İşte Size 2007 YBRR 125..Bu Kıyağımı Unutmayın..

vay vay bu topiğimi unutmuşum...dostlar yazmış bişeyler cevaplayamamışım...O dönem abone olduğum konular ikonu ambiansını bilmiyordum ondan böyle olmuş...herkese sevgiler...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hacı işi gücü bırakıp eski topicleri mi hortlatmaya başladın (kitleme ambiansı)

yok doni dayı dikkatimi çekti...benden sonra bayağı mesaj yazılmış...sende dahil ayıp olmasın diyorum...Topiklerimde hep en son mesajı ben yazmak isterim...cevap yazanlara saygı adına...rahatsız olduysan sildiririz be dayıcım topiği...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hacı sen bi araa acayip bi topic açmıştın resimli mesimli bişey orada sana kötü kitlemiştim yine dur bakim onu bulabilirsem link atayım :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bulamadım heralde silmişler o kadar kötüydü yani :mrgreen:

hehehe...hatırladım ben...arada bul...ama galiba Ku Klux Klan geyiğiydi...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yok değil, internette mailden maile dolaşan bir takım komik resimleri derlemiştin ben de hiç komik değil demiştim tabi o zamanlar sana tilt olduğum günlerdi :cherry:

tamam demin yine yükledim onları Konu dışında dostdarkın komik bir topiği var orda aynı resimler...

mete abi cok iyi araklamışın sagol birsinin dedigi gibi yfz125 gibi olmuş :mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ybr yalanmış a dostlar...Honda geldi efsane oldu kestane...:p

Ne yanar dönersin ha.....Daha düne kadar ybr ybr diye bağırıyodun....Daha cbf yi bile almadan nasıl bu kadar kesin konuşabiliyosun...

Sen görecen......Al cbf yi...Kankam dediydi dersin ama geçmiş olur tabi...

yok doni dayı dikkatimi çekti...benden sonra bayağı mesaj yazılmış...sende dahil ayıp olmasın diyorum...Topiklerimde hep en son mesajı ben yazmak isterim...cevap yazanlara saygı adına...rahatsız olduysan sildiririz be dayıcım topiği...

abi bende de aynısı var actıgım topiclerde en son yazan ben olurum hep :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar