offf beeee:farao:Alın size cevap :cherry: :bounce:
Ne varsa hemcinslerden var işte :cherry: :rendeer:
arkadaşlar baydıı bu dür muabbetler
Son düzenleme:
offf beeee:farao:Alın size cevap :cherry: :bounce:
Ne varsa hemcinslerden var işte :cherry: :rendeer:
herkes adam gibi adam olunca böle toplanılabilinio:cat:
abi akşam gelince motor canım çekti gezdim internet cafeye geldim park etmiştim kamyon geri geri parktan çıkarken görmüyor benim deli kızı deviriyor granejlar ön cam falan kırıldı allaha şükür adam ödedi de bü,gün tamirden aldım düzeldi yani
Üye değil sanırım. Ceyhan'dan katılan bir arkadaş.
dishy yazmayacakmısın bir daha.....
ayyy inanmıyoorummmmm !!!!
o telsizli arkadaş: ceyhanda bir resmi kurumda telsiz operatörü ve amatör belgeside varmış ek olarak. elindekide volki tolki canımm![]()
üye değil ama motora binmesini beraber öğrendik birde lisanslı amatör telsizcidir kendisi
arkadşın cihazı yuesu vx7 ilgilenenlerin bilmesi gerek
@mdogruc Mesut abi sanırım kaleye çıkan gruba eşlik eden kişiden bahsediyorsun. Genelde turistik yerlerde yanınıza kişi gelir ve rehber istermisiniz der. İsterseniz parasını da verirsiniz. Bu arkadaş grup çıktıktan sonra arkalarından gitti diye biliyorum ben. Ben kaleye çıkmamıştım yukarda nasıl bir konuşma ve ortam oldu bilemiyorum. Arkadaşın gruptan biriyle rehberlik meselesini konuşmadı diye düşünüyorum. İlk defa bende gittiğimde bana sordular rehber istermisiniz diye ben istemediğimi belirtip teşekkür etmiştim. Arkadaşın kimseye sitem etmeye hakkı yok bence. Genede ince düşünüp arkadaşa birşeyler vermenden dolayı teşekkür ederiz.
Görüşmek üzere.
Yücel Abi olayı biraz ciddiye almamışmısın? ben ihraç meselesini tamamen mavra olsn die söledim ve sanıyorumda öylede anlaşıldı..Geyik konusuna gelince de eğer mavra geyik yada ne bilim eplence olmassa topiclerde Resmi bir hal alır burası.. pc başına takım elbise ile falan oturmamız gerekir
sadece gezdiğin yerleri yaz güzel gezi tebrikler msjları at ve sus .. olmaz ki abicim![]()
yerden göğe kadar haklısın kardeş.takım elbise çekilir şey değil :cat:
offf beee
arkadaşlar baydıı bu dür muabbetler