Önce bisiklet kullanmayı öğrenmek lazım

Merak ediyorum annesi bu çocuğu bisiklet kullanırken gördümü acaba, benim annem olsa nasıl tepki verirdi kimbilir :santa:

süperrr :cherry:

böyle şeyleri izleyince kendimi çoook yeteneksizzz hissediyorummm yaaaa :salut:

Yaniiiii ne demekmiş,denge,kontrol,çalışma,sınırları geliştirme(genişletme yada zorlama değil)algılama ve karar verme mekanizmasını iyi bir şekilde işletmek.:cat:

Yani kafe pub bar pastahane ve kız önünde gaz çekmek değiiiiiiiiiiiilllll.:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen!

Merak ediyorum annesi bu çocuğu bisiklet kullanırken gördümü acaba, benim annem olsa nasıl tepki verirdi kimbilir :santa:

Benim aklıma da ilk önce bu soru geldi.:)

o bisikleti kullanmak için ;ayaklar bel omuz kollar bu kombinasyonları iyi kullanıyor helal olsun

resmen agzım açık kaldı. hatta bir ara video montaj fela mı diye de düşündüm:cherry:

gerçekten tahminlerimin üzerinde bir gösteri. ne deyim helal.... umarım bu yetenegini degerlendiriyordur. ve yine umarım birgün bu çocugun 3/1'i kadar iyi oluruz.

Ben unutmuştum.

Ben bu topiği unutmuştum yahu.
Kim hortlattıysa saolsun.
Bir daha keyifle izledim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
valla bende cok severim bisikleti de böle şeyler denemedim pek :) ama altındakide bisiklet yani benimki genelde yolculuklar bu yaz mesela Zonguldak-Çınarcık gitme planı var bisikletle :bounce:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Hey gidi günler.!!!

Çocukluğum aklıma geldi.:)

bizim çocukluğumuzda .abimle 2 kişi yukarı 2. kata zor cıkarabıldıgımız bı bmx vardı onunla da ön kaldırcam dıye gobegımı dusuruyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar