Arkadaşlar hastayım aranıza en kısa zamanda donucem

Son günlerin grip modasına bende kapıldım sanırım motor da üşüttüm bu aralar forumla da fazla ilgilenemiyorum Lütfen yokluğumda beni unututmayın kendinize dikkat edin gidişim hapşuruklu oldu ama dönüşüm Muhteşem olucak:p

Eğer giremessem geçmiş olsun diyen arkadaşlara şimdiden teşekkürederim

::stretche ::igne:: çok geçmiş olsunnnnnn, havalar adamı aldatıyor...:rendeer:

La her grip olan başlık açmasın oyarım :mrgreen:

İşin şeyi çıkıyor yavaştan; nezle oldum, soğuk aldım, uçuk çıktı, kılım döndü, ödüm koptu :p

Protmetheus modum afadersin bida ölsekte acmayız:mrgreen: şaka bi yana girmicektim bi dostum doğum günün olduğu söyledi hemen girdim pasta felan moda girmişsin sen gerci zaten modsun yakışır nice yıllara hep berabar

Protmetheus modum afadersin bida ölsekte acmayız:mrgreen: şaka bi yana girmicektim bi dostum doğum günün olduğu söyledi hemen girdim pasta felan moda girmişsin sen gerci zaten modsun yakışır nice yıllara hep berabar

Ölünce açabilirsin müsade var ona :p Ama başlık açarken iki kere düşünün yahu :queen:

yav ölüm mölüm den bahsetmeyin !

ölüm uzak olsun bizlerden.ayrılığın hertürlüsü kötü de ölüm başka bişey.şakası bile kötü....aman diyim

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ölünce açabilirsin müsade var ona :p Ama başlık açarken iki kere düşünün yahu :queen:

Düşündüm.....Benimde acaip sırtım ağrıyor.....Sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar....

Başlık açsam mı acep....Sonra pro kızmasın?.....:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar