Sevgili EMRE my broter anladığım kadarıyla ne istediğini bilen ama ne kadar ödeyeceğini kestiremeyen bir profil görüyorum sende...Ne istediğini bence biliyorsun...Ama verdiğin parayla beklediğin karşılığı asla alamayacaksın...Nedenmi...6.000-7000 ytl ye kadar limitin var ama ne çok kullanılmış hacimli...(ER-5 baz alıyorum)torklu bir makinaya sahip olmak istiyorsun...ne de düşük hacimli ama sıfır bir motor almak istiyorsun...bu paradoksları hepimiz yaşadık...
Benim takıldığım nokta kendini mutlu hissedecekmisin...
Neye önem veriyorsun...
Sağdan soldan motoruna çevrilmiş bakışlaramı...
yoksa kız arkadaşının motorun hakkındaki fikirlerinemi...
ya da aynı gezideki motorcu dostlarının motoruna imrenerek bakmalarınamı...
peki sen kendini mutlu hissedicekmisin...yani üzerine bindiğin motorun seni mutlu etmeyeceğini bilerek alıyorsun okuduğum kadarıyla...biraz daha sabretsen...biraz daha ABBAS la takılsan...belki seneye birikimlerin çoğalır...kendini daha mutlu hissedeceğin bişey alırsın...Abbas'a olan sevgin ve aranızdaki bağı okuyunca senin ne alırsan al mutlu olacağın hissinede kapılmadım değil hani...Yani bir Mondıyı sevebilmiş biri daha kaliteli bir motora herhalde aşık olacaktır...Söylemek istediğim performansı boşver...Ben performans dediğin şeye lanet olası sürat diyorum...Lanet olası süratler olmasın...100-120 yi görmesi bence yeterli olur...Bugün Bağdat caddesinde bir xt gördüm...zannedersinki xt 660...ne tatlı yapmış arkadaş...ama dönüpde asla bir cıbır 125 e bakmam...
bu piyasayı az çok hepimiz biliyoruz...hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsan...paranın hakkını almak istiyorsan bence bu tip motorları boşver...sen scootercısın dostum...genlerinde bu otomatik motorun rahatlığı var huzuru var...vitesdir devirdir huzursuz olmak istersen buyur birini seç...ama o paraya çok tatlı Pıaggolar var...Vespalar var...
Mesele bir x8250 premıuma ne dersin...çiçek gibi motorlar yahu...Pıaggo olsun çamursan olsun...x9 250 ler var tertemiz 2.el...Beverlyler var 2.el...
ben scooter diyorum hocam...Mondı resmini gördükten sonra senin neden viresliye geçiş yapmak istediğini anlayamadım...heves desek ne dersin...Ama vitesli motor sürmek gerçekten eziyettir...O paraya Pıaggıo almanı önerebilirim...2 motor arasında gidip gelmektense bir İtalyan efsanesi alman seni VIP klubüne sokacaktır...
İki tip motor vardır...Maxı scooterlar ve diğerleri olmak üzere...:mrgreen:
şimdi sormak isterim şu asalet cıbır damı var...xt 125 temi...
x9250...7000 ytl 2006 model ...6000 kmde...çiçek hocam çiçek bunlar...
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2715580