güzel resimler yakalamıssınız ellerinize motorunuza saglık...

bu kadar tesadüf olmaz yaklaşık 10 dakka evvel bir büyüğümüz ayvalık ve cennet tepesin den bahsediyordu:mrgreen:
paylaşımın için saolun açık hava ve güneş size kıyak yapmış:cat:

o güzelim hava ya böle güzelim bir gün yakışmış zaten:)
tesekurler hedowcih, bi daha ki gezide yok vizeler vardi, yok annem geldi dinlemem atlar gelirsin artik...:cat:

bu kadar tesadüf olmaz yaklaşık 10 dakka evvel bir büyüğümüz ayvalık ve cennet tepesin den bahsediyordu:mrgreen:
paylaşımın için saolun açık hava ve güneş size kıyak yapmış:cat:
eroldayi seni de bekleriz... baharda gelirsin artik...

Bizim burda bir tarafımız donsun, adamlara bak "sıcak oldu soyunduk" diyorlar bir de :) Bulunduğunuz iklimin değerini bilin :p Neşeniz bol olsun :)
gel beraber soyunalim:p :cat:
guzel gezi olmus.. bak sımdı benımde aklıma geldı 18 kasım gezısı... cok guzeldiii..:salut:
benim aklimdan hic cikmadi ki:)

Ohhh valla allah içinize sinidrsin diyeceğimde sindirmiş zaten. Kıskandım walla. Ayarlasakta güzel bir haftasonu tekrarını yapsak ayvalık gezisinin diyorum... Ama baştan söyleyeyim uglychild beni kestirmeye filan sokamassın...
sevgili dondurmaina onumuzdeki hafta bi gezi daha dusunuyoıruz, manisadan hamdilerde gelmek istiyor, ne dersin?.. daha topic acmadim ama izmirden de gelmek isteyen arkadaslar var... hem bu sefer arabayla degil, motorunla gelirsin:)

güzel gezmiş ve güzel resimler yakalamıssınız ellerinize motorunuza saglık...
senden de bekliyoruz, oyle keciyi yatirdim uyuttum yok...:cherry:

Uglychild, dostum. Ellerine sağlık.

Vallahi tekrar yaşamış kadar oldum... Yorum yazan tüm arkadaşlara iyiniyet ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim, bir dahaki sefere daha kalabalık olalım, bu arada Fatma Teyze'nin (ugly'nin annesi) yemeklerinin tadı damağımda kaldı.

Neyse zaten yarın tekrar geliyorum ben, görüşürüz kardeşim.

Ayrıca bu güzel güne şirketin arabasını kaçırıp gelen Funda'ya(serçedando-tertip) ve Sevcan kardeşime çok teşekkür ediyorum.

dostlar yanınıza kar kalmaz bu resimler:cherry: çamur olacağız size zaten küresel ısınma var dünyada artık iyice yapışırız iki tekere ,tepesinden inmeyiz :queen:

dostlar yanınıza kar kalmaz bu resimler:cherry: çamur olacağız size zaten küresel ısınma var dünyada artık iyice yapışırız iki tekere ,tepesinden inmeyiz :queen:

hocam bekliyorum hic sansin yoooooooookkkkk.... sana guzel bi album cikar buralardan...:)

Lodos, dostum, çamur sıçradığı yerde kalır, ama motosiklete atladın mı bu güzellikleri yaşamak için 2.5 saat yol yapman yeterli.:)Her ne kadar tanışmasak da biz kapı komşusu sayılırız sizinle. İzmir'e de beklerim...

Tekrar yapalım, daha kalabalık yapalım. Ben varım her türlü. Zaten böyle giderse ben de oraya taşınacağım, orada artık çalacak iki kapınız olacak. :)

Uglychild, dostum. Ellerine sağlık.

Vallahi tekrar yaşamış kadar oldum... Yorum yazan tüm arkadaşlara iyiniyet ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederim, bir dahaki sefere daha kalabalık olalım, bu arada Fatma Teyze'nin (ugly'nin annesi) yemeklerinin tadı damağımda kaldı.

Neyse zaten yarın tekrar geliyorum ben, görüşürüz kardeşim.

Ayrıca bu güzel güne şirketin arabasını kaçırıp gelen Funda'ya(tertip) ve Sevcan kardeşime çok teşekkür ediyorum.

kardesim sana can feda... mesajini bizimkilere okuttum, annemin hosuna gitti, yarin ne pisireyim diye soruyor? daha cok gezicegiz coookkkk... yeter ki Allah kaza bela vermesin...
yarin bekliyorum...

Lodos, dostum, çamur sıçradığı yerde kalır, ama motosiklete atladın mı bu güzellikleri yaşamak için 2.5 saat yol yapman yeterli.:)Her ne kadar tanışmasak da biz kapı komşusu sayılırız sizinle. İzmir'e de beklerim...

Tekrar yapalım, daha kalabalık yapalım. Ben varım her türlü. Zaten böyle giderse ben de oraya taşınacağım, orada artık çalacak iki kapınız olacak. :)

ah be dostum ben yalnız geçen sene eşim ile beraber grupsuz ( o zaman bu kadar aktif değildim) 7000 km yol yaptım ege kıyılarında ama son ayvalık gezisine okadar çok istedim ki ama nasip olmadı :salut:

senin dediğin o yolu yapmak için nasıl bileniyorum bi bilsen :queen:

nasip....:cat:

sevgili kardeşim gezin güzel olmuş haber verseydin bizde katılırdık bizde altınolukta gezideydik nasip olursa marta kadar bir hoysung gt 250 almayı düşünüyorum aklında olsunda denk gelirse bi haberim olsun iyi sürüşler

ya süpersiniz valla . fotoğrafları görünce yaz icin sabırsızlanmaya başladım. insallah yolunuz ve şansınız hep açık olur. sevgiyle kalın...

sevgili kardeşim gezin güzel olmuş haber verseydin bizde katılırdık bizde altınolukta gezideydik nasip olursa marta kadar bir hoysung gt 250 almayı düşünüyorum aklında olsunda denk gelirse bi haberim olsun iyi sürüşler
valla abi aklima gelmedi degil hani, bilseydim gelebilecegiizi tabii ki de arardim... bu arada Ayvalik ta yeni bir girisim yapiyoruz... korfez motorcularini birlestirecegiz geziler icin de iyi olcak... haberleselim... haftadan haftaya toplanicagiz insallah...

ya süpersiniz valla . fotoğrafları görünce yaz icin sabırsızlanmaya başladım. insallah yolunuz ve şansınız hep açık olur. sevgiyle kalın...
atla gel, burda hep yaz:)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hergüzel havayı değerlendiriyorsunuz helal olsun nminik ve güzel bigezi olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar